Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Ford S-MAX: sportovnější Galaxy

39 komentářů

je to hrozná škoda, protože přesně absence dieslu typu 2,7 HDI nebo 2,7 TDI ani nemluve o 3,0 TDI, 320 CDI apod je to, co týhle káře chybí. Je to škoda, protože co jsem se zatím dočetl, jsme zamilovanej a je to přesně to, po čem bych v současný situaci sáhnul,ALE... tohle je dost zásadní a už zase kompromis, že to *ten FORD nedotáhne.
tak to byl nekdo jinej; kua zkusim to dohledat 😄
😉
:yes:
Myslim, ze ma zlutou H2! 😉
Test C5 som ešte nečítal, predpokladám, že je reč o hydractive podvozku. Neviem, možno je to vekom, ale na dlhých cestách uprednostňujem skôr komfort, chcem sa dostať do cieľa oddýchnutý, schopný okamžite pracovať. Ak chcem nechať pôsobiť na svoje zmysly pôžitok z jazdy, vezmem si cabrio, nech je kontakt s okolím úplný.
GTI
Koukám, že paříš >😁 Máš tam víc smajlíků, než písmen 😄 No... zejtra je taky den 😉 Vrátíme se k pérování 😄 :yes:
Díky 😄 Jdu spát. Jsem z toho nějaký znavený :-!
Ne, v životě jsem s tím nejel >😁 >😁 >😁 :yes: A už vůůůůůbec nic o tom nevím >😁 A kdybych věděl, tak stejně nepovim >😒] 😉
GTI
Jo, ten příčnej úchop, myslíš... parádička...
GTI
Sakra... a jestli máš ty narozeniny... tak vše nej 😉 :yes: :yes:
GTI
Klid, brácho, seš jedinej, kterýho tenhle citrouš rozrajcoval do ruda 😉 Já si to pozorně přečet´... je to krutá pravda... kdo nechce aby s ním komunikovalo jeho vlastní auto... ten bude spokojenej... jízda jak na vodě... o tomhle to snad na silnicích bejt nemá, nebo jo? Už jsi v tom jel? Já to zažil... přelit´jsem s tím výmol a ani jsem si toho nevšiml... Tohle ovšem není podle mě jednoznačně přasvedčivej klad... fakt nevím, zda to vlastně tak má bejt... Jestli o tom něco víš víc, prosím vysvětli.
Ano, skutečně mám dnes narozeniny 😄 Tak BRAVO REDAKCE 😉 :yes: Máte to fakt zmáknutý >😒] :yes: :yes: BRAVO C5! BRAVO CITROËN! :yes: 😉
Ještě jsem si všimnul zajímavého řešení ruční brzdy. U obou modelů to není klasická "ručka". Nevypadá to vůbec špatně :yes:
S-Max se mi líbí víc. Určitě to ale z 75% dělají ta úžasná kola. Holt kola dělaj auto... Galaxy se mi zdá už moc těžkopádný a fakt se mi nelíbí zlom konce haubny a začátku čelního skla. To je u S-Maxu lépe vyřešeno. Možná to dělají ale fotky a barva těch aut. Nevím. Velmi pozitivně hodnotím zadní lampy na Galaxy. Takové měl mít "akčnější" S-Max. Ten je totiž zezadu dost nuda. Pokud bude (a jako že asi jooo) na S-Max sportovní kit, který ho opticky sníží a nad zadní sklo dodá decentní spojler, tak to bude řacha. Umístění předních mlhovek mi přijde trochu rušivé. Kdyby tam nebyly vůbec, tak by se nic nestalo. Možná by to pak ale nebylo ono. Těžko říct. Interiér - Ford. 😉
Roomster taky neni tipická Škoda! :-! Každá značka musí udělat občas zásadní rekonstrukci designu...podívej se na Fiat...ulne neco jinýho, ale hezkýho!!!
jeste rekni, ze se ti to nelibi ;o)
Ricardo, moje slova 😉 Oběma dvojčatům přeju, ať to konkurenci vytmavěj >😒] Tenhle šmrncovnější bráška Galaxie přidává k praktičnosti i notnou dávku sportovního espritu! Vypadá báječně :yes: :yes: Jedinou výhradu bych měl k těm mlhovkám, ty mohly bejt umístěný trochu jinak. Ale jinak jako celek (motory, kastle, interiér) prostě nemá chybu. BRAVO FORD! Apropos, jsem zvědav, jakou peckou bude na tohle reagovat VW... 😉
Chytrej!😉 Bum, plesk, prask, trisk....... >😒] A jak se rika na ostravsku - S-MaX pyco! :-! 😉
Zatímco jiné značky se chvástají tím kolik desítek nových modelů budou jednou vyrábět (Renault, Audi) Ford představil další smysluplnou novinku, která si svoje místo určitě najde :yes: S-MAX, fandím ti :yes:
Nemáte pocit, že už mě bijete jen proto, že vás to jednoduše baví..? Au! A neodvolám!!
Nedavno jsem cetl rozhovor s nejakym hokejistou (Hnilda?) a ten jezdi Vaneem. (Ale jinak ti rozumim. 😄
byng a byng >😒]
>😁 >😁
Na to jsou tu jiní 😉
Bráška je povedenější... Sice větší, ale Galaxy se mi zdá líp zvládnutý.
Plesk, plesk, plesk, plesk...😄 2x par facek to urcite vylepsilo >😒]
Srdíčko mně zaplesalo když sem to uviděl zepředu :😉 Ale škoda středovýho panelu. Neřikam že je špatnej, ale docela zásadně se odklonil od toho v C-maxu. Škoda, vypadáto tam teď jak v Subaru Legacy. Tam je to :yes: , ale tady :no: .
A cos říkal na novýho Focuse v roce někdy 1998, když přišel? To taky nebyl moc Ford 😄 Myslím, že je to vývoj a je to tak dobře...vypadá to svěže... :yes:
Ne, nesnížím se k pokleslý estetice většiny. A ne a ne a ne!
Plesk, plesk....😉 Par facek ti doufam stacilo, abys prozrel😄
Chybi ti tam BRAVO FORD!😉
Jak už jsem několikrát psal - tohle auto se mi nelíbí. Ani trochu. A co mě na něm ještě víc zaráží (krom toho, že se mi nelíbí a vám jo 😉 ), je to, že krom předním masky mně to ani nepřijde jako Ford. Záď je vyloženě asijská... Nový Galaxy je na tom podle mě mnohem líp. Tedy ehm... Taky se mi nelíbí - ale i zezadu je to Ford... Tak. A teď mě bijte.
Nechapu, ze redakce pri testu opomnela zminit absenci podelneho staveni volantu ... volant jde v Grandisu (stejne jako treba v Coltu) nastavovat jen vyskove ... diky tomu jsem v tomto aute nemohl najit prirozenou polohu a pripadal jsem si, jak v Karose :no:.
Sportovci nevoli dodavky :-!. >😁
Prosim vas je toto uz konecna verzia alebo je to len koncept? Vtakejto podobe sa bude aj predavat?
Tak, tak, sportovci duse voli S-MAX :yes: Vypada skvele, jen at jim to vydrzi a at ten svezi vitr zavane i z noveho Mondea - byla by skoda, kdyby tak vynikajici auto jakym (doufam)bude nemelo odpovidajici look. BTW, ty kola jsou paradni, uz Focus ST s nima je sexi. :yes: jen tak dal Forde a myslim, ze S-MAX ten interni souboj vyhraje - jestli hosi od marketingu spravne nastavi ceny a vybavy. 😉
Tak teď to vidíme. A má to grády. Tvář žraloka nemůže mít každej, nakonec, i kapřík je dobrej... A na ten souboj mezi Galaxy a S-MAXem jsem zvědavej... My, sportovci duše, ceníme víc S-MAX.
Tohle je moc pěkný auto.Motory to má taky ok, takže úspěch zaručen. 😄