Novinky
0
je to i pěkné 😄
0
😄 :yes:
0
nahodou OPLACI jsou ted jak mladosi.....design kterej ted aplikjou je fakt nadhernej.....
0
absolutní souhlas :yes:
Jo, vypadá to mnohem lépe, než minulej tejden v tom županu... Vypadá to rychle, dravě a stylově. Opel potřebuje trhák... a předminulá Corsa jím byla... tahle jim má možnost být... je to auto této doby... je to auto, co vytváří tvary... Myslím, že Grande... se trochu ve své "velikosti" otřáslo... P.S. Beru i siluetu bočních oken...
kam vítr, tam plášť... 😉 :yes:
Nemyslím, že by Opel lítal s Corsou v povětří... z Corsy je přece znát tvarová historie posledních deseti let. Podrobně se podívej.
😄 :yes: Corsa dospěla... Je větší, bezpečnější, a ve své třídě má jasně nejdynamičtější vzhled. Mrkni na nabídku motorů: dokonalá paleta. Takže je to jasné 😉 :yes: . Na takové zbraně odpověď není. Zatím... Tvar koncových světel je prostě skvělý a ten interier nemá konkurenci. GP ? Polo? Fiesta? >😁 😄 bez šance... VIVAT nová Corsa! 😄 😉 :yes:
Počkej, počkej... porovnávat lze než GP... Fiesta i Polo jsou za střední délkou svého života... Proto nahoře píši o GP...
Jak znám Ford i VW, tak ti zahrajou na strunu konzervativcům. Fiesta podle mě aspiruje na nudu století... Velká škoda po "plodných" 90tých letech. Za velice zdařilý a nadčasový považuju C3: to auto i po letech vyvolává sympatie a přímo láká k letní projížďce mezi lány slunečnic 😄 :yes: . Swift bývá taky opomíjený ;-\ -neprávem. Corsa přináší novou krev KONEČNĚ :yes:
Na fotkách vypadá hodně nafouklá, něco na styl MPV. Celkový dojem je velmi dobrý. Na poslední fotce silueta, zadní světla a víko kufru hodně připomíná studii Antara. Trochu je to cítit i v interiéru na středovém panelu. Je to jen dobře, protože ta byla hodběnez povedená. Po designové stránce odvedl Opel velký kus práce. Mezi "malými" vozy se rozhodně neztratí. :yes:
Fakt hezký, hodně sportovní design myslím, že designem zaujme a bude bodovat, ty rozměry jsou impozantní.Myslím že slušně zamíchá statistiky prodejnosti >😒] :yes:
Myslim, že tohle je v současnosti nejhezčí auto v třídě A.
Zvenku to nevypada spatne, ale interier ma novy Yaris podle me mnohem lepsi.
A ty kola asi nebudou standardní výbava 😉
A ty kola asi nebudou standardní výbava 😉
A jak vypadá Yaris se standartní výbavou? Od toho "prospektového" se to celkem liší, ne? Yaris má sice zajímavou přístrojovku, ale podle mě je pro evropana taková nestravitelná... Sice se údajně vyvíjel v evropě- ale ten závan cizí kultury je tam jasně patrný. Mimochodem: podobnou středovou konzolu má i Mitsubishi Colt
...ichaná o maskování z minulého týdne nám Corsa nečekaně (pro Mariho pochopitelně "čekaně" 😉 ) krásně prokoukla! Přidávám se k pozitivnímu hodnocení(i když si neodpustím poznámku, že mi zadní partie přípomíná Clio 😉 ) a myslím, že s tímhle modelem bude Opel slavit úspěch - což je pochopitelně jen dobře! :yes:
oj ja nevypadam veru zle..........ale smal jsem se vete kvalitni nemecky design,to je preklep ne?????Kvalita ano,ale nemecky design neee!!!
... a čo si predstavujete pod takým pojmom nemecky design?
nemecky design,je u me chladny,bez emoci a citu,oslovi te na chvilku,ale brzo se okouka----neco uplne jineho je vehlasny italsky design,vime o cem mluvim ze???? 😄
Když vidím konkurenci nádherných aut, jako šarmantní GP, dravá Corsa, elegantní Clio..., tak začínám mít obavy z nové Fábie. To zas budou zastánci škodovky plácat nesmysly o "nadčasovém" designu. Klasická "omluva" nudnosti škodovek...
souhlasím. Už dopředu je jasné jakým směrem se bude nová Fabia ubírat. Emoce to rozhodně nebudou- jako vždy. Podle toho co jsem dosud viděl(ten kombík), to vypadá moc moc špatně... U nás je to jasné: minimálně polovina trhu. Tím hůř :no: V koncernové loterii si opět vytáhne nejkratší sirku (po designové stránce)
Jestli takhle bude vypadat i naživo, tak se jim to opravdu povedlo :yes: Narozdíl od té Antary - ta vypadala strašně moc hezky jako koncept a to co z toho (alespoň podle těch fotek)nakonec je hodně slabý odvárek!!!
Corsicka a bude mit 132 kW ??? Jdu do ni 😄
Tak toto sa podarilo. Velmi dobre vyzera. 5 dverak bude samozrejme trocha konzervativnejsi ale tak to zvycajne je. Myslim ze sa Oplaci spravne rozhodli investovat do dynamickeho dizajnu 3 dr prevedenia, zrejme po skusenosti s Astrou GTC (vraj je vypredana do oktobra). A vobec doraz na kvalitu a emotivny dizajn je klucom k uspech dnesnych aut zrejme v kazdej triede. ... a samozrejme zabavny podvozok 😉
ale ten design se mi vazne nelibi - vadi mi hlavne urcita disproporcnost = vyrazna (velka) predni maska s obrovskymi svetly v kontrastu s malym autem. Pripomina mi to posledni facelift stareho Punta :no:. Treba to bude v realu vypadat lip, ale zatim mi to prijde jako slepene 2 auta ;-\.
.. mi přijde docela pouťové, obzvláště po boku navigace a chromových lemů. Jinak mě Corsa nijak neoslovila.
[odkaz]
mne to skor pripada ako buduca stvorkolka ktora by mala byt nad VECROU. Prvky z antary gtc. (nahrada omegy - trieda merc R)
Určite o moc krajšia ako predchodkyňa. Teraz sa dizajn Oplu darí. Dva roky dozadu z malých áut u mňa viedla Fiesta, potom Clio, ale teraz Corsa zabrala. A ak som tu nedávno písal o náraste záručných opráv pri niektorých značkách až o 53%, tak Opel mal nulový nárast. Takže pekné a myslím, že aj bezporuchové auto. :yes:
ono nové modely na začiatku svojho životného cyklu nejakú tú poruchovosť majú a asi aj nová corsa nebude výnimkou. Na druhj strane aktuálna corsa je vypiplaná takmer k dokonalosti (vrámci triedy)a jej spolahlivosť nadpriemerná.
Opel podla mna patrí k tým lepším nemeckým značkám po dizajnovej stránke (mimo antaru, tá je fakt hrozná) teším sa na 5D model, dúfam že ďalšími dverami to neklesne ako F. Stolo :yes: :yes:
Opel podla mna patrí k tým lepším nemeckým značkám po dizajnovej stránke (mimo antaru, tá je fakt hrozná) teším sa na 5D model, dúfam že ďalšími dverami to neklesne ako F. Stolo :yes: :yes:
Neni spatna, je jasny ze prodejum budou vevodit tri auta a to v nasledujicim poradi GRANDE PUNTO, CLIO, ASTRA.
Porad GRANDE PUNTO je nejpovedenejsi ataky se nejlepe prodava, CLIO si lide kupuji ze stereotypu ale nijak krasne neni a ASTRA je novinka. FIESTA, POLO, FABIA budou hrat pouze druhe housle 😄
Porad GRANDE PUNTO je nejpovedenejsi ataky se nejlepe prodava, CLIO si lide kupuji ze stereotypu ale nijak krasne neni a ASTRA je novinka. FIESTA, POLO, FABIA budou hrat pouze druhe housle 😄
asi jsi chtěl napsat Corsa místo Astry... Jinak Fabia u nás bude hrát první housle i na jednu strunu-to je jasné. Ovšem nová Corsa-to je osobnost. Dynamická i praktická. Prostě dokonalá :yes:
jasne sorry CORSA!!! U nas to bude FABIA, jinak myslel jsem to v evropskem meritku. U nas si radsi lidi koupi nudny auto s jednim airbagem a malepi odznacek RS nez aby si koupili poradny auto jako treba CORSU ci GRANDE PUNTO!!!
Musim se trochu zastat Fabky, myslim, že ta nová bude s výbavou už na stejné úrovni jako konkurence kromě verze Junior 😄 .Jinak Corsa je pěkná jen mi moc nesedí ty velké světla a zadek, ale celkovej dojem dobrej. Nabídka motorů je dobře vyvážená, řekl bych že lépe než třeba u GP, ale do Gp přijde novej ropák 1.6 a snad taky nějakej novej benzín takže to bude taky lepší :yes:
Ještě kdyby něco udělali s Vectrou. Béčko super, ale Céčku nemůžu pořád přijít na chuť. Ani po tom faceliftu, kterej je hodně nevyváženej, myslím předek/zadek. Jinak nová Corsa 3D a Astra 3D naprostá paráda. Krása. >😁
Vectra chce víc, než jen zběžný pohled. Pokud by ses jí trochu zaobíral a prohlédl ji lépe- určitě by jsi našel nezaměnitelné prvky, které ji dělají opravdu "charismatickou". Je to kvalitní vůz ve všech směrech a po posledním faceliftu jí už není co vytknout. Dozrála jako dobré víno.
Pořád mi to připadá trochu roztříštěné, ale kupodivu to nějak drží pohromadě. Tvarování mi připomíná nejvíce Clio. Mám ale obavy, že tvary rychle zestárnou. GP jde podle mne čistější a modernější cestou. Nová Fabia bude zákonitě jiná než Clio nebo Corsa, protože se u nás kupuje i jako rodinný vůz. To asi Corse v Německu či Británii nehrozí.
predek je stejnej jak u astry, takze peknej... zadek je takovy naky divny zkrizeni clia s 207, interier neohromi... takze NIC MOC
nějak mívám poslední dobu problémy s prvním dojmem z fotek. Corsa na mě působí, stejně jako 207 jako složená ze dvou aut různých kategorií. Když si rukou zakreju část od A-sloupku dál, je to skoro jak Zafira. Ten zbytek prostě k tomu velikostně nepatří. Holt ústupek pěti hvězdičkám a asi i ochraně chodců... No, jsem zvědavý na první kontakt, doufejme, že si to u mě Corsa vyžehlí víc, než se to (ne)podařilo 207 😐
kde má teploměr motoru? Pokud ho nemá tak jako Astra, tak to pěkně ***i. Ještě že Punto ho má :-!
dobry...obavam se jedine veci a to technickeho napojeni na G.Punto => to auto jsem si vyzkousel a hned bych si koupil, jak se mi libilo, ale doma bych ho hned dal tak max. za vitrinu...cekal bych ze skutecne prolomi "tu avizovanou barieru" a vyrobi neco, co bude kvakvakvalitni, ale opravdu bohuzel;
jestli Corsa prevezme vetsi cast tech.reseni, tak ma taky smulu, i kdyz tomu moc neverim a doufam, ze toho daji kus nem.prace, ale trochu se obavama, ze v dobe setreni u GM jim to Amici nedovolili a Corsa budu z 2/3 napojena na Punto a to bude spatne....ale uvidime
jestli Corsa prevezme vetsi cast tech.reseni, tak ma taky smulu, i kdyz tomu moc neverim a doufam, ze toho daji kus nem.prace, ale trochu se obavama, ze v dobe setreni u GM jim to Amici nedovolili a Corsa budu z 2/3 napojena na Punto a to bude spatne....ale uvidime
Tak je pravdou, že ze čtveřice Grande Punto, Clio, 207 a Corsa vyjíždí Corsa jako poslední a proto bude teď hvězdou. Bude chtít všem ukázet, kdo že to vládne v této třídě, a bude také na sebe strhávat pozornost. Otázkou je jak dlouho. Fiesta a Polo se již nemohou dočkat až začnou shazovat maskování. No uvidíme, je jen dobře, že je taková konkurence ve třídě malých aut. K té Corse - líbí, moc. Sice bych mohl napsat, že přední světla jsou jako u 207, zadní okno ve stylu mazdy 3 a zadní světla ve stylu Clio, ale ty ostřejší linky a příbuznost s Astrou jsou přeci jen originální. Interiér pěkný, působí velmi příjemně. Paleta motorů výborná. Jsem však zvědav na ceny. Přeci jen Opel už nepatří mezi levné, příkladem je Astra - když ji slušně vybavíš, stojí skoro jako Golf. U té Corsy to bude asi podobné. Nechám se překvapit a doufám, že překvapení od Oplu bude potěšující. Corso, držím ti palce. 😉 PS: V té třídě mám ale jiného favotita - GRANDE PUNTO. Doufám, že to GP v Evropě pěkně zválcuje 😉
Nová americká platforma Kappa slaví úspěch. Poptávka po Pontiacu Solstice se po prvním šílenství stabilizuje na 35 000 objednávek na rok, Saturn Sky je beznadějně vyprodán v některých oblastech USA i na příští rok a to ještě nezačal prodej Opelu GT, který by za současné situace už nešlo zvládnout. Továrna GM ve Wilmigtonu podle Boba Lutze nyní zkoumá jak rozšířit svoje kapacity. 😄 :yes: :yes: :yes: