Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Porsche 911 Targa

15 komentářů

Zadna zmena porad to samy ale jikak celkem dobry
Jo :yes:
Jo, souhlas, mě by se na léto docela líbila, jenže pravdu máš v tom, že kupé je klasika... A cabrio je zase hezký jenom se střechou dole..
:yes: Jasně... Kolegu nahoře neber tak úplně doslova... lépe by asi bylo to vyjádřit slovy - že totiž Porsche je desetiletí žádán i v USA... a kalifornský (zejména) životní styl a podnebí prostě žádá své... Targu, cabrio... Takže nejde samozřejmě o pózu... P.S. Dobrej nápad s tou temnou barvou 😉
No to všechno chápu... Ale že bych byl pozér jenom proto, že si koupím tuhle Targu.. Mě se docela líbí a v tm. modrý se to prosklení docela ztratí.. Chápu, 911ka může být jen jedna a tou jednou myslím Carreru..
Tahle targa... s tou prosklenou střechou... to není pro pravého milovníka 911ky. Jo, to když jsi v dávnejch dobách odstranil je ty dva pekáče nad hlavou... to bylo něco. Cabrio zas nemá to legendární zadní boční okno... takže fakt... jen klasiku.
Zvláštní postoj... :no: :no:
A martini pouze protřepat, nemíchat...jinak to je břečka pro pozéry...
No, řekl bych, že je tu zejména pro ostatní příjemnější neumět číst, než neumět psát, ale děkuju za upozornění 😉
Jistě... :yes:
:yes:
911 jedíně jako kupé. Všechno ostatní je prasečina a auto pro pozéry.
Já jen abys tam zas nečet tanga, pak by ses tady zas moh rozpálit 😉
Ty kola mi tam trochu nesedí, ale...targa...to je auto na celý rok! majitelé budou,myslím,spokojeni 😄
hmm pekne 😄