Novinky
0
>😁 >😁 :yes:
Přejít do diskuze
kabanos je ten, co sa kupuje na metre??? >😁 >😁
tak ten mi tu chyba. ale zase objavil som madara v amerike (sila, co), ktory robi neskutocne klobasky. sice nevie, co by za ne chcel, ale ta chut ti da zabudnut na prachy. uzivame si zivot len jedenkrat a mozno naposledy. ludia, kupujte si svoje sny, nech je zivot krajsi. ja si idem kupit madarsky salam .... ranajky pre bohov. >😁
tak ten mi tu chyba. ale zase objavil som madara v amerike (sila, co), ktory robi neskutocne klobasky. sice nevie, co by za ne chcel, ale ta chut ti da zabudnut na prachy. uzivame si zivot len jedenkrat a mozno naposledy. ludia, kupujte si svoje sny, nech je zivot krajsi. ja si idem kupit madarsky salam .... ranajky pre bohov. >😁
>😒] >😒] >😒] :yes: ....preco ma to nijak extra neprekvapuje, ze sa Ti nedarilo?! >😁 >😒] Ci to neni tym, ze to nejde.... >😒] >😒] (Teda,neviem co dokazal GTI, ale piodla mna to nejde...) >😒]
Počkej Hawku... samozvaný soudče. Kdes koupil charakteristiku svých otázek? Podle mne tu kladeš stupidní otázky ty... a na ty se ti dostalo odpovědí v příslušné rovině. Netrap se věcmi, kterými se tu zabývat opravdu nemusíš. Nebo, že bys kvůli tomu špatně spával?
"Nás", to je kdo... vaše parta ***ů? transvestitů, nebo si onikáš? Lancere. P.S. Pokud tě vytáčí, žes to neudělal, zkus to jak já... teda máš-li čím. 😉
PS: Já mám v žábě taky koule... Teda, aby nedošlo k nedorozumění. Je tu spousta nových "tváří" a nejsou VŮBEC v obraze. V mém Citroënu jsou koule, na péro... na pérování 😉
Hm, to jsem cekal, zeptam se na tri jednoduche otazky a dostanu milion trapnych odpovedi, ale zadno k veci. Gratuluju, v testu inteligence jste vsichni dosahli na uroven slepice (ktera umrela).
Vy ste fakt buzny! Zvlast Priteplena Micinka co porad neco reinstaluje - jaks na takovou teplotu prisel????
Hm, gratuluju, ale nas tvoje problemy s prirozenim opravdu nezajimaji. Napis ZZ nebo matesovi, oni ti to pofoukaji
Tady je to fakt klub bukvic! Myslite si, ze na foru o autech nekoho zajima, cim si natirate koule?!
Jsou elektricky holici strojky, manualni holici strojky, ale ziletky uz fakt moc nefrci. Mozna u vas v domove duchodcu
Zapomněl jsi na potápěčský brejle >😁 Jinak... jestli ti něco můžem závidět, tak tu ušanku... v tý musíš bejt bejk jak losos >😁 😉 P.S. My, co obdivujem tetovanou kotvu na rameni tý tlustý hospodský v knajpě na rohu u jatek... my, když vpadnem do kvelbu a naberem do nozder ten ódér vypraženýho tuku a nedopitýho piva z loňska, my milujem točenej kabanos. Co takovej losos... kabanos... taky je delší... když položím na pult jedno kilo... jo, jo, je nám spolu dobře... kabanos a já... ideální pár, těžká kabalerie 😉 :yes:
Mates sam si sam😒 Neumim parkovat ;-\ Ale je to jen lak na prednim narazniku, zadny drama😉 S tema snama mas u me za 1* :yes:
Já jsem se taky nedostal ani za první dvě plošinky... asi to bude mít něco společnýho s British Racing Green nebo Coventry, jinak si to neumím vysvětlit..
Bohudik me klukovske sny neopousti >😁 kdo prestane snit, prestava i zit 😄 Kdopak Ti udelal facelift, kauflanduv restyling? 😉
Chapu. Nekde se zacit musi a tahle micka je taky dobra :yes: Moje mici ted byla na kosmetice s cumakem a zitra uz hura na silnici a jeste trochu ohoblovat letni nez dostane zimni backory😄Hlavne nesmis s postupem casu slevit ze sveho snu a tu spravnou kocku nakonec v ty garazi ubytovat! :yes: 😉
Od upirky, nastesti je svou povahou svatecni...i kdyz jeden nikdy nevi! Takze stribrna kulka je stale pripravena!
Odpoved je zatim jednoducha, vcera jsem udelal radost svemu (to zni otresne!) bankovnimu poradci, kdyz jsem zvedl castku uveru na dum o nejakou tu korunu...takze...pristi rok musim bojovat, abych se konecne vymanil z podruci domaci automobilky (nic proti)...kocka to zrejme bude, v prirode kral, v car branch spise dravecek, bude to SW a konecne snad plnohodnotna stredni trida. Nezapomnel jsi pred zimou protahnout cicinku? 😉
Cus😄 To vis, kocka jak cejti rybu, tak se nezna😄 Jak vypada tvoje predsevzeti s clenstvim v kocicim klubu?
