Novinky
IRC Rally Monte Carlo 2010 – premiérové vítězství pro Fiestu S2000, dvě Škodovky na stupních vítězů!
13 komentářů
Special-line
0
Konečně se zase Škodovka dostala tam kde by měla být a to na přední pozice. Držím palce ať tam vydrží co nejdýl :yes:
twistedTSD
0
:yes:
bubucci
0
Včera jsem fandili jak o život Jarinovi Orsákovi, je to sůsed a vyšlo mu to parádně, je to naděje českého rally.
geroc I.
0
Orsák jako nadějě českého rallye? To je trochu silný kafe, i když chápu že jako soused mu fandíš.
Onyx
0
Parada!!! Vsem posadkam Fabii S2000 preju at jim to jede prinejmensim tak jako ted na IRC.
Na to, jak se mi Fiesta moc nelíbí, tak verze S2000 vypadá parádně :yes😒br />
Škoda,Ford,Peugeot ... to by mohla být letos pěkná bitva :yes:
Škoda,Ford,Peugeot ... to by mohla být letos pěkná bitva :yes:
Ano pekne Monte! :yes:
Neškodila by, pro nás povrchní fans, zmíňka o tom, kam se poděl Loeb. Kdo má o aktuální WRC potuchy, tomu musí vítězství kohokoli jiného BEZ JEDINÉ ZMÍŇKY o Loebovi, připadat podezřelé.
A to jsem fanda Fordu potažmo Hirvonena.
A to jsem fanda Fordu potažmo Hirvonena.
Sebastien Loeb jede mistrovství světa WRC, Monte Carlo byla soutěž série IRC - Loeb zde nestartoval, Hirvonen pouze uváděl do života Fiestu S2000, na ostatních soutěžích IRC jej s největší pravděpodobností neuvidíme. První soutěž WRC bude Švédská Rally v polovině února, ze které taky přineseme souhrn.