Novinky
0
Zase budú všetky Opelíky na jedno kopyto... :no:
0
Krása. Jen nevím proč se to nejmenuje Grande Corsa. Ale vypadá hodně dobře. S ničím zbytečně nee😜erimentuje. Jo v tomto segmentu to je další, kdo vytáhl vysokou kartu. Jen tak dál. 😄 >😁 :yes:
0
Ano,myslím si totéž 😐
Ked som sem vcera ten obrazok zavesil, spominal som, ze predok suhlasi. Zadok nie. 😉 Zadna cast 3dv. Corsy bude ina, co sa dnes aj potvrdilo. Bude viac "coupe-like" - podobne ako u Astry. Obr. tu : [odkaz] /// [odkaz]
Ta Červená má velmi vyvážený předek... myslím, že by se takhle chytla a tím začnou problémy Punta... Brzy, ale je to holt v této třídě boj. Do toho Clio... s tou nádhernou fotkou u silnic teď, co tady máme... Záď tvé Corsy... teda, to je dílo... tohle přece nemohou pustit. Opel neumí auta zezadu... naposledy se strefili s Calibrou... Tak můj tip je, že tenhle zadek nebude finále... to by byla konečná... Takovej Corsobrouk 😄
Mne sa tiez nepaci to co vidim na fotkach. Tiez by som to radsej v podobe, aka je na cervenom aute. Ked som sa predvcerom dostal k tej "cervenej" verzii, tiez som mal podozrenie, ze je to dalsi unik z firemnych materialov. Akurat, ze ta fotka je dost umela. Kludne to moze byt aj nejaka forma "umenia". Ale zas ma myli ta dokonalost spracovania. Dnes rano som ale ziskal tie realne fotky, kde nejde popriet to ze su original. Naviac mam taku infu, ze 3dv Corsa bu naozaj sledovat trend podobnej Astry. A ta fotka to potvrduje. Tak teraz fakt neviem.... 😉
originál GP má lepší předek,tady to jde moc do astry.Uvidíme cenu,jakou nasadí,ale GP neohrozí ani kdyby se postavil na střechu. 😉
Samozrejme ze neohrozi. Fiaty si kupiji jen zaslepenci kteri nevidei naprav👋nalevo.
Zvenku krasne povedene auto, jen porad doufam ze ten interier bude uplne jiny nez u stavajicich Oplu (stribrny stredni panel s malymi tlacitky, ufff)
Zvenku krasne povedene auto, jen porad doufam ze ten interier bude uplne jiny nez u stavajicich Oplu (stribrny stredni panel s malymi tlacitky, ufff)
njn, ten stredny panel. Horsie to uz je snad len u Pezotu 407, kde to vyzera ako vedecka kalkulacka 8-s
No, já jsem možná zaslepenec, protože bych asi taky volil GP i když OC se mi taky moc líbí (aspoň z fotek). Je to asi proto, že u OC zvolili některé prvky, které už známe z astry, a tak nám připadají už trochu okoukané a né tolik překvapující jako u fiatu, ten je naopak téměř ve všem nový a tudíž úplně jiný než jeho předchůdci, a tak, aspoň pro mne, hezčí.