Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Wiesmann GT: kupé jde do sériové výroby

22 komentářů

WTF? 😄
Nóó, nesedí nóó.. 😄 Však je to taky slátanina tenhle ten mmm Vízomam
Wiesmann se mi libi. Kombinace anglickeho designu s motorem od BMW... proc ne!😄 Sice by se mi v tom libilo vic neco z PAGu, ale to uz by to vlastne byl nemecky Jag >😒]
No mě ta maska prostě připomíná S-Type a C-Type, takže pro mě je to vykrádání. Navíc se mi nelíbí ty světla.. 😄
Svetla jak od TVR se ti nelibi?😄 I ty jeden😄 Takova malicka corka to je, ale povedena :yes:
No já mám rád buď jedny rozumě velký světla, nebo dvě větší kulatý.. rozumně zasazený (např. Jag a Prebangle BMW). Tyhle troj a více mety, obvykle ještě drobné a posázené jak když naprší mi opravdu nesedí.. Vypadá to jak oči na pavoukovi a Wiessmann je tedy ještě v té lepší polovině. A TVR moc nemusím. 😉
Ty nestastniku, dojdes vecneho zatraceni!😄 TVR nemusim.... jak takovou vetu dokazes napsat? Jak na neco takoveho muzes jen pomyslet?😄 Vlci mor na tebe >😒]
No nemusím no. Neudělá s tím nic ani tvá bitevní kočka. Ty auta mi prostě GTIho slovy "logicky neharmonizují". Řekl bych, že oni neharmonizují vůbec. Prostě je tam náznak pěknýho auta a pak to pokur*í ty detaily. Příliš mnoho rušivých elementů. Svezení možná úžasný, ale to není to jediný co já u auta hledám... Však víš.. 😉
Vezmu rozvodak z Apostola a narezu ti pozadi😄 Oni te pak prejdou GTIho logicke harmonizace >😒] Blizt ten ti harmonizuje, co? Ale slusny auto uz ne >😒]
Mě harmonizuje XKR Coupé 2003 JRG s levostraným řízením s koly Detroit. Možná bych volil pro ojedinělost i 4.2S barvu Copper Black.. Taková zvláštní metalická hnědá... Žádný jiný auto mi neharmonizuje víc a proto mě nějaký Wiessmann prostě nic neříká. Jsem zvědavej, jestli se najde v budoucnu auto, který se mi bude vůbec líbit. 😄
Ztraceny pripad😄 Holzgas na tebe😄
Však kdybych ho měl, tak bys to nenapsal 😉
Copak? Vykakaly by na me postavicky?😄
Nemyslím Blitz, myslím XK.. 😄
PS. je to v perdeli. * schválili bodový systém pro řidiče. Viz Seznam.cz 😒
No paráda. Konečně pár Hondařů přijde o řidičák. >😒] A my ostatní o víc peněz při dalším a větším korumpování cajtů. Nic víc. :no:
Nic víc? :no:
Něco by se ještě našlo 😉 Ale bude to stejnej * :no:
Psal jsem SHYT jako * KUA!!!! PS: Proti hondařům nic nemám 😉 Jen jsem potkal vytuzenej Civic, tak jsem si musel ulevit 😄 Snažil jsem se to říct majiteli, ale nebylo to přes to jeho duc duc slyšet 8-s
zažil jsem horší.......... :no:
To je pro me vyzva, je videt ze to jde 😉
Není co tady vytknout.Je to krása,neobyčejný kupé,jsem ulítlej na tyhle auta.