Novinky
0
Grartulace!! Viděl jsem ho v téhle okruhové verzi na vlastní oči a už kvůli tomu jak vypadá si zaslouží vítězit. Lamborghini totiž chybí oproti vozům Ferrari uspěchy v závodech.
0
Nebylo kdysi ze strany Lamba nejaky embargo na zavodni aktivity? Nejsem si tim uplne jisty, ale myslim, ze jsem nekde o tom neco cetl. Treba by to jejich trapeni mohlo byt i nulovou podporou vyrobce. Pokud vim tak krome Asie a Australie Lambo nikde nezavodi. Kdyby to nebyla pravda, tak prosim nekamenovat😉
0
Jeste pred par lety se v Evrope jezdil znackovy pohar Diablo. Nejake vetsi zavodeni (tj. v beznych serialech) si ale u Lamba neuvedomuju.
Divam se na stranky sampionatu: [odkaz]
a pravda je takova, ze Murcielago sice zvitezilo v kategorii GT300, ale to je nizsi trida nez drivejsi GT500 :no: ted souperi s vozy jako Mazda RX-7 nebo Toyota Celica a mezi nimi vyhralo 😉... nejlepsi cas na kolo melo 2'06.923 ... Ve tride GT500 jezdi treba Honda NSX (Best Lap 1'55.969) nebo Lexus SC430 (Best Lap 1'55.920). S temi se zrejme nemuze rovnat, tak prestoupili nize?
a pravda je takova, ze Murcielago sice zvitezilo v kategorii GT300, ale to je nizsi trida nez drivejsi GT500 :no: ted souperi s vozy jako Mazda RX-7 nebo Toyota Celica a mezi nimi vyhralo 😉... nejlepsi cas na kolo melo 2'06.923 ... Ve tride GT500 jezdi treba Honda NSX (Best Lap 1'55.969) nebo Lexus SC430 (Best Lap 1'55.920). S temi se zrejme nemuze rovnat, tak prestoupili nize?
To je ale síla! Lamborghini vyhrálo GT300! Hurá! Kristowa noho, vždyť je to trapné! :no: Proč autor nenapíše, že Lexus SC430 vyhrál GT500? A že to byl historický PRVNÍ start Lexusu v SGT/JGTC vůbec!? :no:
Ano je to taky o schopmostech řidiče a hlavně firmy která připravuje auta - viz třeba že ferrari připravujou Prodrive (stejně jako Imprezu WRC).
Jistě, je to tak jak říkáš. Lexus jako značka jela SGT prvně. Lambo je tam x let a dokázali kulový. Ostatně, stejně jako v šampionátu FIA GT. Já osobně Lamborghini jako značku obdivuju, podle mě nejkrásnější auto na světě je Miura v černé barvě, ale takhle nadšeně oslavovat dlouhodobě podprůměrné působení Lamba v motoristickém sportu mi docela hnulo žlučí :no:
Uz by sis mohl zvyknout, kde jsme. Nedavno na AR oslavovali, ze se v USA americkym znackam nedari a ze nemecke znacky (samozrejme predevsim VW) zaznamenaly vzestup. O Japoncich ani Korejcich ani slovo, pritom nejvetsi vzestup zaznamenali prave oni. Tady taky, homologovat neuspesne auto do nizsi kategorie a slintat nad porazenim Celiky je dulezite, prvni start SC a vitezstvi nestoji cesko-nemeckym periodikum za zminku. Klasika :no: :no:
Taky se divim, že jim to nějak nejede, protože mě nepřipadá Murcielego jako nekonkurenceschopný, natož v závodní úpravě. Asi nemají schopný řidiče. Měli by v tom nechat projet Engeho, kterej už ukázal jak se má jezdit s F550 nebo teď s DBR9 :yes: