Novinky
0
>😒] :no: buzno zakomlexovanej
Přejít do diskuze
Ty zakomplexovanej skodovkari! Jel si nekdy v Oltcitu? Asi ne kdyz napises takovou zhovadilost. Ty Tebou tak zastavany skodaWagen strcim
do pytle kdy si vzpomenu!!
do pytle kdy si vzpomenu!!
místo aby ukončili výrobu tak se to snaží držet místo aby novej model slevnili tak se tady snaží držet starou herku
Aha,takze Skody jsou pro socky,jo???Mozna,ale pro tebe jsou Dacie a Olcity a Ziguliky Trabanty a dalsi sroty.
Jak tohle muzes vubec napsat.Bez se lecit jinam ***.A hlavne nejdriv premyslej,a pak mluv.
Jak tohle muzes vubec napsat.Bez se lecit jinam ***.A hlavne nejdriv premyslej,a pak mluv.
Tomu se přeci říká obchodní politika, kdo by kupoval starou škodovku se silným dieselem nebo myslíš že dají 100kW do auta za 460.000
proc jen 74kW??? copak tam nemuzou konecne nacpat neco silnejsiho?vzdyt staci jen lehce precipovat a hned je to o necem jinem...
jj, ale mamzato ze vw nepouziva comonrail!!! ten je v peugeotech, citroen, renault.. ale u vw je snad cerpadlo-tryska
Doposud jsem nevěděl, do které třídy obyvatel patřím. Teď jsi mi to konečně objasnil. Vlastním již třetí Škodu a na čtvrtou se chystám...
Musím zvolat 3 x hurá - vím co jsem
Musím zvolat 3 x hurá - vím co jsem
Common rail III. je najnovšia "dízlová" cesta u VW - s piezoelektickými vstrekovačmi od Bosch-u (so vstrekovacími tlakmi 16000 bar), takže staré rotačné čerpadlo je už nenávratne preč.
no je to urcite PD, mam dojem, ze koncern uz ani nic jineho nevyrabi a vyvoj klasickych dizlu uz skoncil...
Zrovna 81kW ropák byl dosud nejpovedenějším motorem koncernu. Dynamicky velmi schopný, spotřebou vynikající. TDI PD jsou sice dynamicky schopnější, ale hlučnější a žerou o poznání více. Zajímalo by mne ovšem, zda tento TDI 74kW je to PD, které se dává do Fabie (vylepšený na Euro IV), anebo je to upravený TDI 66/81kW (vylepšený na Euro IV) s rotačním čerpadlem.