Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Citroën nyní nabízí kabriolet za 419 tisíc a kolínskou C1 za 208 tisíc

19 komentářů

GTI
Jo, budem to sledovat.
Fabia EASY 1,2 + posilovac + 14" 165 kola na leasing za 206 000.-
A je to o hodne vetsi auto. :-!
Asi sis zapoměl připlatit paket s kličkamka. *** jedny dealerský, vždycky něco zatajej.... >😒]
Sice jsem měl 105L (jako luxus) >😒] ale stahovací okna v zádu nebyly 😒
Kdybych byl ve stejné situaci, tak bych taky každopádně šel do Yarise 😉
Všechny tři prdítka byly původně dražší.. pak začali snižovat ceny.. Peugoet byl vždy nejlevnější.. každopádně bude zajímavé sledovat, jak bude v budoucnu nastavena výroba - zatím to bouchaj 1:1:1
Sedel jsem v Aygu a trochu mi to pripomnelo motoristicke zacatky se Skodou 105. Vlastne ta mela zadni okynka stahovaci >😒] Prodejce mi rikal, ze sam o nem neni presvedcen a 99% zajemcu nakonec odjizdi v Yarisu.
To mi jako chceš sdělit, že TTT nadhodnotil cenu? Tak uvidíme. Chceš můj tip? Peugeot zůstane z trojky jedničkou 😄
Brácho, seš natvrdlej nebo si jen sedíš na vedení? Už se to tady probíralo.. za vším byla cena! Proto Peugeot jel! Prober se! Proč Ti musíme všechno x-krát vysvětlovat? ;-\ Citroen a nedávno i Toyota cena upravili, tak že za pár měsíců uvidíme, ale předpokládám, že to Peugeot nenechá bez odezvy..
Vždycky se najde nějakej *, co jsi jde koupit to nebo to auto 😉
No, je dobré sledovat prodejní čísla téhle podivné trojky... Nikdo neví proč, ale Peugeot převálcoval jak C1 tak Aygo... Tohle je postoj zájemců. Jestli ti k Aygu dá TTT návod, jak si organizovat pořádek v garáži, nebo ti do kufru C1 strčej basu šampaňskýho... všechno jedno, PEUGEOT jede... Tak jakpak nám s tím zahejbá cena C1... 208 tyček... Tuhle cenu už budeš před manželkou těžko obhajovat, jako nevýhodnou proti lístku na tramvaj... Tak BRAVO C1 :yes:
Stylový autíko, super cena a navíc made by Toyota.. hódně zajímavá nabídka :yes:
ehm... 8-s
>😁 >😁 :yes:
rozhodne menší * než ty.. :no:
Za 208 tisíc je to trochu drahá kolínská >😁 >😁 >😒]
Tak to je řacha. Květen a takovýhle slevy. Lásky čas. Johohóóóó. Citroën jede. Parádní auťáky za parádní ceny. :yes: Co? Ty tu ještě sedíš a čteš? Koukej chytnout dročku a upaluj pro Citroën, hňupe!! 😉 :yes:
Najde 😄
jeste najde * co si jde koupit Skodovku?