Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Jen by to mozna chtelo masivnejsi predni naraznik. Ten predek je nejak moc utly. Oproti tomu humusu (300C) je to nadhera, klasika :yes:
Po vcerajsom Challengeri mam jeden z konceptov pre Los Angeles Auto Show 2006. V ramci autosalonu je vypisana designerska sutaz pre stylisticke oddelenia automobiliek, s volnym zadanim. VW/ Audi stvorilo koncept Nero: [odkaz] ///// [odkaz] ///// [odkaz] //// [odkaz]
Pokus o comicsové vozítko. Něco mezi batmobilem a Maybachem Exelero... Výsledek však značně prostoduchý ;-\
Ani ja tento druh aut nemam ra😜 Buick Blackwood, Holden Efijy, toto Audi, a aj z Maybachu Excelero mam divny pocit (aj ked tu chapem, ze to na nieco odkazuje...). Tiez nmam rad, ked sa po autosalonoch vozia filmove auta ako Audi RSQ, Chrysler Defender, atd... Pre designerov, zviazanych vsetkym moznym a nemoznym, to je ale urcite radost - navrhovat podobne hracky. A nepochybne to prilaka pozornost mnohych ludi, ktori taky design "zvladaju" (akokolvek). 😉
Líbí... Připomíná to starý Audiny s oškrábaným lakem na závodních okruzích ve 30/40. letech... Ale Rosemeyer Concept byl přeci jen lepší... 😉
Budoucnost má tu nevýhodu, že vypadá každých deset let jinak. A futuristický koncepty z autosalonů minulých desetiletí vypadají často tak moderně jako Favorit. Tenhle model, Challenger, má jediný cíl, ukousnout trochu z obřího koláče Mustangu. Úplně novou klientelu ke kupéčkům nepřitáhne. Chápu ho dost prvoplánovitě, jako "my musíme taky". Obdobně jako Chevrolet HHR chce urvat kus slávy pýtýčku. Nejlepší retro umí Ford. Dokázal to Mustangem, Thunderbirdem i GT. A pokud toužím po tom, aby nějaký auto přezbrojilo na retro, tak to chci u budoucího Lincolnu Continental. Kdyby se inspiroval důsledně základníma tvarama Conti '62 včetně suicide dveří a bokama karoserie mírně přesahujícíma vpředu i vzadu celé auto...ale interpretoval to moderně jako Mustang...byl by to celosvětový průlom do prodejů luxusních vozů. Škoda, že si nenechají poradit. 😄
Prva veta...tak ta je fantasticka! 😉 :yes: A k tomu co pises dalej: Mustang bude vzdy "ikona ikon" (aby som pouzil GTI-ho vyraz) medzi pony / muscle cars. Mustang to zacal pred cca. 40. rokmi. A nasledovali ho dalsi (aj Challenger). Nebolo to vtedy prvoplanove...bola to logicka odozva na trendsetter. A kedze Ford vyvolal duchov (aj medzi zakaznikmi!)...je zas iba logicke, ze vyvolavat duchov budu musiet aj u DCX / GM. Zas je to skor logicka odozva, nez cokolvek ine. Preto budu musiet nasledovat aj Camaro, a GTO v retrostyloch (aj preto, ze amerika sa v nich vyziva). A btw. som presvedceny, ze tento Challenger by sa objavil takto, aj ked by Ford neprisiel s tak krasnou interpretaciou povodneho Mustangu a pokracoval by v mdlych slapajach jho predchodcu. (O GM ani nehovoriac, ti by nedbali nechat Camaro a GTO na 10-15 rokov uplne plavat). Tu istotu beriem z faktu, ze poznam kulturu a myslenie ludi u DCX. A ano, retro vie najlepsie Ford. Ale aj originaly od tych aut boli najlepsie. Challenger bol, ako som vcera pisal, v mnohych ohladoch designovo jednoduchy - hlavne predna a zadna maska (cim ho neznevazujem, prave naopak). Takze to auto musi vyzerat trochu staro. 1.) preto, ze jednoduche tvary nejde reinterpretovat bez toho, aby boli narusene 2.) preto, ze aj ked by to slo - auto by bolo postavene podla uplne identickeho receptu ako Mustang: znamy tvarv modernom ponati. Tu to ostal iba znamy tvar v znamom ponati... 😉 /// Conti: suhlasim. Aj ja si to tak predstavujem...
no .. to by nebylo špatný, mě se celkem líbila mark X ... jen škoda, že lincoln má hafo dobrejch studií, ale sérioý skutek utek, že ho ford tak dusí ... přitom by potřeboval obnovit a doplnit modelovou řadu jako sůl 😒
Mark X byl super. I jejich Continetal Concept byl výtečný. Jen na Continental trošku přespříliš technicistní. Ale kdyby to dobrousili...
no to je to co nějak patlaj ;-\ .... o tom jak dobrousii aviatora jsme psali včera no ... a tohle je něco podobnýho ... jakmůže luxusní automobilce chybět v nabídce kupátko a kabrio ... ;-\ ... neřku li o pár dalších modelů ...
Ta fotka Aviatoru byla hodně ovlivněná tím, že šlo o šedou variantu interiéru a ty vždy vypadají na fotkách ještě hůř než v reálu. Ale při pečlivém prohlédnutí volantu atd. mi to velmi připomínalo Zephyr. / Jenže kupé a kabria se prodávají v příliš malých objemech než aby se na ně mohla soustředit značka, která právě škudlí, kde se dá.
no já jsem na to taky koukal, ale zephyr jsem tam neviděl. hlavně jsem tam neviděl dvě oddělené kapličky .. a to mě mrzí .. ale o tm jsem psal už jinde ...
jo jo já vím že škudlej, ale až nezdravě moc ... myslím si že v koncernu resp. v pag je dost dobrých technologií které by jim ušetřili spoustu pěnez a auta by mohli vypadat o trošku lépe ... ale snads to zlepší a nějakého kráného kupátka a kabria (nebo kupékabria) se brzo dočkáme
jo jo já vím že škudlej, ale až nezdravě moc ... myslím si že v koncernu resp. v pag je dost dobrých technologií které by jim ušetřili spoustu pěnez a auta by mohli vypadat o trošku lépe ... ale snads to zlepší a nějakého kráného kupátka a kabria (nebo kupékabria) se brzo dočkáme
Nevis,ktere bylo uplne prvni auto s pohonem vsech kol?Bylo dokonce prvni nez audi a subaru.A nebyl to koncept,ale seriova vyroba.Nekdy kolem roku 1965/62,mozna driv,mozna pozdeji.Pomoz mi prosim,moc by me to zajimalo,a ja si myslim,ze jedine ty jsi takovy borec,ktery by to mohl vedet nebo zjistit.PROSIM!!!!!!!!!!
Nie som sice Lones, ale dufam, ze Ti budem stacit aj ja: Prve cestovne auto so seriovym pohonom bol Jensen FF (predstavenie v 66 a od 71 vo vyrobe). Pouzival system zo zavodaku Feruson Formula P99 s pohonom Ferguson 4WD. Potom sa 4WD objavilo v 74 v Subaru Leone a od 1979 v trochu bizarnom US aute AMC Eagle 4x4. Pohon 4WD sa ale objavoval uz davno pred WWI v autach Spyker a Allrad 😉
Jsem zvědavej, jestli se GM chytne taky a představí novou interpretaci Camara. Z Americkejch GM fan-sitů se ozývá hodně hlasů pro, spekuluje se o moderní předělávce 1. generace, hlavně modelu '69.
V Detroite 2006 ma byt predstaveny koncept. Raz som sem daval aj nejaky obrazok moznej podoby z AutoWeeku
někde jsem viděl jeho počítačovej koncept a fakt paráda.Amíci prostě retra uměj a maj co nabídnout z minulosti........
Toto je udajne od designerov GM: [odkaz]
já se kouknu jestli to nenajdu, ale teď si nejsem jistej jestli to nebyl concept Camara nebo Firebirdu......
jo tak tady to je [odkaz] myslel jsem toho oranžovýho...........
Ano , to poznam 😉 : su to obrazky od citatelov serveru GMInsideNews.com Tam je ich este viac, lebo ta sutaz o stvarnenie next Camara tam dalej bezi...ale je fakt, ze tieto su asi najlepsie spomedzi celej tvorby :yes:
na netu jich je dost třeba na google.com..........
tohle je zajimavy
[odkaz]
v denkeru lze tohle camaro uz objednat a zname cenu v CR 😄
[odkaz]
v denkeru lze tohle camaro uz objednat a zname cenu v CR 😄
Tohle je tedy něco, ten retrodesign hraje hodně vysokou hru a je jasný, že útočí na Mustanga jeho zbraněmi.Dokonalá práce designerů a určitě o nic horší práce motorářů.Jestli se to objeví( jako ,že musí) ve výrobě tak to bude boj.Říkám to nerad, bude velmi drtit Mustanga.Snad by jen mohli Amíci trochu přidat do svého repertoáru modelů více retroaut.Třeba Chevy Camaro nebo Pontiac Firebird či Plymhout Cuda.Nechme se překvapit, ale myslím, že budoucnost bude sladká.A ještě se rozmyslím jestli mám šetřit na Mustanga nebo na Challengera, uvidíme........
aaaaaa, jakpak to pane jasnovidec vite, ze bude drtit mustanga? ja rikam, ze nesaha mustangovi ani po kotniky!
proč myslíš, že by to nebyl tvrdej soupeř pro Mustanga, Amíci maj zálibu v silnejch autech a to doslova, jak po designerský stránce tak motorový.A jestli tohle bude mít nejvyšší výkon 425HP, Mustang má 300HP(pokud nepočítáš Saleena a Shelby je jen koncept), tak je to jasný.Teď jen záleží na ceně, pokud bude do 35 000 doláčů za nejsilnější verzi tak určitě.........
Vsem doporucuju si stahnout klip Audioslave Show me how to live! Klip je to naprosto vybornej stejne jako song samotnej!!! Challengera tam vubec nesetrej a nejsou to zadny zrychleny zabery ..... proste to musite videt!!!! :-! :yes:
ja myslim ze je uplne nadhernej! Challengra jsem mel vzdycky radsi nez Mustanga a Chargera. Uz mi vubec nevadi ze je Charger jen prevlecenej 300C a ze se proto nikdy nebude dovazet! Nerikam ze se bude Challenger dovazet ale kdyby byl Charger coupé nikdy by nevyrobili nadhernyho Challengra !!!! :yes: :yes: :yes: