Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy photos: Opel Corsa

52 komentářů

Co? tvar karoserie k fiatu Punto? No, tak punto v tomhle autě nepoznávám, zato je to "skvělá" kopie Clia...uvidíme, jestli je to jenom maskování a la Clio, nebo to bude opravdu tak podobné...
Nastesti se nejali designersky vykradat Punto, zacez jim mohou byt v Turine vdecni. Ona by sice Corsa coby lehce upravene Punto s logen Opelu vypadal trapne, ale urcite by se jako spousta jinych trpnych vytvoru prodavala... Doufam, ze si Punto na trhu vybuduje dostatecnou pozici, aby ho Corsa vyrazne neohrozila. Usilovne na tom pracuje: Na konci minuleho roku a v prvnim ctvrtleti letosniho roku je Punto evropsky bestseller a to jeste prijdou dalsi verze a motory :yes:
Ty Puntu hodně fandíš, viď? 😉
no tak já mám Opel rád, ale tady můžu vyslovit pouze naději, aby ta nová Corsa vypadala jako ta červená retuš z minula 8-stohleto jsem teda jako neviděl... :no:
Originalitou to nehýři, při tom "zaretušování" to je zepředu malý Golf Plus a zedadu Clio 😉
Nějak tu pořád chybý fotky nové Fabie... ;-\ Škoda jí už testuje a Svět motorů už má foto...je krásná!!!
No zas tak moc jinak ne😄)
hnus velebnosti tolik aut v jednom sem snad ještě neviděl, smůla oplu a vauxhalu ale hlavně GM
? 8-s
Opel Corsa Picasso 😄
>😁 😉 PS: jsi odhodlán na tomto tvrzení žít i zemřít...? :-!
A tak to ne. Já mám život rád. Zemřít za dobrou věc je určitě důkaz pevného odhodlání a oddání se věci (to je to najednou vážný), ale žít pro ni, hm, tak to má navíc i nějaký smysl.
A nakonec tam stejně všichni musíme. 😐
to máš recht... 😄 😉
Peugeot 207 zbastlený v Číně. Tak mi to připadá. A je to škoda, bo Corsa se svým designem vždycky vymykala z průměru a stejně tak se vždycky líbila. Myslím, že tentokrát se nemůžu přiklonit ani k jednomu...
Bude vyzerat super a to ze v kezdom dnesnom novom aute vidi kazdy nejake zname tvary je proste fakt. Ved kazdemu pripomina nieco ine. (od 206 po punto) Je to urcite lepsie ako postavit auto ako multipla, vel satis a spol... 😉
GTI
neboť vidím, že z FABIE II bude evropskej trhák. Kolega nahoře v tom vidí kus Clia. Ja také. Ta nesourodá změt linií zadních bočních dveří, zadního okna a zadního blinkru... to že má být nová Corsa? Zadní boční dveře, jejich tvar je zoufalej i na Vectře... Takže pánové - Zatím to nezválcuje ani Clio (to má krásný jen zadek), ani PUNTO (to má krásná jen světla), ani POLO (ač má překrásná boční okna), ani 207 (který se bojím), ale komplet to smete FABIA II. A víte proč... protože to bude auto, které svým výrazem bude stát všema čtyřma na zemi. Vsaďte se.
No Fábie to komplet smete u nás,jinde bych to tak vůbec neviděl 😉
GTI
Myslím, že to bude trhák... když vidím, k čemu dohopkal Fiat... Renault a Opel.
Jo Fabie to smete kdyz si ji jeste poradne nevidel >😒] >😒] >😒] mas misto monitoru kristalovou kouli, kazdej hosan vi ze kralem je GP a ver tomu ze Fabie to v evrope nezmeni 😄 😄 😉
GTI
Enzo... zejména s odkazem na tvůj nick... tohle nemůžeš myslet vážně... Ten nezvládnutej zadek, ten ostrej zadek, co se hádá s kulaťoučkým předkem? Videl jsi GP naživo? Já ho velmi podrobné shlédl. Za rok, si to napíšeme.
Ja ho videl od pulky ledna kazdej den. Predek super, pridrzlej a milej, zadek tam sedne, tahle corsa ma zadek do kulata a jak ji neslusi. Je to vec osobniho nazoru, myslim to naprosto vazne stejne tak jako ty pises ze Fabia bude lidr v evrope - rad bys aby tomu tak bylo ale oba vime ze nebude. Skoda dela nevyrazny auta ktery si ziskaly oblibu v konzervativni Anglii. Jeste ji uvidis v Nemecku jako levnou alternativu VW a samozrejme u nas jinac jsou to zlomky cisel - muj odhad, ne tvrzeni.
GTI
Necháme se překvapit... Můj tip je, že hvězda GP ani pořádně nevyjde...
Pravda, za prvni tri mesice roku druhe nejprodavanejsi auto v Evrope za Focusem a samozrejme leader tridy...a to ma zatim omezenou nabidku motoru...jsem klidnej...ne hvezda nevychazi, hvezda uz sviti! 😉
pro GTI:
JESTLI JSI NAŠTVANEJ
že na něho nemáš, pak seš naštvanej oprávněně. Protože tohle je krásný zvenku i zevnitř. tohle je prostě opět ta správná přidrzlá lítačka, v který si můžeš připadat jako v 911cce. A uvnitř tě Fiat poučí o tom, co je krása stylu. P.S. Než si do něj sedneš, umej si pořádně ruce. Bravo Fiat
o😜 GTI 84.42.131.x datum: 07.09. 05 15:02

Tohle si tady nedávno napsal. Ale chápu, byla to možná jen počáteční euforie...
Vždyť to potvrzuje to, co píši dnes. Hvězda... která ovšem ani celá nevyjde. Oslnivé GP... ano, a dnes píši... napíšem si to za rok. Poté, co jsem GP shlédl naživo jsem dost vystřízlivěl. A předpokládám, že mi poskytneš právo na vývoj pohledu... P.S. Nekopíruj prosím cizí příspěvky... je to nemorální.
V pohodě, jen mě zaujala ta změna názoru, tak jsem si to našel a použil... Už to neudělám

:😉
Fabka něco smete jen když vyletí ze zatáčky. Pro Škodu je Sci-Fi prodat zlomek aut jako třeba Suzuki.
Moje řeč!! 😉
Tak tohle je debakl, Golf dostává (už i) v Evropě na zadek! Tři nejprodávanější modely v západní a východní Evropě: Ford Focus 40.362 aut, Fiat Punto 38.616 aut, Renault Clio 37.389 aut. Já to tu tvrdim furt, Golf je nechutně předraženej průměr jehož prodeje vadnou
:no: Je vidět, že se Evropani přestávaj nechat ojebávat PR kecy :yes: :yes: :yes:
GTI
Tvé zprávě nerozumím... chybí tam číslo o prodejích Golfu. A nemíchej třídy. To bychom taky mohli započítávat i rubikovu kostku... Píšeš, že Focus má 40.230... a kolik má GURU. A prosím tě, když už do toho koukáš... na jakém místě je GURU a Corolla?
Jak sem nakoupil, tak prodávám viz [odkaz] prodeje po jednotlivých modelech sem zatim nenašel
Tome, obrat uz prosim v detske encyklopedii sveta na jinou kapitolu nez "100 nejlacinejsich klise".
GTI
:yes: :yes:
Tohle není klišé, tohle je tvrdé nezvratné faktum - statistika 😉
Prosim ta odkial mas tie cisla ak mozes porad zdroj - vdaka
Prodeje konkrétních modelů se dost těžko hledaj, většinou jsou zveřejňovaný pouze statistiky za jednotlivé značky.. nicméně čas od času na něco narazim, tahle informace viz [odkaz]
DAKUJEM!
české statistiky naleznete na [odkaz]{4A86501A-BBD…
Díky za link. Prodejnost po jednotlivých modelech by se někde najít nedala?
[odkaz]
Díky za link. Asi jsem natvrdlej, ale stejně tam ten přehled nemůžu najít: v odkazech jsou pouze přehledy podle značek, stručný komentář ve MS Wordu sice obsahuje pár údajů, ale ke každé třídě jsou uvedeni pouze tři čtyři nejprodávanější.. měl jsi na mysli tento přehled nebo jsem slepej?
Ty woe, tys mně teď dostal pod stůl, dyť tam jsou statistiky podlůe tříd, v levém nabídce 😉 [odkaz]
Pičovole, normálně sem docela bystrej, ale dneska sem teda vostuda 😉 Od té doby, co jsem se snažil dělat sondu do myšlení utrahardcorehyperortodoxního mimomísučůrajícího neustáleplkajícíhoúplnénesmysly WW-fila, mám nějakej blok.. ta krátková fílie mě asi na chvilku poznamenala 😒 včera mi krákala husa, dneska sem zase natvrdlej.. 😉
Tak mrkni na statistiku prodejnosti aut v německu, Golf dostava na *od Astry, (taky proto spechaj s novym golfem protoze V je hnus)
Co se tyce fotek corsy tak kritizujte az bude bez maskovani. :-!
No... tak to se má Astra na co těšit, viď...
No to teda, ma Opel se drzi planu, a nemusi jako VW narychlo menit plany aby >😁
😄 nenech se vyhecovat: Opel bude jednička (i bez Corsy) 😉 :yes:
Velmi neskromná fikce 😉
Nemáš link?
Link tady byl v jedne z predchozich diskuzi dival jse se na to minuly tyden.zkusim pohledat a napsat 😉
Domnívám se, že řeči o kvalitě Oplu jsou jeden velký podvod. Stejně jako řeči o německé kvalitě. Koupil jsem si přesně před 4 roky novou Corsu (duben 2002), a letos mě neprošla první STK, protože jsou špatné naklápěcí motorky Bosch u obou předních světlometů. Oprava mě bude stát přes 5 000. A to jezdím na garančky do značkového servisu a auto mě stálo 290 tisíc. Když jsem jim volal na reklamace, operátorka mě řekla, že je záruka dva roky, tak proč si stěžuju. Až se tohoto německého zmetku jednou zbavím, raději se vrátím zase k žigulíku. Tam mě nestála STK 5 tisíc ani po 14 -cti letech. Až nechám auto opravit, poslal bych nejraději vadné motorky řediteli Oplu do Německa. Druhý bych poslal firmě Bosch. Můžou se s nima vyfotit .... Že se nestydí taková auta prodávat.