Novinky
Velký GURU kraluje a totálně to válcuje. To ovšem překvapení není. Překvapení je síla té válcovačky. To není klouzačka, to je tobogán. Jo, GURU je jen jeden - PASSAT.
Vážně je vítěz vítězů Passat? Jasně, dominuje ve střední třídě. Ale to dominuje už roky. Nic nového. Hyundai a Kia ale pokračují v obrovském růstu. Oni jsou skuteční vítězové. A důvod? Kvalita krojeských aut rok od roku roste a cena zůstává nízká. Evropská auta zůstávají drahá, ale naprosto všechny statistiky ukazují, že jsou rok od roku poruchovější.
Ach jo, ach jo, ach jo. Korejská auta se prodávají proto, že stojí málo. MÁLO. Lépe řečeno - méně. Méně než auta evropská. A já doufám, že až se sem navalí ameriky, tak že zažiji jen to, že nebodou v prostitičním cenovém pásmu, ale že až si pro ameriku půjdu, zaplatím dost a také dost dostanu. Neznám člověka, který koupil korejce z lásky. Vždy jde jen o cenu. Tohle jsou "negativní koupě" Tedy věta zní - VW? Ne, to je drahé, koupím Getz. Posaď se do prodejny a pozoruj lidi. 90% lidí přijde, vystrašeně se ptá na - nejlavnější verzi, a večer doma vyhodnocujou ceny. Ten kdo chce nejmíň, toho auto koupí.
No, nevím kde žiješ , ale tak, jak jsi popsal postupuje cca 99% lidí, kteří si na auto musí poctivě vydělat. Možná že patříš do skupiny lidí, kteří své peníze zdědili či je vyhláli u Horáčka , ale většina lidí na auto musí tvrdě vydělat. Konec konců k té "americe", kdyby jsi někdy byl v USA, tak by jsi věděl, že "ameriky" jsou v USA po evropských (ty jsou nejdražší) a japonských vozech ty nejlevnější - tomu odpovídá i kvalita zpracování . Mimochodem, víš, která "americká" značka je ve Státech nejrychleji rostoucí? Je to SATURN - určitě víš oč jde, že jo. Jen pro ty ostatní, je to ta úplně nejlevnější značka, která používá mnoho prověřených dílů jiných automobilek z typů, které jsou už mnohdy výběhový a tím se dostává na co nejnižší cenu.
Nové americké modely se v kvalitě zpracování v pohodě vyrovnají evropským autům. No a hlavně. Koho zajímá šířka spáry mezi dvěma díly...jeho věc. Ale rozhodující je bezporuchovost.
Existuje cenová a necenová konkurence. Prostituci sem netahej. To, že hlavním důvodem je velmi nízká cena podpořená stále vzrůstající kvalitou, jsem napsal už výše. Prodávat kvalitní auto levně mi nepřijde nijak ostudné a termín prostituce se mi vážně nelíbí. Mnohem ostudnější je vyrábět poruchový káry a prodávat je za astronomický částky. Pak není volba neevropského auta "negativní koupí" nýbrž často projevem zdravého rozumu a schopnosti uvažovat nezávisle na okolní většině. Až budu mít víc času, chystám sestavit menší přehled všech hlavních světových statistik spolehlivosti aut s důrazem na průměrné umístění evropské produkce a její posun v uplynulých 10 letech. Evropa totiž jde v kvalitě skutečně rychle dolů a prvním krokem k nápravě je a musí být začít si to přiznávat. Protože dokud si to nepřiznáme, nemůžeme začít s tím něco dělat.
Jo, Lonesi, vy mě tu snad přemluvíte k té poruchovosti... Jsem zatím klidný... A chci vidět cenu toho Cadyho, co jsem vzal na milost. Podle mě to bude cena "luxusní" a to je v pořádku. Ale, že by můj život se měl ubírat směrem k tomu, kdo prodává levná auta... tak to ne, to mě neinspiruje. Já jsem rád že žiji v kolébce automobilismu, naplní mě tu od tříkolky po Astona a asijské pokusy o auta mě nechávají zcela chladným. Ve svém věku je pro mě jednodušší stavět obdiv na ikonách (pamatuji si, když mi bylo kolem 20, že každá novinka, nejen v autech, byla nutnou podmínkou toho, aby člověk obstál Teď je to jiné... a třeba co se týká amerik, tak tam se v tom nevyznám ale mám velice vřelý vztah k H. Fordovi, k Téčku a vůbec pak k tomu co ve 20 létech nastalo, ten boom, a to má návaznost na literaturu (F.S.Fitzgarald...) takže tam já mám též své ikony. Na východ ne. Jedině se Steinbeckem - Na východ or ráje...
Tady bude Cadillac určitě cenově na úrovni evropských konkurentů. Protože Kroymans i pan Ch. se rádi nakapsujou. Ale v USA Cadillac nabízí za stejnou cenu o třídu větší auto a o záruce 4 roky ani nemluvím. To jsou i důvody, proč ani s uvedením Cadillacu a Dodge na evropské trhy nezaniknou šedí importéři. Mají totiž skvělé ceny a zaručí se po stejnou dobu jako dealeři dané značky v USA.
ty poruchovosti clovek musi porovnat, je rozdil jestli se pokazi neco na elektronice nebo na motoru ci prevodovce. U asijskych aut je zname 200 000 bez poruchy potom na srotiste. Jen malo kdy najdes nejakeho 30ti leteho zachovaleho asijce jako stare porsche, benz nebo chrobak atd..V arabskych statech (egypt) jezdi vsude jenom 40 let stare mercedes-taxiky protoze neco vydrzi a na nove auta ti lide nemaji penize.
No a jestli to spíš nebude tím, že před 30 lety byly kvalitní úplně jiné značky než dneska. Tvoje "200 000 bez poruchy a pak šrotiště" je holý nesmysl. Pochybuju, že to dokážeš ilustrovat na příkladě byť jediného automobilu. Arabské státy....nepsal si tu dřív pod nickem Jan? Ten taky považoval za jediné měřítko kvality to, co vlastní Arabové.
..to je zase na dlouho... to ani nemá cenu rozebírat... Jo Jo... Dacia to masíruje... Thalia to masiruje... 206 to masiruje jak se dá... a Getz tomu taky dává... ale ať se dívám jak se dívám... to dívčí poskakovadlo Polo nikde... To je GTI teď veřejný přiznání, že je Polo předražený...????? co ty mi k tomu řekneš..?? je na tom líp i Yaris (tvůj nenáviděný.. )...
Jistě, máš pravdu. Polo je s cenou nahoře (neřekl bych předražené). Je tam proto, že je kvalitní, bezpečné a nadčasové. Tedy cenu si dlouhu podrží. Právě tak jako jemnou krásu. Ale jinak samozřejmě souhlas. Logan byl vyrobenej s akcentem na cenu. Jo, jo. Yaris, těžko psát. Design je podle mě (jak mě tu naučil Jozki ) totálně neevropské auto. Neumím si ho zařadit, nelíbí se mi, nedá se z něj nic udělat, je to max pro ženskou (doufám, že maj femi volno ) a já bych ho ženě tedy nekoupil. Mé hodnocení je - auto o ničem. To Getz (třeba) je proti němu krasavec. A jěště něco - já v tomhle segmentu vůbec nechápu, že je možné koupit Yaris a nekoupit Fabiu. To je pro mě absolutně nepochopitelné. Rád bych byl u toho, jak někdo může dospět k "racionálnímu" rozhodnutí koupit Yaris a nekoupit Fabiu. To bych chtěl prožít...
to ti můžu pomoct s tím chápáním... Někdo nechce auto, kterých je tu jako máku... a už vůbec ne to, který je na listině potenc. vykradenéh👋ukradeného auta mnohem výš... a třeba zvolí designově zajímavější auto... Yaris je do města super.. černá, 3dveře, velký kola... - žádnej problém... a za další... poruchovost u Yarise se téměř nevyskytuje... Další argument.. to znamená suma sumarum.. (nebo aby jsi tomu rozuměl i ty - Shrnuji Shrnuji Shrnuji.. ) jsou tu 4 argumenty ku žádnému....
Ty víš jak na mě, viď. Nejdůležitější v životě je, si umět odůvodnit své konání. Jasně, že důvody se najdou... Ale ono to teď vypadá, jako by Fabia měla poruchy... Pokud jsi měl někdy 3dveřáka tak víš, že je to hezké ale nanic, o havárce nemluvě.
...co sem zase pleteš 3dveřáka... To bylo jen BTW... (co se mi líbí..) a hele GTI... Ty jsi člověk vah...!!!!! Jsem tě prokouk.... Není to moc pozitivní vlastnost... tak nebuď polichocen... význam, jestli na něj nepřijdeš sám... ti již brzo vysvětlím... A za další... já nic neodůvodňoval... jen si chtěl vědět argumenty...!!!
Casto citam vase pokeci,ale nestiham pisat,tak som pasivny pozorovatel.Kedze uz v druhej diskusii debatujete o Yarise(vid Brno),chcel by som ti predostriet svoje myslenie ked som kupil jazdeny Yaris miesto fabie:1.u nas zakonne poistne 1.0 vs 1.4. 2. spotreba 5,5 vs7,0 3. moznost ukradnutia pri pocte vozov vid statistiky. 4 variabilita pri cerstvej rodinke trojclennej}kociar a pod nadvelkosti]. Neodsudzujem tvoj nazor moj sen bol v reale golf 1.4 slovakia , ale ekonomicky faktor a skutocnost,ze moja zena to auto bude pouzivat viac a hlavne v meste parkuje lepsie ako fabia,ma prevalcovalo viac auto s mensimi prevadzkovymi nakladmi i ked vacsou nadobudajucou hodnotou.
JO, to jsou důvodu které chápu. Já speciálně pro Česko píšu, že nechápu volbu Y místo F. Protože se tu vyrábí. Ten Golfík, toho jsi neměl opustit Napiš prosím, jak jsi s Y spokojený, co poruchovost a tak. Ciello tu pěje ódy na bezporuchovost.
Tiez pocuvam tie ody o spolahlivosti Y rocnik 2001 50 000km kupil som ho pred rokom a minimalne naklady s ziadnym problemom, ale s tou spolahlivostou to nieje o danom kuse ale pocte nepodarkov moja firemna felda roc.99, 275 000km a ziadne strasne opravy, mali sme stastie,alebo je vacsina kusov tak podarena?Segra v USA golf III 7rokov 160 000 mil ziaddne vypadky okrem nejakych cidiel za par faciek akurat draha servisna hodina inak ten golf ala hecho e mexiko rozumej vyrobene.Tak sa maj.
tabulka 2, počty duben😒br /> v meziročním nárůstu stále vede KIA (+230,5😖 dotahovaná Dacií (+227,3😖
tabulka 3, mini kvartál😒br /> ačkoliv uvedeno až na 2. místě, předběhlo Picanto (135) Pandu o 8 kusů; má na to aby ve 2. kvartále předběhlo i doprodávaného Yarise (196)?
tabulka 7, terénní😒br /> 1. Sportage, 4. Sorento
Takže?