Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Citroën nyní nabízí kabriolet za 419 tisíc a kolínskou C1 za 208 tisíc

19 komentářů

jeste najde * co si jde koupit Skodovku?
Najde 😄
rozhodne menší * než ty.. :no:
Vždycky se najde nějakej *, co jsi jde koupit to nebo to auto 😉
Fabia EASY 1,2 + posilovac + 14" 165 kola na leasing za 206 000.-
A je to o hodne vetsi auto. :-!
Tak to je řacha. Květen a takovýhle slevy. Lásky čas. Johohóóóó. Citroën jede. Parádní auťáky za parádní ceny. :yes: Co? Ty tu ještě sedíš a čteš? Koukej chytnout dročku a upaluj pro Citroën, hňupe!! 😉 :yes:
Za 208 tisíc je to trochu drahá kolínská >😁 >😁 >😒]
>😁 >😁 :yes:
ehm... 8-s
Stylový autíko, super cena a navíc made by Toyota.. hódně zajímavá nabídka :yes:
No, je dobré sledovat prodejní čísla téhle podivné trojky... Nikdo neví proč, ale Peugeot převálcoval jak C1 tak Aygo... Tohle je postoj zájemců. Jestli ti k Aygu dá TTT návod, jak si organizovat pořádek v garáži, nebo ti do kufru C1 strčej basu šampaňskýho... všechno jedno, PEUGEOT jede... Tak jakpak nám s tím zahejbá cena C1... 208 tyček... Tuhle cenu už budeš před manželkou těžko obhajovat, jako nevýhodnou proti lístku na tramvaj... Tak BRAVO C1 :yes:
Brácho, seš natvrdlej nebo si jen sedíš na vedení? Už se to tady probíralo.. za vším byla cena! Proto Peugeot jel! Prober se! Proč Ti musíme všechno x-krát vysvětlovat? ;-\ Citroen a nedávno i Toyota cena upravili, tak že za pár měsíců uvidíme, ale předpokládám, že to Peugeot nenechá bez odezvy..
To mi jako chceš sdělit, že TTT nadhodnotil cenu? Tak uvidíme. Chceš můj tip? Peugeot zůstane z trojky jedničkou 😄
Všechny tři prdítka byly původně dražší.. pak začali snižovat ceny.. Peugoet byl vždy nejlevnější.. každopádně bude zajímavé sledovat, jak bude v budoucnu nastavena výroba - zatím to bouchaj 1:1:1
GTI
Jo, budem to sledovat.
Sedel jsem v Aygu a trochu mi to pripomnelo motoristicke zacatky se Skodou 105. Vlastne ta mela zadni okynka stahovaci >😒] Prodejce mi rikal, ze sam o nem neni presvedcen a 99% zajemcu nakonec odjizdi v Yarisu.
Kdybych byl ve stejné situaci, tak bych taky každopádně šel do Yarise 😉
Sice jsem měl 105L (jako luxus) >😒] ale stahovací okna v zádu nebyly 😒
Asi sis zapoměl připlatit paket s kličkamka. *** jedny dealerský, vždycky něco zatajej.... >😒]