Novinky
0
ale nejkrásnější interiér ze všech Saabů měl 9-5 před "hrůzoliftem". Klasický Saab. Ty kovy a dřeva mu nějak nejdou...
0
...hruzolift,tos vypich skvele.S tim vazne slapli vedle,nevim jestli chteli nahodit nejakej bangle look nebo co, viz rozbiti zadnich svetel a pak ty ramy z chromu kolem prednich...pred ffaceliftova verze je proste krasnejsi auto
0
:yes: nědky holt méně znamená více... Každopádně to "pokakali" 😄 .Kdyby to aspoň nebylo z toho chromu... Saab se holt ztrácí. V nedohlednu. Tohle jsou ty globální "nitky" :no:
0
>😁 hrůzolift >😁 :yes: Jo,jo, 9-5... velmi cením :yes:
0
>😁 😉
0
hRUZOLIFT, SúHLASíM
Vidíte dobře? Nepili jste? Za poslední dobu jsem (snad s výjimkou S60 a S80) neviděl krásnější a distingovanější interiér. Nepodbízí se, neunifikuje, mazlí a hýčká. To je Saab mina herrn, to je definice sama pro sebe. :yes:
Krasa spociva v oku pozorovatele. Pro milujiciho je milovana bytost tou nejkrasnejsi i kdyby ji clovek nerozeznal od celedi slimakovitych. (Woody Allen)
Nezpochybnitelná věc... :yes: Od Woodyho Allena je však takový názor nezbytnost - jak jinak by vysvětlil všechny ty milostné úspěchy svých vlastních postav ve vlastních filmech... 😉 Pro rýpaly - Woody Allen je jeden z mých nejoblíbenějších režisérů... 😄 :yes:
On ten citat (je to z jedne jeho povidky) ma pokracovani "... Pokud ma nekdo slaby zrak muze se svych pratel zeptat, ktera z divek v jeho okoli je nejkrasnejsi. Bohuzel ty nejkrasnejsi jsou zpravidla take nejnudnejsi, z cehoz nekteri lide usuzuji, ze Buh neexistuje". >😒]
Každopádně je to posun k lepšímu. Ten současný vypadá jak Opel ;-\ Ke typickému SAABu to má ale pořád dost daleko. V SAABu chci mít pocit, že sedím v letadle. Tohle mi ho ale pořád nedává 😒
9-5 uz nemuze byt spasena vubec nicim, proti dnesnim BMW 5, A6, E-classe atd. je uplne bezmocna. 9-3 ta je na tom taky zle a vite proc, protoze je to prevlecena Vectra, koupim si Saab za 1,2mil. s tim ze mam neco nadstandart... a misto toho mam podvozek z vectry a motor ze stila... jo tak to je asi jako kdyby BMW 3 melo podvozek z Laguny a motor z Golfu :no:
Vypada to docela pekne - nova 9-3 sice neni ortodoxni saab a vypada dosti sedive proti te stare, ale svezeni se je hodne pekny zazitek. Prekonal jsem odpor a svezl se dokonce i v 9-3 "s motorem ze stilla" a bylo to prekvapive mile.... Interier je rozhodne mnohem kvalitnejsi nez ve vsech saabech, co jsem kdy mel....
Fakt je, ze 9-5 po faceliftu je proste PRISERNA na pohled a dosti zastarala, ale v aeru je to porad hodne dobre svezeni......
Fakt je, ze 9-5 po faceliftu je proste PRISERNA na pohled a dosti zastarala, ale v aeru je to porad hodne dobre svezeni......
Zrovna včera, v automatu a 1.9 TiD, 150 koní, jsem jezdil s 9 3. Jede to ÚŽASNĚ, automat sensotroniuc je skoro dokonalej a ten motor, hmmmm hmmmm. A navíc, to auto plní přesně to, co se od něho očekává: je to maximálně individualisticý vůz, s krásným kabátem a šmrncem. Úžasné auto. Byly v něm kožené sedačky, barva bílá s černými pruhy(kdybyste cítili tu vůni...), automatek, který řadil bezchybně a dobrá soustava pro audio. To celé doplňoval xenon jako třešnička na dortu. A motor? Kapitola sama pro sebe. 310 NM to dokáže tak parádně rozhýbat, že fakt čumíte. Do kopce jsme jeli asi 130 a to se tomu nedával full kotel. přitom jsem to ani nepostřehl. Zátah odspoda. Paráda. krásný zvuk motoru, ikdyž to byl diesel s automatem...A hlavně - jak se za náma lidé otáčeli...taky možná proto, že to bylo na italských značkách... Je to zkrátka auto pro lidi, kteří volí individualitu, chzějí se lišit a já je nyní naplno chápu. A to, že toto auto si dalo jako cíl sestřelit Alfu jednapětšestku a trojkového Mnichovana, se nedivím a NEJEVÍ se mi to jako přehnané. Jen si to musíte zažít, je to opravdu velice nenápadný luxus. Jo, a bylo to Sport kombi... :yes:
No, pokud jsou tvé nároky na Saab pouze takové, tak si vystačíš i s Octavií...Saab je nezměrná individualita. Tedy měl by být. Jenže už není... Dalo by se říci, že jsi seděl v autě, které je Saabem už jenom silou vůle. Kdyby jsi znal předchozí modely-pochopil bys...
