Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Startech SD6 – koně navíc pro Chrysler C 3.0 CRD

80 komentářů

jo, zahni Borský kramle... co na tom, že ti daňoví poplatníci předplatili doživotní kavalec... je to brnkačka... cestou si střihni vedlejšák v kšeftu hned vedle a vystřílej jim tam všechny pasanty i s vrabcema... a pak pryč z týhle pakárny... pryč z tohodle pimprlovýho dojáku... stejně tě dostanou... a nepomůže ti ani ten drzoun vod Startechu... dokonalá rakev.
Tak tohle jsem nepochopil, ale vůbec 😄
Je to jednoduchy. GTI je ted na cimre sam a je mu smutno😉
Já jsem hlavně nepochopil výrazy "kramle", "kavalec", pasanty" a "pimprlový doják". Holt nejsem Čech a tohle je na mě až moc silný slang.
vzit kramle - utect///kavalec - luzko nevalne kvality, vetsinou na cele/// pasanty - ty jsem nepochopil taky///pimrlovy dojak - dojemne predstaveni loutkoveho divadla/// V podstate potreboval neco napsat, protoze byl asi nasranej😄
Díky 😄 Kde lze sehnat slovník GTI>CZE|CZE>GTI? 😉
big.cat@quick.cz 😉 Ale moc na me nedej a jeste si to over. To vis, dneska jsem nevidel zadny Bentley, tak je ma inteligence na nizke urovni. Vznesl bych jeste dotaz na Lancera >😒]
>😁 :yes:
Myslel jsem to vazne! Znas me, inteligence mdla, nevalneho vzhledu, rozhled 3 leteho ditete a vubec zavrzenihodna osoba. A tak me to dlouho trvalo, nez mi to doslo. Ja jsem takovej, protoze s vama, partou ***u, pisu do diskuze a nekteri jezdi po meste a potkavaji Bentley, Astony, Maybachy .... a pak jsou inteligentni a muzou po pulnoci vzdycky dat neco pro nas ***y a dementy k dobru. Jednu vadu to ma. Jak tak jezdi a koukaji, aby byli inteligentni, tak jim nezbyva dost casu nas polepsit😉
>😁 díky >😁 ... ten pasant... jako procházející... návštěvník... zde nakupující v kšeftu >😁 :yes: :yes: P.S. Úžasná poslední věta... >😁
každopádně dneska si narazil na hodně dobrý hulení :-!
Gougy... tebe miluju >😁 Slunce... to za to může... 😄 😉 :yes:
Já jsem to věéééděééél 😉 Na mně se taky nějak divně koukalo, když jsem ráno škrabal sklo.. (sakra taková blbost, jako odmrazování všech skel v autě mi chybí ve výbavě)
😄 :yes:
až kolem popluje Tibby... hoď mu lano. Ať mu voči necijkaj jak ťagry. Možná pak v tom kvelbu setne ňákou vod sekaný a bude to v cajku. Teda s Tibbym. S náma amen. Kapišto? >😁 :yes:
>😁 >😁 :yes: Hát körülbelül annyira értettem, mint amennyire te érted ezt itt 😉
>😁 Výbornej fór... taková nepřeložitelná slovní hříčka... >😁 😉 :yes: >😁
To není fór. Tibby to myslí upřímně 😉
>😁 >😁 >😁 :yes:
A ty snad ne? 😉
Já rozhodopádně 😉
Ja umim akorat igem a tesek a to jeste nevim, jestli jsem to napsal dobre😉
Já si zas pamatuju perkelt, rönderszeg a muskatoly >😒] :yes: >😁
Tak z tohodle soudku bych taky jeste neco umel😄
Igen, tessék, pörkölt, rendőrség, muskotály. Jde vám to kluci! :yes: :-!
Přeložit, prosím.. 😄
Ano, prosím, perkelt, policie, muškát.
Zase si děláte perdel, nebo ne? 😉 😐
Ne 😄
Ty jsi dneska vazne nejakej neostrej😄
Vem si brejle 😄
Neostrej = tupej! Vazne na tebe budu muset vyrazit s tou lopatou😄
😄 jenže dneska už to neplatí...
Ty si slovakomaďar?
..jsi..
Ne, to je TIBBY ty polystyreno zroute😄
No a koho myslíš že jsem se ptal ty dvouocasníku? 😉
Kdyz vis, ze je Tibby, tak proc se ptas na takovou chujovinu jestli je slovakomadar?😉
Tibby je především magor, pánové :-!
To jsem se snazil Mickovi citlive vysvetlit😉
Mno, asi na něj musíme hezky polopatisticky 😉
Myslis jako lopatou po palici?😄 A nornalni nebo uhelkou?😄 Micek je celkem fajn, tak bych byl pro tu uhelku.
Aby nemusel po tom vašem formátování znovu reinstalovat 😉
My ho prastime i s cepici, uz ji pak nebude muset nikdy reinstalovat, bude ji mit naporad😄
Jste fakt nechutní mafiáni. Je mi z vás zle, ***i!!!!
>😒] >😒] >😒]
Ty vaše nucený ftýpki jsou fakt trapný. Jste úplná lúza, odpad společnosti. Vy onanisti. Co kdybyste už začali psát něco o autech a ne tyhle úchylný kecy!!! NIKOHO to nezajímá, vy sociálové z ústavu!!!!! 😉
Vím kde bydlíš. Vím kam chodíš do práce. Vím s kým se s týkáš. Vím co snídáš. Vím co Tě rajcuje. Znám Tvé slabosti. Znám každý Tvůj krok. Tak se nelekni, až Ti poklepe na zátylek kamarád glock :-! 😉
Nech toho! Vždyť víš, jak mě to vzrušuje! 😄
Co myslíš, proč to asi dělám, cukrouší? :😉 >😁 >😁
V osm v Modrý Ústřici nebo rovnou u mě? 😉
Máš ještě to šardoné?
Mám ti schovat špunt? 😉
Tak rovnou u Tebe 😉
:yes: + smilík s pusinkou 😉
>😁 >😁
😄 , ale já to nevěděl, že si maďar? Teda poloviční.. Myslel jsem že si slovák, co umí dobře česky psát... Erdehártkarča
No Micinka už má přeinstalováno tak z poloviny, ještě několik aplikací a her... * aný viry..
>😁 >😁 :yes:
Dneska mám napilno. Dopoledne jsem psal z vlastivědy a odpoledne mě na výtvarce čeká těžká koláž, možná bude i muchláž. Takže stručně. Minulý generaci velkých aut od Chryslera (300M, Concorde, LHS, Intrepid) na platformě LH se přezdívalo Last Hope - poslední naděje. Prodávala se dobře, ale koncern ze svrabu nevytáhla. A tak přišel Dieter a jeho trojcípá hvězda. A taky LX. Pár součástek z éčkovýcho medvěda. A máme tu 300C, Magnum a Charger. Vypadají agresivně a vypadají draze. Přeju zdar ale od chlapeckých snů o neuvěřitelně elegantním 300M parkujícím mezi hromadou krabic se posouvám do jiných lovišť. Modří už vědí....
Konečně někdo normální - >😁 :yes:
Vždycky jsem nesnášel Mercedes (hlavně díky image vozů a typického uživatele). A vždycky jsem miloval Dodge Charger. Samozřejmě klasický. A teď jeho jméno nosí složenina z medvěda. Tenhle důsledek globalizace je už trochu moc zvrhlý. Stejně jako Chevrolet z asie. BTW když se germáni snaží votuzit vyvážený styl 300C mřížkou z králíkárny, je to pěkně schmutzig. 8-s
sice to není k tomuto autí ale amerika to je 😒br />
[odkaz]
[odkaz]

soudě dle těchto fotek zatím jsem klidnej, navigatorek se mi líbí furt víc než todle ... zatím ...
Pod Brabusem se tam o tom vede diskuze...
Teda, pod dálnicí.
aha to se omlouvám, dálnice mě nezajmá tak sjem ji nečt a vida chyba ...
Marko tě předběhl pod rychlostní slinicí Brno-Vídeň. 😉 Navigatorek má ale čím dál tím větší problémy s odbytem. A kvalitka jde prý postupně do kytek. 😒 Takže volím Escalade.
Hoď sem oba... ať to zkouknu.
[odkaz] /// [odkaz] /// [odkaz]
To je jinej svět. Jiná měřítka. Jiné představy. Myslím, že jsem ho viděl v Revoluční.
impexta má teďka 3 jetý v nabídce ... a jeden skoro dycky potkám na D1 ... ale mohlo by jich být víc
Velká cena, ne?
co to ? co to ? 😲
taky přidám malou trošku do mlýna

[odkaz]
[odkaz]

kdepak tohle je mazlik ve své nejlepší formě :yes:
:yes:
Chybí mu už jen lebka s rohy přes masku >😁
hm a to by jej totálně zkazilo skoro jako každou ameriku ... bléééé :no:
Ja se sice o ameriky moc nezajimam, ale z toho, co se dovazi k nam (oficialne), se mi libi 300C nejvic. Jako kombi a s novym 3.0CRD (rozumej CDI) >😁 bych o nem mozna i zauvazoval. 😉
no mě se více líbí dodge magnum což je vlastně jedno a to samý ale ten čumák mi přijde u dodge hezčí ... ale docela mi vadí ty vysoký boky a malý okna
tak si objednaj len cumak a supni ho na trabanta .... ten mal "ine boky". >😒]