Novinky
0
hRUZOLIFT, SúHLASíM
Přejít do diskuze
No povedal by som že Saab nemal niky interiér neluxusný, a tento nevyzerá o nič viac luxusnejšie ako jeho predchodca, naopak tá čačkanosť je -. Zvýrazňovanie vecí je akoby pre špatne vidiacich, pôvodný interiér má asimetrické kompozície, tie gombíky ala BMW, rozniestnené na strenom panely je to čo do saab a nepatrí, nech žije SAAB
jako u jaguaru... hm jenze tam zrovinka tam to vubec nefunguje. vysledek: model X-type bez nastupce... ale mondeo jo to bude
Tiskovym mluvcim nejsem, jeden kousek vlastnim 😄 . Co se tyce turbomotoru ve vectre, jsou ladene saabem, prevodovka z aera je tusim ve Vectre GTS, Saab ma na oplatku podvozek (ale tlumice, stabilizatory se lisi). Nechtel jsem Octavii hanit - ale sama Skoda se stale chlubi 2.0 TFSI, vybornym podvozkem atd. - a pritom vse je dilem VW. Chtel jsem rict ze Skoda je 100% koncernova, Saabu neco malo zustalo vlastni.
ja vim ze ten motor je super, jen jsem na to chtel upozornit, motory JTD jsou na jedny z nejlepsich diselu vubec, vis jak tenhle motor mazli se stilem 3D.... :-!
Přesněji, podvozkem,jeho naladěním, je 9-3 vectra GTS, pokud jde o motory s vectrou má shodný i 2,0 turbo benzín, 9-3 jej má jen s více turby v různých výkonových variantách. Obecně, použití podvozku a motorů sdílených v rámci GM, by 9-3 nemělo degradovat, za předpokladu, že míra exkluzivity značky Saab stačí k zakrytí tohoto faktu, tak jako to funguje např. u Jaguaru. Image Saabu už ale není tak silná jako dříve a vzniká tu stený problém jako např. u Volva S50, a to že si vůbec někdo položí otázku, proč si mám koupit focuse s nápisem Volvo o 300 tis. dráž? Podobně je na tom 9-3 ve vztahu k vectře.
"Fascinuji me kecy zastancu Octavii"
Kde ? Dyť tady nikdo nic takového nepíše...
Netrpíte náhodou nějakým midrákem ? Já mám spíš pocit, že jste tiskový mluvčí SAABu. >😒]
Kde ? Dyť tady nikdo nic takového nepíše...
Netrpíte náhodou nějakým midrákem ? Já mám spíš pocit, že jste tiskový mluvčí SAABu. >😒]
Velice mne fascinuji reci znalcu je Saab 9-3 je vlastne Opel Vectra s motory Stila. Tak hlavne tyka se to pouze turbodieselu. Saab je synonymem turbobenzinu, nabizi napr. 2.0T pri 210K a jede na N95 coz je solidni vykon. Pouziva patentovany Saab Trionic spalovaci system se kterym saaby dosahuji velmi nizkych emisi, Aero ma vlastni prevodovku s ultra-kratkymi prevody, ma v soucasne dobe nejlepsi motory na bioethanol E85/E100. Patri k nejbezpecnejsim vozum, 9-3 je 4. nejbezpecnejsim vozem v celkove klasifikaci, Saab 9-5 byl v letech 1997-2000 nejbezpecnejsim vozem s nejlepsim vysledkem v historii NCAP.Jiste, neni to mnoho, ale Saab je holt mala automobilka, proto ma spolecnou platformu s Vectrou - ovsem podvozek ma vyladeny uplne jinak. Fascinuji me kecy zastancu Octavii - ti nemaji ani vlastni motor.
mne sa velmi paci, len by to chcelo spojit vrchnu cast pristrojovky so spodnou stredovou castou... inac velmi prijemny interier ! :yes:
:yes: ono samozřejmě i tento Saab plní dobře svůj účel, ale v podstatě jsi osahal techniku Opelu Vectra. A to doslova a do písmene. Ale jinak OK :yes:
Hele, fakt nevím, jakto, že se vám tak moc líbí 900...nechápu. Hrůza oproti dnešku. Ale - každého věc. Takže asi tak hele...
No, pokud jsou tvé nároky na Saab pouze takové, tak si vystačíš i s Octavií...Saab je nezměrná individualita. Tedy měl by být. Jenže už není... Dalo by se říci, že jsi seděl v autě, které je Saabem už jenom silou vůle. Kdyby jsi znal předchozí modely-pochopil bys...
