Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ženeva živě: EDAG Biwak - klon Volkswagenu New Beetle

16 komentářů

Kdyz, myslenka, vkus a technologie jdou ruku v ruce, je vysledkem hezke, hrave a uzitecne auticko. Najednou se zase jednoduse ukazuje, ze potencialni zakaznik se nenadchne tim, ze se udela kazde okno jineho tvaru a jine vysky 😉
>😁
No jsem rád že jsem tě pobavil >😁
Ha ha ha 8-s >😁 Jinak souhlas. Auto... pro ty, co na to maj...
Ono je to těžký prodávat tady takovýhle auto na okrasu, zvlášt když začíná s normálním motorem (1.6i) na 570 tis... za tu cenu mám dobře vybavenou Octávku... poměr Cena/výkon je u New Beetle hodně špatnej.
Ať chceš nebo ne, hodně lidí to tak vidí a proto se u nás neprodá. Marketingu se ani nedivim, že ho netlačí, za tu cenu ani nemůže. Má co dělat aby protlačil Golfa hahahahaha >😁 >😁 >😁
...starej brouk ma daleko vetsi kouzlo nez ten new a vsechny jeho odvozeniny...novyho si muzes jednoduse koupit,staryho si musis vypiplat, vrazit do nej,skoro to co do toho novyho,aby to stalo za to...pak se za tebou otoci kazdej, ne jak za blondynkou,co dostala newbeetle k vyroci
Já mám New Beetla a nemůžu si ho vynachválit. Má sice pár chybiček, ale jinak stylovka se skvělými jízdními vlastnostmi. Robobrouk by se mi líbil v garáži taky, ale myslím, že cena by byla příšerná. Jinak v USA se New Beetle prodává dobře, akorát v Evropě a zejména u nás kompletně selhává marketing VW!
GTI
😄 :yes:
...chapu,ale nesouhlasim...me tohle stylovy neprijde...klasickej beetle taky neni nic pro me (nedavno jsem jel na zadni sedacce,nevim,proc je tam davali😄...me se tahle uprava ale libi jeste min nez klasickej beetle...
GTI
Ale vždyť to auto oni nevylepšují... oni ho uchopili a vytvořili mu styl, obdařili ho praktičností... a udělali to výborně.
to je humus.....
...me se to pro zmenu nelibi ani trochu...je to takova tunerina,a myslim, ze docela nepovedena...myslim ze kluci u VW se musej smat...vubec mi prijde ubohy delat auto tak,ze vesmes uz hotovy a snazis se ho "vylepsit"...
GTI
Jo, je to frčák... kola :yes: sedadla 😄 :yes: zadní blinkry :yes: Tohle je o "něčem".
Souhlasim s váma oběma, konečně někdo přišel s tím jak využít nového brouka.... :yes: Myslím, že seriová verze se zrovna moc dobře neprodává >😁 >😁 >😁 , no a pokud by tomuhle Edagovi ještě pozměnili barvu, tak se třeba prodávat začne :yes:
Me se taky libi. Navazuje na tradici takoveho toho valecneho VW obojzivelnika. Ma to neco hodne do sebe, ta neucesanost!
GTI
Auto, aby mělo úspěch u lidí se vkusem nesmí být uděláno do "hezka". Auto musí být ovšem současně milé. Zdánlivě protichůdné požadavky nepochybně dokonale naplnil tenhle Robobrouk. Nového brouka... prostě... budu... upřímný... nemohu akceptovat... to není brouk. Tenhle drzoun... to je tep doby na tvejch skráních. Dokonalý auto pro člověka, co to má nahoře srovnaný. Tohle je stylovej počin, jehož výsledkem je stylový auto. Umím si Robobrouka představit ve svý garáži... z níž spolu vyjíždíme na víkendy do přírody... fakt. BRAVO EDAG :yes: