Novinky
cumim na to s otvorenou hubou...neuveritelne krasna kara, toto uz prekracuje aj hranice umenia...na tomto by som chcel jazdit v piatok na chalupu alebo sobotu na diskoteku 😃)
mno..mesic zpatky jsem v provozu potkal svoji prvni DB9..znate jak to u osudovych setkani je..jizva na srdci, zpocene dlane a navzdy si pamatujete na jeji vyraz, na jeji ladnost tvaru i pohybu na presnou atmosferu te chvile, kdy Vas srazila do kolen a vy jen tise septate prosbu at se zastavi, at na Vas jen dopadne jeji stin......o to vic se tesim na prvni setkani s jeji mladsi sestrou, obzvlast az si odlozi vrchni dil 😄 mimochdem, ty nacrtky jsou skvele :yes: :yes:
Ve sprše jsem ze sebe smyl pot, ale ještě mě čeká posilovna. To co dělá Aston Martin nemá chybu, auta jsou překrásná a nemají minimálně v tomhle aspektu srovnatelnou konkurenci. Jen se nedokáži zbavit pocitu, že ačkoliv je např. DB9 fantastický, na svého předchůdce zkrátka nemá. Podívejte: [odkaz]
DB9 hraje prim uvnitř, interiér DB7 je poplatný své době, ale minimálně silueta a především záď (foto 7) hraje pro DB7.
DB9 hraje prim uvnitř, interiér DB7 je poplatný své době, ale minimálně silueta a především záď (foto 7) hraje pro DB7.
Páni v Stutgarte majú určite nočné mory pretože tento babyAston roztrhá ich 911 na kusy, nemyslím výkonom na ceste ale tým sexapelom ktorý z Astonu priam strieka na každú stranu z každého uhlu pohľadu! Po veleúspešnom ale otrasnom Cayanovi by mali začať uvažovať snáď o nejakom MPV čo by ich ťahal z biedy... >😁
Nic proti Porsche, ale Aston je někde jinde už samotnou značkou. Porsche je vedle něj trapná sériovka, snaha jednoho Hitlerova kamaráda vytřískat z technologicky podprůměrného broučího podvozku nějaké výkony. Za Porsche se už člověk pomalu ani neohlédne, Aston je modla. Tím nechci říct, že Porsche je sráč, který mi stojí v garáži ve čtyřech provedeních. Jen je podle mne jinde než Aston. No a teď si jedu koupit novou ledničku, abych ji pak mohl nosit celé odpoledne po dvoře do úplného propocení. :yes:
Súhlas, ja som chcel povedať to, že keď sa potvrdia fámy o štartovacej cene tohto Astonu ktorá by mala byť na úrovni 911 tak nieje o čom... Technicky si ale dovolím tvrdiť že je Porsche dokonalejšie, popiera zákony fyziky a mechaniky koncepciou uloženia motoru hehe, ale Aston má flair a exkluzivitu.. 😄
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz] >😁 >😁 >😁 :yes: