Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy photos: Opel Corsa

8 komentářů

No tak tenhle mrnous s vic jak 200 koňma to bude velky maso, GTI tres se! To bude rakev jako Uno turbo....
GTI
Pro pěkný holky jsem měl vždycky slabost. Celý devadesátý roky se mi proto líbila Corsa. Ani vlastně nevím, proč nefrčí... velkej vnitřní prostor... asi ji převálcovala 206ka. Tahle nová, a je na co koukat, maskáče jsou jak legíny a u těch mi teda neujde nic... tak tahle nová... tupej předek... nicmoc boky a vzadu hra na malou Astru... tak to jsem teda zvědavej... protože "Velkej puntík", jak tu jeden kolega krásně včera napsal... ten nasadil hodně dravé křivky do této kategorie... Že by Corsa aspirovala na lítačku roku v malejch autech?... 200 koníků... to v téhle třídě bere fech... Ovšem, je tam tlačenice... Clio, Punto, velkej koník POLO GTI, blíží se evergreen FABIA... no, tohle bude rok velkejch změn...
Je zajímavé co dokáží světla... Sorry, je to pěkné auto, prakticky totožné s GP,a le to GP se opravdu povedlo o něco líp. Ty světla mi tam tak nepasnou... Předek má GP nepřekonatelný, to je jasné. Ale i s tím zadkem si u Opelu mohli víc pohrát, tam to prohrát nemuseli.
..trochu tam cítím Swiftoidní styl a to se mi moc nelíbí... No počkejme na fotky bez legín nebo naživo.... :no:
je to drtič VW >😒] v každém případě na www.autobild.de je vyfocená i 3dv. a ta je mnohem agresivnější než tohle 5dvířko 😄 no a 200PS tak to je závoďák jak víno, netřeba to komentovat >😒]
No mne ten zadok pripada ako nove R Clio...vam nie?
No neviem presne posudit, ale zda sa ze to designovo bude podarene- asi taka baby Astra. A fakt ten vnutorny priestor je vzhladom na vonkajsie rozmery dobry.
hej hej, baby astra to asi najviac vystihuje... ale pockajme si nazivo, kazdopadne cenim, ze sa odklonili od predchadzajucej corsy, ta sa mi zdala az prilis nudna... male auta maju byt vesele so zaujimavymi netradicnymi tvarmi ! tych 200k ani nekomentujem, to vie ohnut aj astru, a netusim co to spravi s babyastrou >😁