Novinky
Po mnoha letech neustálého růstu prodejů se americký trh nasytil a ve srovnání s květnem 2004 většina značek tvrdě propadla. Začnu k tématu (GM a Ford). General Motors propad o 13%. Ford Motor Company propad o 10%. Chrysler propad o 2,5% (lze považovat za úspěch). Toyota -0,5% se drží. Ne ale už Honda s propadem o 15%. Nissan triumfuje nárustem o 6,6%. Evropské značky se v průměru propadly o 14%. Největší dvě tragédie nepotěší Matese a GTI(i když je na mě dnes hodný). Jaguar -39% Volkswagen -42%. Podíl Detroitské trojky na domácím trhu celkově klesl z 58,7% na 57,6%. I tak mají ale Američané své hvězdy. Cadillac zažil nejlepší květen od roku 1993. Ford nestačí dodávat nové Mustangy (nárůst o 47😖 a Chrysler triumfuje s 300C.
čísla čísla čísla čísla čísla čísla ... (že by čekali na nové POLO?)
Z Tebe se stal normalne cistic hlav... Jak muzes napsat o Bore s uchylne dlouhym zadnim previsem, nechutne zpracovanym bocnim profilem a opet tim chromovym oblicejem na kterem se krasne vyjimaji mouchy jako o necem ceho by se mel Focus bat...Zafira vs. Touran, lekce Opelu jak ma vypadat moderni design...Ty se jednou umlatis sam Az si za odmenu koupis Gilfa v Tdi za 1.5 mil.Kc a zavrou Te do Kosmonos...
zdravim,
v CZ sa nepredava sedan? co som pozeral cenniky na SK tak sa da normalne kupit za 580.000 Sk. (????)
Co sa vam na nom nepaci (GTI & spol)? Ved to je asi najkrajsie prevedeny sedan v svojej triede...
v CZ sa nepredava sedan? co som pozeral cenniky na SK tak sa da normalne kupit za 580.000 Sk. (????)
Co sa vam na nom nepaci (GTI & spol)? Ved to je asi najkrajsie prevedeny sedan v svojej triede...
Neprodává se, není oblíben, prodalo by se ho málo, údajně. Minulá Generace Jetty, to tu převálcovala, a pak je tu silný vlil Octavie II. Uvažuje se, zda by se sedan Focus neměl začít dovážet. Já bych to podporoval. Myslím, ale, že Jetta zabere trh tam, kde ho nepokryl Megane sedan. Ten je pěknej.
GTI je trochu "jinde"; snazi se z totalni konfekce udelat srdcovou zalezitost. Obcas mu to ujede. 😄)
To jo, ale teď to ujelo tobě. Já myslím, že Jetta tu bude u "pude" Četl jsem, že Ford neuvažuje o sedanu do Česka. Tak mi napiš proč?
Cetl jsem tohle i opacnou verzi (tedy ze se tu prodavat bude). Napis mi, v cem mi to ujelo. Diky 😄 Jinak ja si Jettu pamatuju, ale vzdycky to byl spis ukaz. (Ze by tu neco valcovala, se rict rozhodne neda.) Pokud jsi mel na mysli Boru, tak bych to upresnil nasledovne: jezdi(lo) jich tu pravdepodobne vic, nez sedanu Focus; ale i ta mela k valcovani _urva daleko.
A hajit nudny golf Gti...ac je to velmi podarene auto....technicky...prostorove...jizdne.… jen me pripada trosku nic nerikajici. Tak ze...tvou vetu zauvazuj trochu...si nechej pro sebe