Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

IRC Rally Monte Carlo 2010 – premiérové vítězství pro Fiestu S2000, dvě Škodovky na stupních vítězů!

13 komentářů

Deadlift
Fiesta S2000 získala díky Al-Attiyahovi první vítězství i na šotolině
[odkaz]
Emel
To bych netvrdil... nakonec třeba i Kopecký je světová třída.
Atomm
Sebastien Loeb jede mistrovství světa WRC, Monte Carlo byla soutěž série IRC - Loeb zde nestartoval, Hirvonen pouze uváděl do života Fiestu S2000, na ostatních soutěžích IRC jej s největší pravděpodobností neuvidíme. První soutěž WRC bude Švédská Rally v polovině února, ze které taky přineseme souhrn.
Provocateur
LOL :yes😒br />
Loeb tam vůbec nejel, asi si pleteš WRC a IRC...
Neškodila by, pro nás povrchní fans, zmíňka o tom, kam se poděl Loeb. Kdo má o aktuální WRC potuchy, tomu musí vítězství kohokoli jiného BEZ JEDINÉ ZMÍŇKY o Loebovi, připadat podezřelé.
A to jsem fanda Fordu potažmo Hirvonena.
Provocateur
Uvidíme, jak si Fiesta povede, když je nepořídí Hirvonen. Přece jen Hirvonen a Ogier převyšovali ostatní o třídu.
Deadlift
Ano pekne Monte! :yes:
Onyx
Parada!!! Vsem posadkam Fabii S2000 preju at jim to jede prinejmensim tak jako ted na IRC.
geroc I.
Orsák jako nadějě českého rallye? To je trochu silný kafe, i když chápu že jako soused mu fandíš.
RS
Na to, jak se mi Fiesta moc nelíbí, tak verze S2000 vypadá parádně :yes😒br />
Škoda,Ford,Peugeot ... to by mohla být letos pěkná bitva :yes:
bubucci
Včera jsem fandili jak o život Jarinovi Orsákovi, je to sůsed a vyšlo mu to parádně, je to naděje českého rally.
twistedTSD
:yes:
Special-line
Konečně se zase Škodovka dostala tam kde by měla být a to na přední pozice. Držím palce ať tam vydrží co nejdýl :yes: