Novinky
0
MPV sice neni moje laska, ale stary Picasso se mi libil vic. Teda pokud ta fotka ukazuje skutecnou podobu.
Vypada to trochu lip, nez to stary, ale porad to zavani jezdicim vejcem. Navic proti mluvi moje spatna zkusenost, takze tohle auto jde uplne mimo me. :no: Nicmene je to jen muj subjektivni nazor a sice si to nedokazu predstavit, ale urcite se nekomu libit bude. 😉 No nic, pro dnesek se loucim! P.S. Ted tady 3 dny nebudu, tak si na me reagujte jak chcete... >😁
Ja zas s Picassem mam jen same pozitivni zkusenosti, na firme mam 8 aut, a je z nich bezpecne nejspolehlivejsi (Peugeot 206 HDi, Fabia SDI, Opel Astra, Vectra, Berlingo, 2x Fiat Doblo) a vzhled.. je to subjektivni, kdyz bylo nove moc se mi libilo, ted uz mene, ale myslim ze lidi neplasi. Jizdni vlastnosti excelentni rozhodne nejsou, ale myslim ze je to jeste v norme.
Toto auto vypadá příšerně!!
Na co se to vlastně koukáme? Jednou jsou světla taková a podruhé maková ;-\ Lehmannovskejm kreacím se nedá věřit :no:
Tak u toho tmavě modrýho zezadu a u stříbrného zepředu je vidět jak si někdo hrál s fotkami Fordu S-Max....že se to vůbec odváží pustit na veřejnost takové podvrhy a blbnout s tím lidi ;-\