Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volvo XC90: Mírný facelift v mezích dobrého vkusu

45 komentářů

Jo a ještě jedna věc: kdyby to nebylo na stránkách polskýho dovozce Subaru, tak by mi to vrtalo hlavou, ale takhle to je jasný...
Souhlas, akorát v opačném pořadí 😉
Gib, aby to byla ferovka: Tak tohle video je natocene s jednou z prvnich verzi XC 70, jehoz AWD bylo spatne a vseobecne se to vedelo. V soucasne dobe maji vsechna Volva Haldex 2 a pokud se nepletu tak nove XC 90 bude mit uz Haldex PreX. Sice zadne z techto siditek "aby to vyjelo kopec" nenahradi mezinapravovy diff a uzaverky, ale soucasny Haldex je sakra dal, nez AWD u Volva na videu ke kteremu odkazujes.
>😁 skoda, takto prichadzas o pekny a poucny zazitok 😉
GTI
😄 Neboj... 😉
GTI
😄 Kolego, můj vztah k počítači je velmi velmi plachý 😄 Na mě s tímhle nechoď 😄 Něco mi to tam hlásí, abych si dal bacha... což je pro mne znamení storna.
😉 snad mi bude omluvou, ze ten cas venuji budovani kapitalismu v Cechach (na Morave i ve Slezsku taky) 😄 Nerad bych s tim v cervnu koncil, takze VSICHNI k volbam a volme tu pravou stranu :yes: 😉
😄 Aky podozrivy zdroj? Nic podozrive tam nie je, mne to fici vo FF aj IE. A co za plikacia ti hlasi ten podozrivy zdroj?
GTI
:yes:
GTI
Já to neviděl, hlásí mi to nějakej podezřelej zdroj.
XC90 je bezesporu úžasné SUV (měl jsem možnost se svézt, takže mě to ještě víc utvrdilo) 😉 Faceliftovanému modelu se moc nepovedly zadní svítilny. Starší byly lepší. :no: Nemůžu si pomoct. Jinak ze současných off-roadů bych se hodně zajímal o JEEP Commander. Ten mě hooodně láká >😒]
Ok, ako si teda mam vysvetlit to video? 😉
GTI
Nevytahuj džina z láhve... Šotolinaboys se ještě nevzpamatovali z toho IMPREZADEBAKLU, kterej utržili, když jsme tu napsali, že je to auto za 599 tisíc, trošku větší než Fabia, ačkoliv oni se dušujou, že prej se s ní jezdý světový závody... Tak to jsme se nasmáli >😁 P.S. VOLVO má dokonale propracovanej pohon HALDEX, techniku jednadvacátého století. Je to stejně použitelné jako permanent, ale pro běžnej civilní život to má své výhody, třeba v tom, že ten pohon nevyžaduje tolik paliva jako permanent. Na šotolinu a závody obecně ber ten permanent.
QuickTime Player
[odkaz]
Nebuď troškař, osobně to vidim na atomovej reaktor >😒] 😉
Hlavně poraď, čím to přehrát... 😒
GTI
😄 Já myslel, žes prodal počítač 😉 Asi pět let jsi nenapsal ani ň... 😉
GTI
Dobrej postřeh :yes:
A kde si nechal NEW Santa Fe? 😉
Ahoj priatelia! Chcem sa spytat, ci viete ako to ma VOLVO prepracovane s technologiou 4WD. Pozrite sa na [odkaz] Toto bohuzial velmi povzbudivo nevypada. ;-\ Vopred dik za nazory. 😉
na SUV nahlizim z ruznych uhlu😜okud je prioritou technika, kvalita, vykony...vitezi u mne jednoznacne Q7,ML,Cayenne,X5, pokud je prioritou IMAGE,styl, design...vitezi u mne RRS,XC90, pokud chci (sem tam)opravdu do terenu...jednoznacne D3,LC, no a pokud je to jen pro manzelku na primestske jezdeni do marketu apod....tak snad i ten RX400h. Omlouvam se tem, na ktere jsem "zapomnel", tzn. Touaregum,Pathfinderum,Muranum,Tribecam a do budoucna taky Yettimu 😄
Co je na něm většího? Normální rodinné auto... To jen tady, kde je fabia považována za plnohodnotné rodinné auto se zdá velké.
Myslel jsem, ze studujes univerzitu?😉
Ja bych volil Range Rovera,MB-M/GL a Cayenne neni k zahozeni....
Za chvili budou mit vsechny auta citou optiku vzadu i v predu... ;-\ jinak nice
neviem sa vynadivat na tu fotku interieru z profilu, tak jednoduche a elegantne... perfektne pozicie tvarov, tie krivky... nemam slov... volvo je klasa !!! :yes: :yes:
myslíte toho panáčka z učebnice pro nejmenší Come and Play jménem Egg? >😁
To zatím mi to zní jako spekulace. Myslím to o 600 koních v motoru od Escalade. Těch 505 koní v LS7 bude asi logický vývoj. :yes:
nejlepsi SUVecka na trhu...aelpson pro me
Kdyby jenom ega 😉
přesně řečeno !!! Q7 jsem si prohlédl minulý týden na autosalonu v Bratislavě a musím říct, že ZETOR dělá pěknější vozidla. Taková obluda je opravdu jen na ukájení vlastního ega :no: :no:
A prespristi generace bude mit motor z raketoplanu!!! >😁
možná proto, že se ne každýmu chce jezdit v takový hnusný obludě, a preferujou nenápadnou eleganci. Pro mě je toto Volvo ideální rodinný automobil.. i když trošku větší
Proc delaji facelift, kdyz mame Q7 ?
Amerika maa uuplne jinee dimense, ale v Evrope je ta americkaa velikost a milionaar zavrenyy ve sveem trendovniim domecku za hliidanou zdii se svyym SUV docela smesnyy chudaak .
Ale kdo to urcuje ??

Chudaak nenii ten, kdo maa a nepotrebuje
Caddy CTS Super V dostane sedmilitr z Corvetty, příští generace Super V dostane rovnou motor z Escalade a turbodmychadlo k tomu.. [odkaz]
perfektní...! :yes: 😉
:yes:
Třeba, však taky velikost není jediný faktor ovlivňující cenu. 😄 Ale nemám rád, když někdo určuje, kolik místa, kolik koní, kolik čehokoliv potřebuju.
treba McLaren F1 by se nazvat 1+KK dal 😉
... mi zatim unika, ale trh je bere, tak proc ne. XC 90 je kazdopadne nejestetictejsi auto tohoto segmentu, po tomto faceliftu je na tom jeste lepe. XC 90 je asi jednine velke SUV, na kterem mi nic nevadi. Snad kazdy konkurent ma pro mne nejakou chybicku krasy, jedine Cayenne vyvazi brutalni vzhled jmenem Porsche 😉
Volvo ví jak na to 😉 Šestiválec :yes: Z celého humbuku kolem SUV a offroadů je mi nejblíže tenhle mazlíček, je to jiná liga. Ovšem LR disco, defend a RR - nedostižné, kralující. Volvo :yes:
Co? Volvo XC90 je přece pěkný malý SUV. 😄 Nečekáš, že snad bude milionář bydlet v 1+kk >😒]
Ano jiste, peknee, ale jestli tento trend pujde staale takto daal, tak bude kazdyy individualsta (?) jezdit v Neoplanu a nebo Setra vzadu s zdvojenou naapravou . Pak ovsem neviim jestli se v tom prostoru najde 8-s
velmi povedené, velmi náročné... na tvou hlavu... v tomhle se totiž nikdo nehledá... v tomhle jezděj jenom ti, co se už dávno našli. BRAVOLVO :yes: