Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Startech SD6 – koně navíc pro Chrysler C 3.0 CRD

80 komentářů

hm a to by jej totálně zkazilo skoro jako každou ameriku ... bléééé :no:
😄 jenže dneska už to neplatí...
Chybí mu už jen lebka s rohy přes masku >😁
Neostrej = tupej! Vazne na tebe budu muset vyrazit s tou lopatou😄
:yes:
tak si objednaj len cumak a supni ho na trabanta .... ten mal "ine boky". >😒]
taky přidám malou trošku do mlýna

[odkaz]
[odkaz]

kdepak tohle je mazlik ve své nejlepší formě :yes:
co to ? co to ? 😲
no mě se více líbí dodge magnum což je vlastně jedno a to samý ale ten čumák mi přijde u dodge hezčí ... ale docela mi vadí ty vysoký boky a malý okna
Vem si brejle 😄
Vždycky jsem nesnášel Mercedes (hlavně díky image vozů a typického uživatele). A vždycky jsem miloval Dodge Charger. Samozřejmě klasický. A teď jeho jméno nosí složenina z medvěda. Tenhle důsledek globalizace je už trochu moc zvrhlý. Stejně jako Chevrolet z asie. BTW když se germáni snaží votuzit vyvážený styl 300C mřížkou z králíkárny, je to pěkně schmutzig. 8-s
Ja se sice o ameriky moc nezajimam, ale z toho, co se dovazi k nam (oficialne), se mi libi 300C nejvic. Jako kombi a s novym 3.0CRD (rozumej CDI) >😁 bych o nem mozna i zauvazoval. 😉
😄 :yes:
Velká cena, ne?
Ty jsi dneska vazne nejakej neostrej😄
Ne 😄
Zase si děláte perdel, nebo ne? 😉 😐
Ano, prosím, perkelt, policie, muškát.
:yes: + smilík s pusinkou 😉
Tak rovnou u Tebe 😉
Mám ti schovat špunt? 😉
Máš ještě to šardoné?
V osm v Modrý Ústřici nebo rovnou u mě? 😉
Přeložit, prosím.. 😄
😄 , ale já to nevěděl, že si maďar? Teda poloviční.. Myslel jsem že si slovák, co umí dobře česky psát... Erdehártkarča
Co myslíš, proč to asi dělám, cukrouší? :😉 >😁 >😁
>😁 >😁
Nech toho! Vždyť víš, jak mě to vzrušuje! 😄
No Micinka už má přeinstalováno tak z poloviny, ještě několik aplikací a her... * aný viry..
Vím kde bydlíš. Vím kam chodíš do práce. Vím s kým se s týkáš. Vím co snídáš. Vím co Tě rajcuje. Znám Tvé slabosti. Znám každý Tvůj krok. Tak se nelekni, až Ti poklepe na zátylek kamarád glock :-! 😉
>😁 >😁 :yes:
impexta má teďka 3 jetý v nabídce ... a jeden skoro dycky potkám na D1 ... ale mohlo by jich být víc
Ty vaše nucený ftýpki jsou fakt trapný. Jste úplná lúza, odpad společnosti. Vy onanisti. Co kdybyste už začali psát něco o autech a ne tyhle úchylný kecy!!! NIKOHO to nezajímá, vy sociálové z ústavu!!!!! 😉
>😒] >😒] >😒]
Jste fakt nechutní mafiáni. Je mi z vás zle, ***i!!!!
My ho prastime i s cepici, uz ji pak nebude muset nikdy reinstalovat, bude ji mit naporad😄
Aby nemusel po tom vašem formátování znovu reinstalovat 😉
To je jinej svět. Jiná měřítka. Jiné představy. Myslím, že jsem ho viděl v Revoluční.
Myslis jako lopatou po palici?😄 A nornalni nebo uhelkou?😄 Micek je celkem fajn, tak bych byl pro tu uhelku.
Já rozhodopádně 😉
Mno, asi na něj musíme hezky polopatisticky 😉
aha to se omlouvám, dálnice mě nezajmá tak sjem ji nečt a vida chyba ...
To jsem se snazil Mickovi citlive vysvetlit😉
Tibby je především magor, pánové :-!
Igen, tessék, pörkölt, rendőrség, muskotály. Jde vám to kluci! :yes: :-!
Kdyz vis, ze je Tibby, tak proc se ptas na takovou chujovinu jestli je slovakomadar?😉
No a koho myslíš že jsem se ptal ty dvouocasníku? 😉
Ne, to je TIBBY ty polystyreno zroute😄
Já jsem to věéééděééél 😉 Na mně se taky nějak divně koukalo, když jsem ráno škrabal sklo.. (sakra taková blbost, jako odmrazování všech skel v autě mi chybí ve výbavě)
Tak z tohodle soudku bych taky jeste neco umel😄
A ty snad ne? 😉
Já si zas pamatuju perkelt, rönderszeg a muskatoly >😒] :yes: >😁
..jsi..
Ty si slovakomaďar?
Myslel jsem to vazne! Znas me, inteligence mdla, nevalneho vzhledu, rozhled 3 leteho ditete a vubec zavrzenihodna osoba. A tak me to dlouho trvalo, nez mi to doslo. Ja jsem takovej, protoze s vama, partou ***u, pisu do diskuze a nekteri jezdi po meste a potkavaji Bentley, Astony, Maybachy .... a pak jsou inteligentni a muzou po pulnoci vzdycky dat neco pro nas ***y a dementy k dobru. Jednu vadu to ma. Jak tak jezdi a koukaji, aby byli inteligentni, tak jim nezbyva dost casu nas polepsit😉
Ja umim akorat igem a tesek a to jeste nevim, jestli jsem to napsal dobre😉
>😁 >😁 >😁 :yes:
[odkaz] /// [odkaz] /// [odkaz]
To není fór. Tibby to myslí upřímně 😉
>😁 :yes:
Hoď sem oba... ať to zkouknu.
Teda, pod dálnicí.
Marko tě předběhl pod rychlostní slinicí Brno-Vídeň. 😉 Navigatorek má ale čím dál tím větší problémy s odbytem. A kvalitka jde prý postupně do kytek. 😒 Takže volím Escalade.
Pod Brabusem se tam o tom vede diskuze...
>😁 díky >😁 ... ten pasant... jako procházející... návštěvník... zde nakupující v kšeftu >😁 :yes: :yes: P.S. Úžasná poslední věta... >😁
sice to není k tomuto autí ale amerika to je 😒br />
[odkaz]
[odkaz]

