Novinky
0
Jak jsem se uz vyjadril v predpremiere tohodle clanku, zajimavej bonbon! :yes: Citroen studiema a i produkci (hlavne C2 a C4) ukazuje, ze je vazny hrac! :yes:
0
počkej až přídou se studii C-1..........
To si piš :yes: 😉 Jen marně vzpomínám, zda jsem někde viděl prosklenné dveře ve spodní části 😐 To je NÁPAD! Citroën má nádherný studie. Vzpomeňte si na Sportlounge! To bylo super. A teď tahle malá bomba. Jsem nadšený. Jen to přivést na svět. A přesně, jak psal Pája, skvělý novátorský přístup, invence, odvaha. Já ještě dodám perfektní technologie a dobrá kvalita! :yes: PS: Marko byl stejně první >😒]
Jenze ty se neradujes z prosklenych dveri kvuli designu, ale proto, ze bude zenskym videt pod sukne😉 Myslim, ze to melo to maly Mitsu. Takovej ten anglicak.Ale jinak je Citroen opravdu klasa. Jeste kdyby ty studie dokazali co nejlip vyklopit do reality :yes:
Souhlasim s vami obema. BTW vis, ze ted stoji cernej X-Type v Buttovicich? Nejdriv Andel, ted tohle - myslej to s tou kampani asi vazne. Jestli to vzali za spravnej konec, ukaze cas. Otazka je, jak moc se do vysledku promitne fakt, ze s X-Typem se do budoucna nepocita. 😲(
A i tady je vidět, že i na "prckovi" může bílá vypadat dobře :yes: Jen mám trochu obavu z toho bočního skla ve dveřích do sériové výroby kvůli "bezpečnosti" ;-\
Napohled moc pekne, jeste vic se mi libi, tusim ze, Trepiuno od Fiatu a take v bile, to je designovka :yes:
souhlasim; Trepiuno vypada na slusnou sanci pro Fiat (rikam to nerad, ale vypada to, ze z "dvojcat" Ka + Trepiuno bude libivejsi ten maly Fiat 😄
Citroen a radost z jízdy? To je něco podobnýho jako antracitově bílý lak 8-s
Ty evidentně nevíš, o čem mluvíš :no:
Bohužel jo :no:
No, přirovnal bych to k podobně stupidnímu prohlášení jako Japonec až nakonec. Přeber si to sám, Králi.
Tie presklene dvere vo mne evokuju pocity ktore som mal ked som este chodieval na zakladnu skolu. Bezal som odusu na autobus do ktoreho som sa horko tazko nasukal a potom som, cez okienka v spodnej casti dveri, sledoval vozovku 😄