Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Aliance Renault-Nissan loni prodala 6,1 milionu vozů

21 komentářů

kuko
>😒]
Petrko
A tim jsi chtěl říct co?
ryman
>😁 :yes:
Bruno Ferari aliaz Mike Gaucher
Čti, zapřemýšlej a zkus to znovu. Snad to bude lepší. :yes:
Petrko
Že když jsi byl maly tak měli sousedi renaulta a vy ne a ta křivda v tobě přetrvala.
To by asi nepomohlo. :yes:
:yes:
:yes:
Ronault.
V roce 1997 nebyla záruka více jak 110 000 km, takže si tady nevymýšlej, Adolfe.
Ada je zase tady
S celkem 4 motory TDI jsem osobne dosud najezdil v sume pres 750 tisic km. Porucha byla jen jedna, a to povestna vaha vzduchu po 110 tis km u prvniho motoru TDI z roku 1997. Vaha vzduchu byla vymenena bezplatne v ramci zaruky.
U ostatnich nekolika desitek vozu ve firme tomu nebylo jinak. :-!
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Bruno Ferari aliaz Mike Gaucher
Máš pravdu Ádo. Jsou to křápy. Ale za ty prachy jednoznačně menší, než předražené pseudo rádoby kvalitní koncernová auta, kde místo techniky naskakují pupínky. :-!
vosovčelák
kamaráde, já měl dva hnissany, jak říkáš a přestože musím uznat, že jejich kvalita v poslední době poklesla (kvůli renaultu 😉, tak to pořád byly a jsou naprosto bezproblémový kárky, o jejichž kvalitě se může koncernu ledat tak zdát, jinak ti přeju další pravidelné návštěvy autoservisu s geniálním TDI, ty mamlásku.. 😉
Beaumont.
Já myslím, že by se Áda a GTI skvěle uplatnili ve volební kampani - jejich metody očerňování neoblíbených značek umí být někdy i docela originální, určitě by to šlo použít i na politické protivníky. Sice jsou to obvykle nesmysly, ale to v politice málokdy vadí. >😁
Klaudius
Ja by som ho odkázal skôr na autoservis - vymeniť hlavu. Vačky už sakra neposlúchajú. >😁

😄 😉 😄 😉
PROSÍME SI DISKUSIU AJ K ĆLÁNKOM A TESTOM V MAGAZÍNE. ĎAKUJEME.
😄 😉 😄 😉
Klaudius
A teraz mi napíš niečo, čo som od teba ešte nečítal. Stačí, keď vysvetlíš fakty, o ktorých píše nižšie kuko.

😄 😉 😄 😉
PROSÍME SI DISKUSIU AJ K ĆLÁNKOM A TESTOM V MAGAZÍNE. ĎAKUJEME.
😄 😉 😄 😉
kuko
to je mi ale divné, že na tom údajně nejnáročnějším trhovém segmentu (západní Evropa) dokázal přes to všechno Rencek růst 😉 A to tam zdaleka nemá outletová ceny jako v ČR 😉

jestli bude v 55 letech tláchat takovýhle nesmysly (a tak často) požádám manželku, ať mě zastřelí 😉
Denjl21
áda je chudák asi choromyslný s utkvělou představou, že nad TDI není, ale ono to tak ádo už hoooooodně dlouho není 😄 už jsou i lepší motory a dCi jsou jedni z nich 😄
ryman
ty bys mel pravidelne fasovat mokry hadry na predpis od doktora... :no:
Ada je zase tady
Co vysvetlovat? Precti si to jeste jednou. Tragicky propad rendliku v Evrope, coz je jeho hlavni trh zachranil prodej Loganu za srotovne a prodej (hlavne Hnissanu) na nedospelem trhu v Cine. Az cinsky trh pochopi, ze se vyplati utratit trochu vic za kvalitnejsi vuz, bude to konec aliance rendlik a syn. Ovsem ale, i kdyz narusty Hnissanu v Cine vypadaji na papire impozantne, tak v absolutnich cislech jsou vuci velikosti tamniho trhu zcela smesne a prodej nekvalitnich vozu tam muze klidne rust jeste 10 let. To je uz jen teorie, protoze mistni, cinska kvalita za par let prevalcuje "kvalitu" rendliku nejen na cinskem, ale i na globalnim trhu. :-!
Klaudius
Tak toto by nám mal Áda všetkým vysvetliť...

😄 😄 😄
PROSÍME SI DISKUSIE POD TESTY RESP. CELÝ MAGAZÍN.
😄 😄 😄