Novinky
Čím lepší podmínky máme ke své práci, tím horší bude výsledek... Takže tady máme zprávu o novém oddělení technického vývoje. Za 5 let se tedy možná koncernovému tříválci dostane velké pocty: buď ho převrtají na 1.3 HTP, nebo dostane novou vodní pumpu... Holt vývoj se nesmí uspěchat 😄 😉 Postupovat se musí milimetr po milimetru. Ale co: peníze pujdou, svačinárna bude celá nová, nějaký otoman se taky bude hodit - při čekání na inspiraci...
Ty jsi ale omezenec...ač Škodu moc nemusím, přijde mi tvůj názor postaven pouze na základě maloměšťáckých předsudků. Prostě, seš úplně vedle, Škoda už není jenom producentem Felicií, je to globální hráč s propracovanou strategií, marketingem, blabla. Je snad logické, že k tomu potřebují patřičné zázemí (čímž nemyslím Tvůj otoman a svačinárnu) 8-s
poslechni: nebyl jsi šéfdyzajnérem nové Fábie kombi? Tak až tam něco vykoumáte, tak mě vzbuď, jo? 😉 Jednou jsem viděl takové konstrukční centrum na vlastní oči. Vím o tom své 😄 😉
ved povedz...dost by ma zaujimalo od niekoho co to videl, ze o co tam ide
Z reality: ...sedělo jich tam za počítačem alespoň 15. V 3D programu otáčeli nakresleným šroubem celé hodiny... Počítali jeho teoretickou zatížitelnost, přenos tepla, ideální materiály. Celé měsíce... Po čase jsem se dozvěděl, že zadavatel jejich zakázky ztratil trpělivost a našel firmu, která to co potřeboval vyráběla ve velkém a za velmi dobrou cenu. Ve vývoji jí pracovali dva lidé za desetinovou mzdu a za relativně primitivních podmínek. Přesto jim to od zadání úkolu do zavedení předvýrobní série netrvalo déle než 10 dní... No a když šéf té první firmy se ptal vlastních vývojářů: v čem že byl problém- tak odpověděli, že nemají dostatečně vyhovující podmínky...
A s tímto je to úplně stejné. Všude je to stejné... I kdyby jsi nechal postavit vývojové centrum větší než WTC, zavedl tam počítače z řízení kosmického letu, a každý pracovník měl vlastní kyslíkový stan, tak to ještě vůbec neznamená že se tam něco vyvine...
A s tímto je to úplně stejné. Všude je to stejné... I kdyby jsi nechal postavit vývojové centrum větší než WTC, zavedl tam počítače z řízení kosmického letu, a každý pracovník měl vlastní kyslíkový stan, tak to ještě vůbec neznamená že se tam něco vyvine...
Tak větší snušku blábolů jsem ještě neslyšel. :no:
Já nevim, v každý firmě jsou flákači, co předstíraj práci a místo toho koukaj na nahotiny. Na druhou stranu, poměrně často se vyskytuji ve vývojovým centru TRW Automotive a tam je to samej vystresovanej počítačovej mozek zírající do dual-core Applu za 200 000, těch je tam dvacet. Když se s nima pobavíš, řeknou ti, že podmínky jsou pro laiky vynikající, ale světová úroveň je někde o sto galaxií výš...takže, když si Škoda postaví na druhém břehu Jizery mega-vývojové centrum, asi pro to má sakra dobrý důvod, a to i s přihlédnutím k obecně známé škudilvosti VW rodiny (když nepočítám společnost pro odboráře >😒] ) chce to se na svět dívat jinou optikou než "já sem flákač, celý svět je stejný". A do mě... 😄
budeme teda doufat, že to Škodovce (potažmo koncernu) něčemu pomůže 😉 Ještě teď nemůžu vydýchat tu budoucí Fábii kombi, takže sám sebe vyřazuju kvůli podjatosti... 😄 😉. Kvůli tomu "flákači" se nezlobím: na důkaz mé velkorysosti Ti odpouštím 😉
SROT OSTANE STALE SROTOM
89 a 24tun tak v kopci nestíhá to dá rozum dyby se mohlo na prědjěti aspoň 95 bylo by po problému ale dyž se dá zákaz předjíždění pojede se ku brnu 70 proč ne
kamiony aspon obcas zastavi a nechaji kolonu predjet,to se u avie stat nemuze...
se nevrátíme na hřbety oslů, tak se s tím všichni musíme nějak srovnat...Děkuji za polemiku a jsem s pozdravem