Novinky
0
no tak na tohle autí jsem docela zvědavej . Docela by mě zajímalo jestli se MB pustí směrem více k silničnímu autu ( jako X3) nebo směrem k autu použitelnéímu i v ternénu ( jako je Freelander - a to novej má mít ještě lepší ter. vlastnosti a má mířit do vyšších sfér ) nebo zda to bude nějakej cross - over ....
0
taky jsem na to docela zvědavej.. mohlo by to vypadat líp než X3, nicméně Mercedes nevím jestli zvládne tento druh (i kdyby cross-over) na takové úrovni aby byl akceptovatelnej pro jejich klientelu.. (no ikdyž.. ), ale zřejmě půjdou spíš na silnici.. tam jsou silnější...
0
no já jsem chodil denně asi 14 okolo x3 a začla se mi moclíbit ...chtělo to je si na ní zvyknout .... MB nejni špatný ani v terénu ... G a nové ML má docela slušnou výbavičku do něj ....
0
Myslim si tiez, ze sa nebudu moc namahat s offroad schopnostami. Bude to skor na cesty - zakaznici Mercedesu auta viac ukazuju na dialnici a v meste, ako nieke v pusti, alebo lese. A tiez si myslim, ze to je pre zakaznikov prijatelne. Uplne (a pre Mercedes logicke doplnenie M-Klasse smerom dole). Urcite to je prijatelnejsi Mercedes nez A-Klasse a B-Klasse. A ze bude krajsi ako X3. Ako sucasne X3 urcite ano. Ale v case ked toto pride na trh, bude uz aktualne X3 dozivat svoj cyklus (resp. bude za polovicou)...a ktovie co nam prinesie novy Bangleho designovy smer. Mozno budu buduce BMW okuzlujuco krasne.