Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dakar: Tomeček havaroval a nakonec v soutěži skončil

13 komentářů

Tom mal pech....skoda. ;-\ O to viac, ze to bolo na uplnom zaciatku...a bude to asi dalsi nedokonceny rok. Na druhu stranu, je to trochu dosledkom toho, ako sa Dakar zmenil. Stare pravidlo Karla Lopraisa o setreni auta v uvode a utoku az v Afrike uz moc neplati. Dakar uz nie je o vytrvalosti, ...skor o rychlosti. A Tom sa asi snazil drzat krok s Caginovym Kamazom...
Třeba to ještě rozchodí (Tom i Tatra)... Přeci jen páteřní roura je páteřní roura... Tatry mam moc rád, škoda jen, že už nejezdí šesti a osmikolky... 😄
Rozchodil to! 😄 Do ciela etapy prisiel, ale rallye je v perdeli ;-\ Maju 5-hodinovu stratu na Cagina uz v druhy den. To je uz moc... ;-\ / Aj ja by som v rallye privital viac sestkoliek - a nielen Tatry. A tiez ma mrzi, ze uz nejde tolko Tatroviek ako za starych dobrych cias - vtedy islo aj 20-25 Tatroviek. Teraz uz iba tie tri...
😒 😄 :yes:
kdyz jsem ted o svatkach prochazel ty videa z TopGearu, narazil jsem i na jedno, kde tak trochu srovnavali stary supersporty (XJ220, McLaren F1, F40) s novejma ... jednim z dilcich mini-srovnani byl sprint s pevnym startem XJ220 vs. Zonda - kocicka i po tolika letech umi - Zonda dostala na *😄)
no vy vite na co
Mám. Srovnání zda jsou supersporty stvořené za doby "železné dámy" lepší než za mistra Blaira >😁 >😁 Akorát nevím, kde berou tu drzost říct, že je sofitkovaný a pokrokový asi jako telegrafní sloup... ;-\ Už jsem chtěl postnout nějaký videa, ale třeba tohle má 350 mega a na to nemám teda webový prostor... Dokonalý je taky tohle video Topgear - Bmw 645 Vs Porsche 911C2 Vs Jaguar XKR
Proc jsi tak prekvapenej?😉 XJ220 mnnaaaaaaaaammmmmmm :yes:
"Nojonojo! Vy ste voba zase chytry!!!" ;o)) himbajs ja bych Jaguaru pral dalsi super-supersport 😄 ale ne pod Frantikama
Pod francouzema?
[odkaz] /// [odkaz]
no... Iosis byl povedenější... 😉 😄
GTI
Jo, je to tam, bravo :yes: