Novinky
tak tohle... tohle to... to je naprostá jednička... :yes: :yes: to auto nemá konkurenci..! :yes: design a zpracování.. bez chyb. Funkčnost - učebnicová.. a doplňky - ukázkové..! :yes: 😉 celkový dojem..? nepřekonatelný... :yes:
Ježišmarjáááá, tak se nám tu nepo*er >😁 Teda... ale... abych... byl... jako... objektívní... tak subjektivně volám a kříčím - jo, jo, jo. Konečně auto, jak má bejt. BRAVO SAAB :yes:
>😁 někdy, někde až se tu zase bude trochu prodávat ho jdi vyzkoušet... budeš hodně a mile překvapenej.... z toho cabria.. :yes: 😉
Ahoj Ciello, určitě bude z jara v Prunéřově v Saab Centru u Marie Kučerový v salónu - loni v létě jsem s ním jezdil (byl na značkách od Kellermanna)a fakt pecka! Bylo to aero manuál, ale klasa 2.0T (v článku propagujou 6válec...
Jinak chválím v nový 9-3 automat, jsem zapřísáhlej "kvedlač páky", ale když na ten saábáckej automat se tak dobře zvyká... >😁
Jinak chválím v nový 9-3 automat, jsem zapřísáhlej "kvedlač páky", ale když na ten saábáckej automat se tak dobře zvyká... >😁
Túším som tie zadné svetla už niekde vydel ahá no predsa no prototype kabria Ford Focus či nie? ;-\ dosť úbohé ak budú mať rovnaké svetlá
kazdemu aspon trochu pricetnemu je jasne ze naj saab je viggen.