soudě dle těchto fotek zatím jsem klidnej, navigatorek se mi líbí furt víc než todle ... zatím ...
Konečně někdo normální - >😁 :yes:
Dneska mám napilno. Dopoledne jsem psal z vlastivědy a odpoledne mě na výtvarce čeká těžká koláž, možná bude i muchláž. Takže stručně. Minulý generaci velkých aut od Chryslera (300M, Concorde, LHS, Intrepid) na platformě LH se přezdívalo Last Hope - poslední naděje. Prodávala se dobře, ale koncern ze svrabu nevytáhla. A tak přišel Dieter a jeho trojcípá hvězda. A taky LX. Pár součástek z éčkovýcho medvěda. A máme tu 300C, Magnum a Charger. Vypadají agresivně a vypadají draze. Přeju zdar ale od chlapeckých snů o neuvěřitelně elegantním 300M parkujícím mezi hromadou krabic se posouvám do jiných lovišť. Modří už vědí....
Gougy... tebe miluju >😁 Slunce... to za to může... 😄 😉 :yes:
>😁 Výbornej fór... taková nepřeložitelná slovní hříčka... >😁 😉 :yes: >😁
>😁 >😁 :yes: Hát körülbelül annyira értettem, mint amennyire te érted ezt itt 😉
až kolem popluje Tibby... hoď mu lano. Ať mu voči necijkaj jak ťagry. Možná pak v tom kvelbu setne ňákou vod sekaný a bude to v cajku. Teda s Tibbym. S náma amen. Kapišto? >😁 :yes:
každopádně dneska si narazil na hodně dobrý hulení :-!
big.cat@quick.cz 😉 Ale moc na me nedej a jeste si to over. To vis, dneska jsem nevidel zadny Bentley, tak je ma inteligence na nizke urovni. Vznesl bych jeste dotaz na Lancera >😒]
Díky 😄 Kde lze sehnat slovník GTI>CZE|CZE>GTI? 😉
vzit kramle - utect///kavalec - luzko nevalne kvality, vetsinou na cele/// pasanty - ty jsem nepochopil taky///pimrlovy dojak - dojemne predstaveni loutkoveho divadla/// V podstate potreboval neco napsat, protoze byl asi nasranej😄
Já jsem hlavně nepochopil výrazy "kramle", "kavalec", pasanty" a "pimprlový doják". Holt nejsem Čech a tohle je na mě až moc silný slang.
Je to jednoduchy. GTI je ted na cimre sam a je mu smutno😉
Tak tohle jsem nepochopil, ale vůbec 😄
jo, zahni Borský kramle... co na tom, že ti daňoví poplatníci předplatili doživotní kavalec... je to brnkačka... cestou si střihni vedlejšák v kšeftu hned vedle a vystřílej jim tam všechny pasanty i s vrabcema... a pak pryč z týhle pakárny... pryč z tohodle pimprlovýho dojáku... stejně tě dostanou... a nepomůže ti ani ten drzoun vod Startechu... dokonalá rakev.