* na Trabanta! Vubec to nejede😒 A neni to tim, ze jsem levej😄 Uz se u toho vztekam asi 20 minut a furt se mi moc nedari😒 To je prvni vec od Marka, ktera mi hnula zluci😉
No, my, co máme radi - Lososa - tetovaneho na hrebenni ploutvi, tak my víme, že jsou ikony, o kterých snad není potřeba říkat vůbec nic (nebot jsou za syrova citit 😉 ) Jsou chladná, mlžná rána, která mě inspirují tak, že vždy když chytim dva lososy na kus slaniny, když zlomím v palcích poslední kulicku testicka, když dopiji namornicky rum, když obléknu gumovy plast, model 5012, navleknu holiny kolenacky potrisnene vcerejsim blatem, na hlavu usatku z roku 58, tak pak tiše na kraji ricky lemovane stromoradim vhodim na sedadlo sveho vozu ty Lososy a jedu domu...tam, v tom uzavrenem prostoru s polochciplymi rybami a charakteristickym smradem, ve kterem se tak rad racha muj zlaty setr...tam je mi nejlepe! 😉
Jasně! Chceš poslat soukromý číslo na Horsta? Když se odkážeš na mě, tak ti dá jeden za dvojnásobnou cenu a druhej k tomu jako bonus ÚPLNĚ ZDARMA!!!!! 😉
Obe auta byla vyvinuta pro jedno..a tim je radost z jizdy, Mazda se s MX stala zivouci legendou ba to se podari malokomu! Proto si i ja prisadim, roc je nesrovnavat? 😉 Oba modely jsou relativne levne, mazda urcite mene ultimativni, ale stale je tu duraz na co nejlepsi ovladatelnost, prevysujici nutnost vyrobit strelu rychlou v primce! 😉
Jo... Passátní styl... to nemůžeš uplatňovat u Lotuse. Opera... tu dávám zásadně v Salzburgu... dokonalá akustika... 😉
To jsem netušil, že na Wolfsburgsku bývají po ránu takový mlhy... Že by neměli už ani na omítky? >😁 >😁 >😁
No, my, co máme logo - Lotus - tetovaný na pravém předloktí, tak my víme, že jsou ikony, o kterých snad není potřeba říkat vůbec nic. Jsou chladná, mlžná rána, která mě inspirují tak, že vždy když dosnídám dvě vajíčka na slanině, když zlomím v palcích poslední toast, když dopiji kávu, když obléknu Levi Strauss, model 501, nahoru bílé bavlněné triko, na oči Ray ban z roku 58, tak pak tiše v garáži z červených nenahozených cihel vklouznu na sedadlo Lotusu. Jakmile spolu vyletíme nad horizont a opustíme živé ploty, ocitneme se v krajině našich snů. Je nám tam s Lotusem krásně...
Ještě že nás GTI nezavřel... >😁 ... Dobrý >😒] , buď spadnu do propasti nebo mě chytne soudruh >😁 >😁 >😁 :yes:
Tak pánové, brána se zavírá... hajdy do pokojů, budou se rozdávat barevný pilulky. Zavírám bránu, pááááá páááááááááá >😁 Trochu si zdřímnu...hergot ten Mates ale štěká jak festovní doga, kušuj. Á, ZZ, zase se opozdil... ale má pěkný odrazky na vopasku, tak šupej... A pozor...věčnej študák... čtyřky na výzu, čtvrtá třída počtvrtý, miluje čtyřkly koz... zas se loudá... hergot, mazej pro prášek. Tak a už je mám všechny zas do rána pěkně pod zámkem. Teď si pustím počítač a něco pěknýho napíšu. Třeba k Lotusu 😉
Aha, tak to sorry 😒 Verejne sa ospravedlnujem... Toto som nezachytil. (Priznam sa, ze tieto male automobilky tak detailne nesledujem). Aj ked neviem ako chcu zvladat Elise, Europu, Esprit a pripravovany anti-Boxter v jednom zavode...
mnam, toto je super sprava 😄. Take si kupim ked "vyrastiem" = moj stav uctu bude s aktualnym stavom, ale v E alebo inej silejsiej mene >😁
Na konkerencnim serveru ted nedavno psali, ze puvodne sice zamysleli vyrabet Esprit v Malajsii, ale nakonec ne. Bude pekne Made in England s cenou do 60000 GBP a snad uz do konce pristiho roku! >😁 >😁 >😁
Tak já ti to prozradím. ZZ uklízí chodníky. A když ho naštveš, tak si na náledí zlámeš všechny nohy, prsty atd. >😒] Mates pracuje u Kubišový v útulku. A GTI je vrátnej v Bohnicích. >😁 Spokojen? Já momentálně dokončuju čtvrtou třídu ZŠ a ve volném čase běhám po ulicích s pistolkou na antiperle. >😁 Společné pojítko? Myslíš ty charakteristiky, kterým budete brzo odpovídat i ty a Lowkick? >😒]
No vsak jasne...Len je zarazajuce, ze Proton nechce radsej zobrat Elise a tu novu Europu. To by sa im velkoseriovo asi vyplatilo viac. Na druhu stranu, tie male auta by to asi predajne poznacilo, kdezto u toho Espritu to bude fuk, ze je z Malajzie. Hlavne ze je...