No, neznám je. Starší vozy tohoto typu mi nic neříkají...Ale auto je to skvělé...fakt
Hele, fakt nevím, jakto, že se vám tak moc líbí 900...nechápu. Hrůza oproti dnešku. Ale - každého věc. Takže asi tak hele...
mne sa velmi paci, len by to chcelo spojit vrchnu cast pristrojovky so spodnou stredovou castou... inac velmi prijemny interier ! :yes:
Velice mne fascinuji reci znalcu je Saab 9-3 je vlastne Opel Vectra s motory Stila. Tak hlavne tyka se to pouze turbodieselu. Saab je synonymem turbobenzinu, nabizi napr. 2.0T pri 210K a jede na N95 coz je solidni vykon. Pouziva patentovany Saab Trionic spalovaci system se kterym saaby dosahuji velmi nizkych emisi, Aero ma vlastni prevodovku s ultra-kratkymi prevody, ma v soucasne dobe nejlepsi motory na bioethanol E85/E100. Patri k nejbezpecnejsim vozum, 9-3 je 4. nejbezpecnejsim vozem v celkove klasifikaci, Saab 9-5 byl v letech 1997-2000 nejbezpecnejsim vozem s nejlepsim vysledkem v historii NCAP.Jiste, neni to mnoho, ale Saab je holt mala automobilka, proto ma spolecnou platformu s Vectrou - ovsem podvozek ma vyladeny uplne jinak. Fascinuji me kecy zastancu Octavii - ti nemaji ani vlastni motor.
Paradni prispevek, konecne je tu nekdo, kdo vi, o cem mluvi.
Přesněji, podvozkem,jeho naladěním, je 9-3 vectra GTS, pokud jde o motory s vectrou má shodný i 2,0 turbo benzín, 9-3 jej má jen s více turby v různých výkonových variantách. Obecně, použití podvozku a motorů sdílených v rámci GM, by 9-3 nemělo degradovat, za předpokladu, že míra exkluzivity značky Saab stačí k zakrytí tohoto faktu, tak jako to funguje např. u Jaguaru. Image Saabu už ale není tak silná jako dříve a vzniká tu stený problém jako např. u Volva S50, a to že si vůbec někdo položí otázku, proč si mám koupit focuse s nápisem Volvo o 300 tis. dráž? Podobně je na tom 9-3 ve vztahu k vectře.
"Fascinuji me kecy zastancu Octavii"
Kde ? Dyť tady nikdo nic takového nepíše...
Netrpíte náhodou nějakým midrákem ? Já mám spíš pocit, že jste tiskový mluvčí SAABu. >😒]
Kde ? Dyť tady nikdo nic takového nepíše...
Netrpíte náhodou nějakým midrákem ? Já mám spíš pocit, že jste tiskový mluvčí SAABu. >😒]
Tiskovym mluvcim nejsem, jeden kousek vlastnim 😄 . Co se tyce turbomotoru ve vectre, jsou ladene saabem, prevodovka z aera je tusim ve Vectre GTS, Saab ma na oplatku podvozek (ale tlumice, stabilizatory se lisi). Nechtel jsem Octavii hanit - ale sama Skoda se stale chlubi 2.0 TFSI, vybornym podvozkem atd. - a pritom vse je dilem VW. Chtel jsem rict ze Skoda je 100% koncernova, Saabu neco malo zustalo vlastni.
No povedal by som že Saab nemal niky interiér neluxusný, a tento nevyzerá o nič viac luxusnejšie ako jeho predchodca, naopak tá čačkanosť je -. Zvýrazňovanie vecí je akoby pre špatne vidiacich, pôvodný interiér má asimetrické kompozície, tie gombíky ala BMW, rozniestnené na strenom panely je to čo do saab a nepatrí, nech žije SAAB