Novinky
0
Kdyz vidim tyhle auta, tak se o me taky pokousi "zastava". >😁
0
Proc? dyt je to preci Fiat...
0
Jen si delam srandu z toho jmena 😉
0
😄 😄 😄 Dobra hlaska! :yes: Teda pokud to nebylo mysleno vazne... 😉
0
zastava :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: 😄 😄 😄 :yes: :yes: :yes:
Lepší tohle a vzkříšení evropy, než Geely Cheri a Jiangling..
myslim, ze podobne "kousky" vzkriseni Evropy nezaridi
No som rad ze sa niekto na nas pozera normalne, ale toto s puntom minulej gen. ukazka zaostavanie, nie? ved v mexiku su stale vyrabane chrobaky. Neviem co povedat, ale aspon sa SCG pohne ekonomicky dopredu, a nakoniec... ved hej nebudete mat po Prahe tolko gastarbeitov pobehujucich v sustakoch, ktory bi kupovali Jingjan, Zhongua a pod.
Všimněte si, že ti jugoši nedokážou ani pořádně slícovat obyčejný punto. Na foto nesedí kapota ani nárazník.
inteligente......tady kdekdo řeší jak je to slícovaný a to jen na fotkách, originální, opravdu.........
Dík, žes to vzal za mě. Já už chtěl psát něco o pyjích a o řitích... 😉
já se krotil, ale tihle inteligenti teoretici, kteří znají praxi jen teoreticky mi vždycky zvednou mandle.........smajle nedávám....... :yes: kapišto.......
Vím, smajle jsou přežitek 😉
Buďte radi,že sa nezaoberal kvalitou plastov v interiéri. >😁
při jeho inteligenci bych se tomu ani nedivil..........
Nebudu se snižovat k urážkám jako ty, neboť to nemám zapotřebí. O mé inteligenci nic nevíš, natož o mé praxi. Pouze jsem chtěl poukázat na možné nedostatky patrné z foto. I Logan vypadá lépe a originálněji. Přeji krásný zbytek dne pro všechny 😃)
Máš pravdu,Logan vyzerá originálnejšie,ale vznikol za iných okolností ako táto Zastava. Fiat Punto je už pre nás uzavretá kapitola (onedlho sa tu objaví Grande Punto),ale nevidím dôvod,prečo by nemohol poslúžiť ako alternatíva pre tých,ktorí doteraz nemali možnosť dostať sa k lacnému a zároveň modernému autu. Bavíme sa o automobilke,ktorá predstavila nový model naposledy v roku 1987 (Yugo Florida,dnes po modernizácii vyrábaný ako Florida-In). Verím,že Zastava 10 bude len dočasným riešením a po čase sa nájde aj pre Zastavu investor,s ktorého pomocou vyjde z tejto fabriky vlastný model. Inak Zastave patrí môj obdiv za to,že dokázala prežiť za okolností,ktoré by položili iné firmy na lopatky (hospodárske sankcie a takmer úplná likvidácia fabriky po bombardovaní lietadlami NATO).
prosimta kde tam vidis na tej fotke, ze by to bolo zle zlicovane??? osadzal si niekedy uz kapotu, alebo blatnik? ci mas taky maly monitor a tak male rozlisenie, ze na tej fotke vidis spary? >😒]
Mít auto z juginy byl vždycky můj sen. :yes: :no: :yes: :no: :yes: :no:
Hej? no vidis a teraz vsetci jugosi snivaju ze budu mat poriadne ceske auto, ako napr. Skodu Octaviu
Ne,to neni pravda.Mi nemame rad auta kteri se virabeji v zemi ktera u nas zabijala deti bombama.