Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

IRC Rally Monte Carlo 2010 – premiérové vítězství pro Fiestu S2000, dvě Škodovky na stupních vítězů!

13 komentářů

Special-line
Konečně se zase Škodovka dostala tam kde by měla být a to na přední pozice. Držím palce ať tam vydrží co nejdýl :yes:
twistedTSD
:yes:
bubucci
Včera jsem fandili jak o život Jarinovi Orsákovi, je to sůsed a vyšlo mu to parádně, je to naděje českého rally.
geroc I.
Orsák jako nadějě českého rallye? To je trochu silný kafe, i když chápu že jako soused mu fandíš.
Onyx
Parada!!! Vsem posadkam Fabii S2000 preju at jim to jede prinejmensim tak jako ted na IRC.
RS
Na to, jak se mi Fiesta moc nelíbí, tak verze S2000 vypadá parádně :yes😒br />
Škoda,Ford,Peugeot ... to by mohla být letos pěkná bitva :yes:
Deadlift
Ano pekne Monte! :yes:
Provocateur
Uvidíme, jak si Fiesta povede, když je nepořídí Hirvonen. Přece jen Hirvonen a Ogier převyšovali ostatní o třídu.
Emel
To bych netvrdil... nakonec třeba i Kopecký je světová třída.
Deadlift
Fiesta S2000 získala díky Al-Attiyahovi první vítězství i na šotolině
[odkaz]
Neškodila by, pro nás povrchní fans, zmíňka o tom, kam se poděl Loeb. Kdo má o aktuální WRC potuchy, tomu musí vítězství kohokoli jiného BEZ JEDINÉ ZMÍŇKY o Loebovi, připadat podezřelé.
A to jsem fanda Fordu potažmo Hirvonena.
Provocateur
LOL :yes😒br />
Loeb tam vůbec nejel, asi si pleteš WRC a IRC...
Atomm
Sebastien Loeb jede mistrovství světa WRC, Monte Carlo byla soutěž série IRC - Loeb zde nestartoval, Hirvonen pouze uváděl do života Fiestu S2000, na ostatních soutěžích IRC jej s největší pravděpodobností neuvidíme. První soutěž WRC bude Švédská Rally v polovině února, ze které taky přineseme souhrn.