Zrovna včera, v automatu a 1.9 TiD, 150 koní, jsem jezdil s 9 3. Jede to ÚŽASNĚ, automat sensotroniuc je skoro dokonalej a ten motor, hmmmm hmmmm. A navíc, to auto plní přesně to, co se od něho očekává: je to maximálně individualisticý vůz, s krásným kabátem a šmrncem. Úžasné auto. Byly v něm kožené sedačky, barva bílá s černými pruhy(kdybyste cítili tu vůni...), automatek, který řadil bezchybně a dobrá soustava pro audio. To celé doplňoval xenon jako třešnička na dortu. A motor? Kapitola sama pro sebe. 310 NM to dokáže tak parádně rozhýbat, že fakt čumíte. Do kopce jsme jeli asi 130 a to se tomu nedával full kotel. přitom jsem to ani nepostřehl. Zátah odspoda. Paráda. krásný zvuk motoru, ikdyž to byl diesel s automatem...A hlavně - jak se za náma lidé otáčeli...taky možná proto, že to bylo na italských značkách... Je to zkrátka auto pro lidi, kteří volí individualitu, chzějí se lišit a já je nyní naplno chápu. A to, že toto auto si dalo jako cíl sestřelit Alfu jednapětšestku a trojkového Mnichovana, se nedivím a NEJEVÍ se mi to jako přehnané. Jen si to musíte zažít, je to opravdu velice nenápadný luxus. Jo, a bylo to Sport kombi... :yes:
Vypada to docela pekne - nova 9-3 sice neni ortodoxni saab a vypada dosti sedive proti te stare, ale svezeni se je hodne pekny zazitek. Prekonal jsem odpor a svezl se dokonce i v 9-3 "s motorem ze stilla" a bylo to prekvapive mile.... Interier je rozhodne mnohem kvalitnejsi nez ve vsech saabech, co jsem kdy mel....
Fakt je, ze 9-5 po faceliftu je proste PRISERNA na pohled a dosti zastarala, ale v aeru je to porad hodne dobre svezeni......
Fakt je, ze 9-5 po faceliftu je proste PRISERNA na pohled a dosti zastarala, ale v aeru je to porad hodne dobre svezeni......
On ten citat (je to z jedne jeho povidky) ma pokracovani "... Pokud ma nekdo slaby zrak muze se svych pratel zeptat, ktera z divek v jeho okoli je nejkrasnejsi. Bohuzel ty nejkrasnejsi jsou zpravidla take nejnudnejsi, z cehoz nekteri lide usuzuji, ze Buh neexistuje". >😒]
9-5 uz nemuze byt spasena vubec nicim, proti dnesnim BMW 5, A6, E-classe atd. je uplne bezmocna. 9-3 ta je na tom taky zle a vite proc, protoze je to prevlecena Vectra, koupim si Saab za 1,2mil. s tim ze mam neco nadstandart... a misto toho mam podvozek z vectry a motor ze stila... jo tak to je asi jako kdyby BMW 3 melo podvozek z Laguny a motor z Golfu :no:
...tiez som Svenskapositive - ale toto mi pripomina (aspon podla fotky zo strany spolujazdca) odstupenim palubnej dosky v strede Fiestu po fejsolifte 😒 To prirovnanie ma napadlo, lebo Fiesta je pred domom a 9-3 v garazi 😄Kde su casy 9000CS/CD a 900/9-3, kde? 😒
Nezpochybnitelná věc... :yes: Od Woodyho Allena je však takový názor nezbytnost - jak jinak by vysvětlil všechny ty milostné úspěchy svých vlastních postav ve vlastních filmech... 😉 Pro rýpaly - Woody Allen je jeden z mých nejoblíbenějších režisérů... 😄 :yes:
Krasa spociva v oku pozorovatele. Pro milujiciho je milovana bytost tou nejkrasnejsi i kdyby ji clovek nerozeznal od celedi slimakovitych. (Woody Allen)
Každopádně je to posun k lepšímu. Ten současný vypadá jak Opel ;-\ Ke typickému SAABu to má ale pořád dost daleko. V SAABu chci mít pocit, že sedím v letadle. Tohle mi ho ale pořád nedává 😒
Vidíte dobře? Nepili jste? Za poslední dobu jsem (snad s výjimkou S60 a S80) neviděl krásnější a distingovanější interiér. Nepodbízí se, neunifikuje, mazlí a hýčká. To je Saab mina herrn, to je definice sama pro sebe. :yes:
:yes: nědky holt méně znamená více... Každopádně to "pokakali" 😄 .Kdyby to aspoň nebylo z toho chromu... Saab se holt ztrácí. V nedohlednu. Tohle jsou ty globální "nitky" :no:
...hruzolift,tos vypich skvele.S tim vazne slapli vedle,nevim jestli chteli nahodit nejakej bangle look nebo co, viz rozbiti zadnich svetel a pak ty ramy z chromu kolem prednich...pred ffaceliftova verze je proste krasnejsi auto