Novinky
0
ubohé pro FORD-PSA... I když proti Focusu nic nemám
Přejít do diskuze
Ahoj Ciello, určitě bude z jara v Prunéřově v Saab Centru u Marie Kučerový v salónu - loni v létě jsem s ním jezdil (byl na značkách od Kellermanna)a fakt pecka! Bylo to aero manuál, ale klasa 2.0T (v článku propagujou 6válec...
Jinak chválím v nový 9-3 automat, jsem zapřísáhlej "kvedlač páky", ale když na ten saábáckej automat se tak dobře zvyká... >😁
Jinak chválím v nový 9-3 automat, jsem zapřísáhlej "kvedlač páky", ale když na ten saábáckej automat se tak dobře zvyká... >😁
Túším som tie zadné svetla už niekde vydel ahá no predsa no prototype kabria Ford Focus či nie? ;-\ dosť úbohé ak budú mať rovnaké svetlá
Intelektual z USA se da charakterizovat jako clovek, co ma vysokou skolu a lepsi prijmy nebo velky rozhled diky svym zajmum, dokaze na mape ukazat Svedsko, cetl Havrana a mezi jeho nejoblibenejsi filmy patri Obcan Kane. Ne vazne, saaby vzdy kupovali zejmena architekti, doktori, umelci, treba Zdenek Sverak, Hrebejk.... proste saaba, i ojetyho, si olassti romove, vekslaci, reznici nebo tuneri nekupuji. Tak si vyber.
saab nejsaabovatejsi asi nebude sestvalec, ze
kazdemu aspon trochu pricetnemu je jasne ze naj saab je viggen.
kazdemu aspon trochu pricetnemu je jasne ze naj saab je viggen.
Když jsem na druhou stranu viděl V lepší už to nebude, jak jsou tam naskládaný jak sardinky, tak se nedivím, že to nekupují třeba hráči NBA. >😁 >😁 >😒] A na pojem intelektuál jsem taky mírně alergickej. Občas mám pocit, že podmínkou je spíš levicovost a určitá zašmodrchanost hodnot a orientací než výška IQ či světový rozhled. 😉 Ale zpátky k Saabu! Sice si tak nepředstavuju 4-místný kabriolet na pohodové popojíždění po širokém bulváru, ale je to moc pěkný a schopný autíčko.
>😁 někdy, někde až se tu zase bude trochu prodávat ho jdi vyzkoušet... budeš hodně a mile překvapenej.... z toho cabria.. :yes: 😉
Když tak, Bobbe napiš taky co chápeš pod pojmem - intelektuál. Aby jako bylo jasný, kdo má gebíry na tuhle káru... 😉 P.S. Ty sám sebe pasuješ na intelektuála? Nebo jsi ho koupil v masce Einsteina? 😄 (myslím to v dobrém), já abys mě nenapadl, pro napadání intelektuálů 😄
Ježišmarjáááá, tak se nám tu nepo*er >😁 Teda... ale... abych... byl... jako... objektívní... tak subjektivně volám a kříčím - jo, jo, jo. Konečně auto, jak má bejt. BRAVO SAAB :yes:
tak tohle... tohle to... to je naprostá jednička... :yes: :yes: to auto nemá konkurenci..! :yes: design a zpracování.. bez chyb. Funkčnost - učebnicová.. a doplňky - ukázkové..! :yes: 😉 celkový dojem..? nepřekonatelný... :yes:
Jestli jsme se u 9-7x (ehm, spise Chevy TrailBlazer) hadali, jestli je to saab, tak tohle saab nejsaabovatejsi! Naprosta ikona, zvlast v USA. Tam je to vuz prevazne individualistu a intelektualu. Doporucuju maximalne oskarovy snimky Bokovka a Lepsi uz to nebude, kde tenhle vuz hraje hlavni roli. Na co by jste me tipovala? Nee, nehadejte, mam saaba... parada..