Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

DaimlerChrysler a VW společně postaví nový minivan.

41 komentářů

Tesis se na novy GrandTourayeger? >😒]
Já tomu nějak nerozumím... Buď jsou obě společnosti padlý na hlavu, nebo je na hlavu padlej jen DCh a nebo melou z cesty? Podle mě to mělo být napsaný celý jinak. A i to konstatování... Substituční efekt a jiný ptákoviny...jak politici..
Celé to mělo být glosované asi tak.
DCh je v *, i když rating an burze se ještě jakž takž drží,ale už původní Mercedes vidí, že si na sebe uvalil moc velkou zátěž a neví jak z toho vybruslit. Potřebuje v Americe snížit náklady (které už tak jsou nízké), proto se rozhodl vývoj nového vozu spolufinancovat s VW s představou, že se VW v Americe moc nechytně, tudíž nebude konkurovat. A VW se jen třese aby se do toho segmentu dostal s nízkými náklady... Tak nevím, fakt nevím
Sledoval jsi DCX posledni pul rok nebo jsi byl na Mesici? 😲 :no:
A je to tady... ani vlny oceánu neodradí evropskou jedničku od dobití ráje. Tak tohle je zpráva, která roztřásá jednací stoly tam, kde je zemětřesení každodenním zpestřením dopolední svačiny. Jo, to jsou rozhodnutí... BRAVO VW-PORSCHE-DCH :yes: :yes:
Hele GTI, Amerika už dávno není ráj. Nezaspal jsi trochu dobu, co? :-!
Výkřiky z Aurory si schovej do historickejch filmů :no:
CCCP jsi ale zrejme nezaspal ti jsou u tebe v plnem proudu.
Otazka je jestli tim chteji ten raj dobit ci dobyt. 😉
😄
Tenhle týden je to jedna jobova zvěst za druhou. 😲 To jakože až budu mít čtyři děti, tak zase nevím, co bych si koupil za auto? Já se na to.....Ford předvádí v tomhle segmentu nudu na entou a GM zkouší, kolikrát půjde ještě faceliftovat stará krabice s co nejnižšími náklady. To ani nemluvím o tom, že žádná (dokonce ani z amerických) značek se prostorností ani neblíží současnému Grandu od DCX. No příště může být hůř.....Ford by mohl Mustanga poskynout na novou generaci VW Scirocco. 8-s Samozřejmě škodný nebude ani Ford, konečně by Mustang nabízel tolik žádanou jednotku TDI. >😒]
No dobrý, no...
Až budeš mít čtyři děti (a jak tě znám, nebude to dlouho trvat 😉 ) tak si prostě koupíš nějakou americkou káru. Na předku bude mít logo. VW... Prostě to tak bude. 😉 😄 :yes:
Je vidět, že na každou svini vaří VW vodu. 8-s >😒] ps: včera jsem našel na jednom americkém motoristickm serveru ten nejrozkošněji napsaný název Volkswagenu, jaký sem kdy viděl, vychází to z toho, jak Američani čtou W. Tak se něčeho chytni: VDub. >😁 >😁 >😁
>😁 Klid, za pár let budou tohle logo chroupat vypečený na Big Macu 😄 :yes:
Vazne si myslis, ze je VW k sezrani? 😉
dnes sa asi pojdete Lones s GTI spolocne ozrat ze ? >😁 😉
Možná. >😁 GTI bude oslavovat a já zapíjet smutek.
Treba je to strasne vychytralej tah, jak dostat VW na kolena. Uvrtaji ho do toho projektu, VW tam utopi mraky penez, dalsi balik necha v tom velorexu a pak s hruzou zjisti, ze v americe jim psenka nepokvete a zaroven, ze prisli o pozici v evrope >😁
>😁 >😁
Vzhledem k tomu, ze Jetta je v USA nejprodavanejsi neamericke auto, tak si to nemyslim...
Není. To je Toyota Camry. Není ani nejprodávanější evropské v USA ani nejprodávanější německé v USA. Prodá se tam víc trojkových bavoráků. 😉 BMW 3: 106,950 (za rok 2005) VW Jetta: 100,132 (2005).
Či jak to mám nazvat. Žádné drastické změny oproti předchozím letům, dominuje drtivě BMW. Domácí značky teprve koncem letošního roku nasadily prvního zástupce: Zephyr. Prodeje 2005(2004): BMW 3: 106,950(106,549) / Infiniti G: 68,728 (71,177) / Lexus ES: 67,577(75,916) / Mercedes C: 60,658(69,251) / Audi A4: 48,922(47,16😄 / Volvo 60/70: 47,518(58,445) / Acura TSX: 34,856(30,365) / Saaab 9-3: 24,108(27,322) / Lexuds IS: 15,789(9,972) / Jaguar X-type: 10,941(21,542) / Lincoln Zephyr: 4,985(0) |||Prodeje prosinec 2005(2004): BMW 3: 10,592(10569) / Mercedes C: 9,806(8,870) / Lexus ES: 6,770(8,496) / Infiniti G: 6,221(6,363) / Audi A4: 5,505(4,933) / Lexus IS: 4,518(671) / Volvo 60/70: 3,025(3,632) / Acura TSX: 3,023(3,004) / Lincoln Zephyr: 2,129(0) / Saab 9-3: 1,952(2,495) / Jaguar X-type: 778(1,456).
BRAVO EVROPA :yes: :yes:
Můj názor je ten ,že tonoucí se stébla chytá...Teď nevím ale kdo je stéblo a kdo tonoucí... HA HA HA >😁 Daimler není moc rád za too spojení s Chryslerem a nevím co pro něj bude znamenat spojení s lidovými vozy za nadlidské ceny... :no:
;-\ Nepotesil jsi me, nepotesil.
Snad jindy. 😄
Teda ten Jag.. toje docela průser na svěch frontách.. Upřímnou soustrast
Vim, ze nejsi zlej a jen rejes. Vsak pockej, jako bajny Fenix se zvedne z popela a vytahne drapy!
Jagu by byla škoda, ale je pravda, že yb se nad sebou měl vážně zamyslet. Problém Fenixe je v tom, že je "bájný".. Spíš doufej, že se zvedne třeba jako Mazda nebo Nissan 😉
Velké sedany jsou dominantou domácích výrobců. Avalon zdaleka není tak neporazitelný jako mid-size Camry a překonaly ho 300C i FiveHundred. Prodeje 2005(2004): Chrysler 300C: 144,068(112,930) / Ford FiveHundre😜 107,932(14,106) / Toyota Avalon: 95,318(36,460) / Buick LeSabre: 75,369(114,157) / Mercury Grand Marquis: 64,716(79,329) / Ford Crown Victoria: 63,939(70,816) / Dodge Magnum: 52,487(39,217) / Dodge Charger: 44,804(0) / Mercury Montego: 27,007(2,974) / Pontiac Bonneville: 10,037(29,852) / Buick Lucerne: 8,821(0) ||| Prodeje prosinec 2005(2004): Chrysler 300C: 12,202(13,525) / Toyota Avalon: 8,778(2,876) / Ford FiveHundre😜 8,321(5,730) / Dodge Charger: 7,137(0) / Buick Lucerne: 5,812(0) / Ford Crown Victoria: 3,475(4,144) / Mercury Grand Marquis: 3,122(4,66😄 / Dodge Magnum: 2,901(6,260) / Mercury Montego: 2,149(1,152) / Buick LeSabre: 1,036(8,385) / Pontiac Bonneville: 269(1,580)
[odkaz] /// Dalsie auto, kt. sa mi nepaci. Neposudzujem ani tak design, ale fakt, ze z toho dost trci Durango, ze Chrysler tak lacno prisiel k SUV, a hlavne - SUV sa k tej znacke vobec nehodi. :no:
Takový Cherorango. >😁 (=Cherokee+Durango). Ten mišmaš design mi evokuje i Pacificu.
Takze zhodneme sa, ze nic moc? >😁
Shodneme. Ale Durango se mi líbí. Nejvíc ze všech designů od tý doby, co tomu vládnou štrůdložrouti, co dělají interiéry jak do Fabie. 😒
😉 ...Durango ma nieco do seba - aj ked tie svetla vpredu.... ///Btw. tymto by sme mali "vybavene" vsetky novinky DCX na NAIAS. Od Fordu este pridu in natura Edge (aj ked ten sem uz pred casom na fotke linkol Yaroukh) a ten koncept SUV. Lincoln sme uz víac menej videli (teda az na predok MKX), takze cakame este Mercury Magallen... U GM este cakame na Buick Enclave / GMC Acadia / Saturn Outlook, a dufam, ze mimo Camara aj nejake dalsie koncepty...Potom este ten koncept Audi...a dufam, ze este par prekvapeni...
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
K diskutované Miuře
[odkaz]
[odkaz] - mě osobně ta "vyčištěná" verze nevadí..
Dále, to už jsem tu postoval - Lagonda, moc pěkný snímek
[odkaz]
Už kvůli Yaroukhovi nemůžu nedat.. socha na kolech
[odkaz]
[odkaz]
Taky pěkná fotka, pro srovnání...
[odkaz]
Pro marka 😉
[odkaz]
Dnes již téměř nevídaná věc..
[odkaz]
A vůbec si to projděte, když nebudete mít co dělat.. Kdo měl rád Autorating a EVO a nebavilo ho číst o obyčejných autech, tak tady jsou fotky přesně takových aut, akorát navíc z "pravidelného" provozu
[odkaz]
Choice for you is the view to a kill between the shades assasination standing still.
First crystal tears fall of raindrops on your body.
First time in years to drench your skin with lovers rosy stain
A chance to find a phoenix for the flame a chance to die...! 😉 :yes:
Hezká básnička 😄 :yes:
To su slova (upravene) z pesnicky k Bondovi: A View To A Kill od Duran Duran... Na tak krasny text by som sa ja nikdy nezmohol 😒
Btw. ta Lagonda zhora vyzera fakt impozantne. Designovo sa mi sice nepaci - ale uznavam ju ako deklaraciu absolutnej individuality. A bez nejakych falosnych prvkov, ktorymi by sa chcela zapacit. Proste JE (!) - a hotovo. V tom je jej krasa. A este nieco: tie fotky maju atmosferu. Krasne domy, ulice, travniky, palmy. Nijake parkovisko pre obchodakom, usmudlana ulica, ani radobymoderna banka. NOkolo tych aut nestoji 30 "ocumovacov". Tie auta tam zapadaju s neuveritelnou samozrejmostou. Jeden by povedal, ze to je ako v Monaku >😁 😉