Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ferrari 612 Scaglietti: Limitovaná edice Cornes 30th Anniversary Edition

17 komentářů

No.. Není ošklivé, jako sběratelský bonbónek super, ale "normální" verze v černé barvě jako zdroj emocí bohatě tuto berzi podle mě předčí... 😉
Mel jsem ted na "efka" stesti, v sobotu jsem v Liberci potkal F430, vcera krasne udrzovanou 348tb. Az tvari v tvar opet clovek chape vyjimecnost...
GTI
:yes:
tý jo to je husty fáro
Fakt husto huste husty, ty woe, co? >😒]
Tak jen hups do podpatků a huš za jeho volant. :-!
Nemít to víčko nádrže f tunynku, tak je to auto pro lúzry :yes:
Co děláš? Čtyři vokapy, metla, difuzér s mříškou woe, samolepka na prahu, samolepka uvnitř, karbon, kevlar, porcelán. Chybí jen lavička na zadek a nějakej ten falešnej výdech z kufru. Co víc si přát? :-!
v přepočtu asi 6 800 000 Korun českých - no, budu muset ještě chvíli šetřit, ale vypadá opravdu nádherně, možná až na to barevné řešení sedadel, fakt parádní auto
Japonci se ve vztahu k Ferrari poslední dobou pěkně předvádějí. Já bych tam radši měl podpis božskýho Micheala :yes: Ale jinak fakt hustá kára >😒] >😒] na tutti amigo >😒]
Pokud se vám líbí už na obrázku, tak se máte na co těšit. 612 je totiž na rozdíl od fotek v reálu naprosto neskutečná, zvláště v černé!
trosku mi lezi v zaludku ta modra 8-s ale stavim sa ze v skutocnosti vyzera na p.sranie... verigud! :yes:
Tomu sa hovorí Auto Dokonalé v Každom Detaile. :-! :yes: Go Ferrari Go!
V cerne pusobi na ulici strasne tezkopadne a obrovsky, nejlip vypada v modre, ale ne v tak strasne tmave, jak tady ta edice.
je to zvlastne je to model pre Japonsko a ma to volant nalavo? zeby Ferrari nerobilo pravostranne riadenie pre ostrovy?
:yes: Umělecké dílo hele...A ty sedadla. No nádhera :yes: , fakt. Ale jako auto bych to nechtěl. Nelíbí se mi. Pro mě je jednička F430 Spyder. Tam by mohli udělat nějakou edici.Jinak za :yes: