Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

První okruhové vítězství pro Lamborghini Murciélago

12 komentářů

Grartulace!! Viděl jsem ho v téhle okruhové verzi na vlastní oči a už kvůli tomu jak vypadá si zaslouží vítězit. Lamborghini totiž chybí oproti vozům Ferrari uspěchy v závodech.
Nebylo kdysi ze strany Lamba nejaky embargo na zavodni aktivity? Nejsem si tim uplne jisty, ale myslim, ze jsem nekde o tom neco cetl. Treba by to jejich trapeni mohlo byt i nulovou podporou vyrobce. Pokud vim tak krome Asie a Australie Lambo nikde nezavodi. Kdyby to nebyla pravda, tak prosim nekamenovat😉
Jeste pred par lety se v Evrope jezdil znackovy pohar Diablo. Nejake vetsi zavodeni (tj. v beznych serialech) si ale u Lamba neuvedomuju.
Divam se na stranky sampionatu: [odkaz]
a pravda je takova, ze Murcielago sice zvitezilo v kategorii GT300, ale to je nizsi trida nez drivejsi GT500 :no: ted souperi s vozy jako Mazda RX-7 nebo Toyota Celica a mezi nimi vyhralo 😉... nejlepsi cas na kolo melo 2'06.923 ... Ve tride GT500 jezdi treba Honda NSX (Best Lap 1'55.969) nebo Lexus SC430 (Best Lap 1'55.920). S temi se zrejme nemuze rovnat, tak prestoupili nize?
To je ale síla! Lamborghini vyhrálo GT300! Hurá! Kristowa noho, vždyť je to trapné! :no: Proč autor nenapíše, že Lexus SC430 vyhrál GT500? A že to byl historický PRVNÍ start Lexusu v SGT/JGTC vůbec!? :no:
Ano je to taky o schopmostech řidiče a hlavně firmy která připravuje auta - viz třeba že ferrari připravujou Prodrive (stejně jako Imprezu WRC).
Jistě, je to tak jak říkáš. Lexus jako značka jela SGT prvně. Lambo je tam x let a dokázali kulový. Ostatně, stejně jako v šampionátu FIA GT. Já osobně Lamborghini jako značku obdivuju, podle mě nejkrásnější auto na světě je Miura v černé barvě, ale takhle nadšeně oslavovat dlouhodobě podprůměrné působení Lamba v motoristickém sportu mi docela hnulo žlučí :no:
Nejen tvá žluč se od dob Miury pohnula nesprávným směrem. Výstižně to demonstrují zámky dveří ze Škody Fabia.
Uz by sis mohl zvyknout, kde jsme. Nedavno na AR oslavovali, ze se v USA americkym znackam nedari a ze nemecke znacky (samozrejme predevsim VW) zaznamenaly vzestup. O Japoncich ani Korejcich ani slovo, pritom nejvetsi vzestup zaznamenali prave oni. Tady taky, homologovat neuspesne auto do nizsi kategorie a slintat nad porazenim Celiky je dulezite, prvni start SC a vitezstvi nestoji cesko-nemeckym periodikum za zminku. Klasika :no: :no:
Taky se divim, že jim to nějak nejede, protože mě nepřipadá Murcielego jako nekonkurenceschopný, natož v závodní úpravě. Asi nemají schopný řidiče. Měli by v tom nechat projet Engeho, kterej už ukázal jak se má jezdit s F550 nebo teď s DBR9 :yes:
Víte ¨proč je Lambo tak dobré? Ne? No protože patří VW 😉
>😁