Me nevadi, ze se bude delat v Malajsii. Hlavne aby se vubec vyrabel a nesl v sobe ten esprit Espritu😄
Ano...Ale bude sa vyrabat u Protona v Malajzii (takze nijake auto Made in Hethel). Aspon tak to platilo este pred rokom. A pochybujem, ze sa to nejak zmenilo. V UK na to nie su kapacity. Takze New Esprit tak od 2007/08... 😉
>😁 Ja viem, ze to je strasne, ale tu su zas obrazky z UK patentoveho uradu...: [odkaz] /// [odkaz] /// [odkaz] /// [odkaz] ///
[odkaz] /// Potom tu je obrazok z Autocaru:
[odkaz] ///Novy Esprit na skicach priamo z Hethelu: [odkaz] //// [odkaz]
[odkaz] /// Potom tu je obrazok z Autocaru:
[odkaz] ///Novy Esprit na skicach priamo z Hethelu: [odkaz] //// [odkaz]
Je to tak krasne, cekat ty dve-tri minutky...zaseknout a vytáhnout z vody...co se to na tom hacku nervozne trepe?...ZZe by ZZavojnatka?
Jo, je tam...tak sup s ni zpatky do vody a znova nahodit.
A za dve-tri minutky... >😁 >😁 >😁
Jo, je tam...tak sup s ni zpatky do vody a znova nahodit.
A za dve-tri minutky... >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 Ty si evidentne porad myslis, ze pojem lowkick pochazi z fotbalu >😁 >😁 >😁 Tak se trochu informuj >😁 >😁 >😁
To tady asi nebudeme říkat, že máme kontakty do zákulisí, do médií, na ostrý hochy, že máme luxusní auta s černými skly, že jsou mezi námi právníci, ekonomové, investoři, lobbysti, programátoři, ligvisti a fotoreportéři. Že informace máme jako první. Raději budu zticha, co? Nebo se bude Kmotr hněvat... >😒]
Ja se jen ptam. Nemuzu vedet vsechno a tak jsem otevrenej novym poznatkum! Treba si holi aspon nohy. Kazda nova informace je cenna😉
Prdlavko, napiš prosebnej email do redakce, ať tenhle příspěvek smažou. Jestli chceš ještě někdy chodit po svejch. Jinak se už budeš zajímat jen o pneumatiky v rozměru, kterej v pneuservisu neseženeš.
Cim se holis? Ostrou kudlou s titanovym zubatym ostrim z TV shopu? Co je na ziletce tak zzastaralyho?😉
"souboj" lowkicka s ZZ mi opet vnukl do hlavy otazku: jaka je skutecna identita ZZ, matese, GTI apod? Maji spooooustu casu na odpovidani na jakykoliv prispevek, prispivaji do uplne kazde diskuse, co se tu objevi, a okamzite popravuji cokoliv, s cim by nahodou nesouhlasili. Chodite nekdy vubec od toho pocitace? A opravdu vas tolik zajimaji uuuplne vsechna temata? A proc vas tolik stve, kdyz ma nekdo jiny nazor? No, ted jsem si dovolil rypnout do vosiho hnizda a uz je mi jasne, jak obrovske mnozstvi prispevku od zdejsi "mafie" se tu proti mne objevi >😁 Uz se moc tesim >😁
Jak jsem napsal, musis se tim vyrovnat sam...i s tim, ze tady budu NAPORAAAAAD. (Rady prijimam od sveho danoveho poradce) :yes: >😁
Podivej, na tohle ja cas nemam. Ja chapu, ze netusis, o cem jsem tam nahore psal, ze to byly pro tebe sama cizi slova, ale JA za to nemohu.
Jestli jsem ti sahnul na bebi, tak se s tim musis vyrovnat sam. :yes:
Jestli jsem ti sahnul na bebi, tak se s tim musis vyrovnat sam. :yes:
Už jsem ti to říkal jednou, viz. tvůj nick. Nakopat nízko. Možná by to pomohlo. Možná když se podíváš na titulní stranu, tak pochopíš, proč je tu zmínka o MX5. Tak co? Už ti to došlo? Nebo to máš pořád nakopáno nízko?
Srovnavat Mazdu a Lotus to je...jako srovnavat pramici na Lipne s Bavarii v Acapulcu 😉 ...jako srovnavat jablecne dezertni s portskym nebo srovnavat kamna na uhli s kuchyni od Siemense. :-!
Tohle patří k Anglii jako Earl Grey :yes: Parádní vozítko :yes: Jiná škola než MX5, ale stejná zábava. Ne-li větší...