Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dodge Caliber za 424 000 Kč (ceny v Německu)

34 komentářů

hm cena i deign vyborny :yes: skoda jen tech tvrdych plastu
ať už bude Guru VI. jakýkoliv, pochybuji, že bude někdy ještě nějaký Golf lepší než Golf I. :-!
"vykon v konich, jak je tomu vsude jinde na svete." ---> Takto radikalne by som to netvrdil. Americke a anglicke zdroje uvadzaju vykon v HP, ale kW su standartom v metrickom systeme a mne osobne to viac vyhovuje v kW. Na druhej strane chapem, ze v konoch to lepsie vyzera, je to vacsie cislo, takze ked sa chce niekto pochvalit ake ma vykonne auto, tak nepovie "len 220kW", ale "takmer 300 koni" (295hp), co znie lepsie. 😄
Dovoz 😉
Spravne, klid Pedro, jediny skrt, ktery se u G VI., bude s urcitosti konat, budou naklady na vyvoj...To Ti dam pisemne. Nevidel jsi ani jednoho ze jmenovane ctverice, takze jak pises, KLID. 😉
Auto.cz nikdy neuvadi (nebo nechce uvadet) vykon v konich, jak je tomu vsude jinde na svete. Ale jen do doby, nez se do toho Pani zurnalisti zamotaji sami...
Prosím ťa, aspoň sa nauč pravopis, na tú spústu hrubiek sa nedá ani pozerať. Slovenčina ti na škole asi nešla, čo? 😒
hej. Bol som si ho pozriet na autosalone V BA a chcelo sa mi tiez grcat....Bol som totalne sklamany lebo som sa na to auto tesil. Design sa mi pacil a priestorovo podla tabuliek to vyzeralo celkom slusne. Ale ked som to videl na vlastne oci....a este si tam vylepia nalepku ze cena od 670 000,- SK!!!!!! Idem sa ukludnit.....
[odkaz]
Já to bral optimističtěji >😁
Lonesi, v podstste suhlas, ze tu sa tomu bude tazko hladat cielova skupina. Dodge ale postavil crossover preto, ze to auto musi byt predajne aj (prioritne) v USA. A tam by Hatchback, ktory by sa hodil sem, urcite nepredaval dobre. No a ta kvalita....videl som seriovy kus a zlicovanie bolo desive. Fakt! Plasty v interiery (obvykle sa na tu temu nevyjadrujem, lebo to nebyva az tak citelne) tu boli otrasne. Doslova uz napohlad. A na dotyk - skoda reci. Interier: obrovske sklamanie. Nazivo tam je extremne malo miesta - a to nemusim ani pouzit druhu cast vety (na crossover, ktory navonok hra hru o priestore). Drobnost, ktorou su komplikovane designove detaily vonku, ktore posobia viac ako nezlicovane nepodarky, nez ako rafinovany zamer, uz ani nespominam. Proste, bol som tym autom strasne nemilo prekvapeny. Az sklamany. :no: :no: Myslim, ze pokus ponuknut zaroven americanom male auto, a europanom klasicky compact skonci fiaskom. ;-\ Aspon v EU..
Když si ho nikdo nekoupí, tak jak se dostane do bazarů? 😄
No pokud si mám vybrat, tak radši Roomster 😉
a evropský auta jsou uvnitř jaký? plechový? dřevěný? nebo snad hliněný?
Já si ho určitě nekoupim, ale věřim, že za nedlouho bude Dodge oplývat bazary za vynikající cenu 😄
Za tu cenu to bude slušná konkurence pro všechny evropský auťáky. Jo mít Dodge za ty prachy, to i korejci budou mít big problem. Přece jenom je dodge lepší než korejskej chevy. That´s all
Béda Trávníček jich pár lidem vnutí, neboj >😒]
Nějak mi pořád uniká cílová skupina pro toto vozítko. GTI Golfa nezavrhne a kluci z klubu asi taky Civica nevyhodí. Příznivci amerik asi sáhnou po něčem, co má trochu víc válců, trochu víc metrů a podstatně lepší výbavu. V USA je to nástupce Dodge Neon, to je jasná věc, že bude figurovat na pátým místě prodejů v nižší střední kdesi za Corollou, Civicem, Focusem a Cobaltem. Ale kdo si ho koupí v Evropě? I když kvalita nebude ani zdaleka tak špatná, jak tu tvrdí výtečníci, co nepoznají na ulici Dodge od Chevroletu. >😁 Takže nakonec zatím bude stát jen snaha německého managementu, aby všechny značky vyráběly a prodávaly všude všechny modely.
:yes: :yes: Golfman 6 spravý škrt cez rozpočet všetkým.Dá sa čakať dokonalosť v štýle Passata ak to tak bude ,majte sa 308,Megane 3 a Astra 4 na pozore >😒]
Díky. Údaje v mm a litrech by nebyly? Víš jak v Evropě řikaj čtvrtlibráku se sýrem?
>😒]
Mechanické a podvozkové díly ze starýho Golfa + starý benzínový / zastaralý naftový motor od VW + typický americký interiér z malých US aut inspirovan Miss Saigon + líbivý americký design.. připadá mi to, jako kdyby Ford Mustang obskočil řtyřkovýho Golfa ;-\ 😒 :no: Design pěknej, cena super :yes:
uz to tu bolo pisane niektory korejci v nutri vyzeraju lepsie fakt je to :no: :no: :no: z vonku nadhera a sadnete si dnu ako by vas niekto kladivom ovalil
Jo, klid... 424 tyček... asi ti nedošlo, že ti tady, v depéháčkovém lágru nadělí ještě pár procent navrch... tak můžeš počítat, že to bude tak kolem půl melounu. Teda jako... a kdo tu to bude prodávat? To bude obdoba prodejen s Loganem - jeden model ve třech barvách na prodejně? Nižší střední... no, jsem zvědavej, jak to tu Caliber rozstřelí... přeci jen, za chvíli vyjede dokonalost v podobě GURU VI... Už jen se odpoutat v nižší střední od Octavie II je (pokud má člověk vkus) nadlidskej výkon :yes: do toho Megane a 307... bude to mít DODGE těžké...
[odkaz]
Tý vade, za ty prachy to docela ujde. Nevíte někdo, jak je to velký/malý?
No někdo za ty peníze bude jezdit v Rooomstru a někdo v Dodge - tak co si asi vybrat >😁
súhlasím chevrolet(daewoo) je podla mna lepšie v nútri
no vyzerá pekne ,ale kvalitatývne to bude také americké auto s euróskym dizajnom a kvalitou korejských vozidiel.Cena prijateľná ,ale neviem kupovať to len kvoly tomu že to je "amerika" možno len kvôly dizajnu :yes: ináč neviem 8-s
darmo je to vevnitř plastové jako korejci... :no:
hmmmm, zaujímavá cena... Darmo to je amerika :yes:
uplatňuje český dovozce, pardon
Byl bych s tím opatrnější do doby, než to bude za tyhle peníze na českém trhu. A o tom bych si - vzhledem k cenové politice, kterou uplatňuje na ameriky - dovolil silně pochybovat. Pokud to k nám vůbec dovezou, tipuju tak 600 tisíc za základní provedení.
Ty v*le! 424tisíc??? to pude ale na dračku!!! 😲
tak tady se někdo pekelně snaží...budou i čtyřkolky? 😄