Technika
.. no někdo tady zmínil Passata... můžu říct za sebe, že raději koupím Vectru něž ubohýho passata... Ta Vectra má aspoň dobrej podvozek... a nevypadá jako všechny auta na silnici....
No zalezi, kdo je na co zvyklej...ja mel asi stesti vzdycky jen na serouci se (a i novy!) Oply...s VW jsem najel 115 000 bez vymeny jinych veci nez jsou v servisce...
Ciello, jak - ubohýho Pasata? Pasat, píšu včera u Sonaty, nemá jedinou designovou vadu. Proto jich je hodně. Chyba není v pasatu. Chyba je právě ve Vectrách a spol. Kdyby vypadaly dobře taktu taky jezděj. A NIcKON, jak ho dneska celej den čtuu, tak má celej den pravdu
Uz jsem o tom jednou diskutovali. Passatu, Octavek, Fabii a Golfu je vsude jak nas..., protoze se lidi chovaji jako stado, ne proto, ze jsou vyjimecny (cimkoliv)!
Možná je to i tím, že se Vámi uvedené vozy narozdíl od některých stěžejních současných Opelů zmíněnému stádu líbí a kromě toho jsou podpořeny velmi dobře dělaným marketingem, co vy na to?
O tom zadna. Urcite se mezi zminenymi uzivateli najdou taci, kteri vedi proc si to auto koupili. Take nijak nezpochybnuju marketing VW, naopak patri mezi nejlepsi. Proto taky dokazi v casti kupujicich vzbudit tu touhu po "stadnosti".
U Passatu a Golfu musíš objektivně uznat, že se líbí hodně lidem (prostě se fašouni trefili) a proto si je kupují.Oktavku a Fabii si kupují, protože si myslí, že je to české auto a budou mít levnější a dostupnější náhradní díly. Mám Golfa IV, Oply se mi hnusí a Fabie jsou předražené plečky.
No, možná je to tím, že lidi se chovají jako stádo a neradi se něčím odlišují. Ale je to taky o tom, že je jim v podstatě jedno, v čem jezdí, protože minimálně 50% lidí se rozhoduje podle toho, jakou slevu jim kdo poskytne. Protože třeba co se týče jízdních vlastností, tak alespoň podle mě je na tom Astra dost dobře. A vzhledem k jiné karosérii je celkm jasné, že je prostorově menší, než Astra H. Ale není taky náhodou dražší?
NIcKON keca cely den kraviny, ma neoverene info. Kazdy dokaze byt mudry jak radio.papa mackovci
nebuď drzej, co se do mě navážíš ? udělal jsem ti něco ?
zlatko ja som zena a predajkyna,tak netvrd nieco co nieje pravda. inak ta mam v podstate rada.
Předpokládám, že jste prodejkyně Opelu, tak si prosím udělejte chvilku a vneste do vzniklého sporu trochu světla.
prepac ale niekedy je toho vela na kazdeho. neslo o stare zasoby ale len o to ze centralny sklad v Prahe sa stahuje do Madarska a nechcelo sa im prevazad 700 vozidiel. Inaj v tej kampani sa predalo 501 vozidiel do 6.00 hod. rana 12.3.2005. 50 dealerov v slovensku a v cechach,v priemere 10 vozidiel na dealerstvo..
Tak se hned necil, NIcKON muze kecat co chce. Jestli mas neco, co jeho prispevky vyvraci, tak sem s tim Jinak radio je docela dobrej kluk, tak ho nech na pokoji
No, lidičky zlatý, dělám to sice strašně nerad (já nevím, ale poslední dobou je to nějaká smůla, že do vámi navrhovaných srovnání něčeho proti nějakému zástupci VW gruppe, se vždycky dostává to "něco", co mi vůbec nic neříká), ale volím, tiše, opravdu tiše, skoro šeptám, ale....Passat. Nejsem v žádném případě členem toho početného tupého a slepého "stáda" a ani z Passata nijak moc nejásám (teda skoro vůbec), ale ta poslední Vectra, tak to je hodně velká ubohost (tradičně, jako vždy mám na mysli design) a musela by mít opravdu velkou převahu v použité technice, jízdních vlastnostech a mých pocitech z jízdy, abych jí dal nakonec přednost před pašíkem. Na téhle Vectře mě totiž nedokáže zaujmout asi ani jediná linie. Vážně o ničem. Od předního po zadní nárazník, od střešní antény až po spodek auta....vážně o ničem. Uvnitř to samé. Ještě dodám, že kdybych vybíral taky hlavně podle designu, tak volím dnes už výběhového Passata než nového. Je mi to vážně líto, předchozí Vectra se mi skutečně moc, moc líbila, dokonce jsem se v ní i vezl a byl jsem celkem unešený, ale tahle prostě NE!
Já už žádným takovýmto slevám, které nabízejí automobilky prostě nevěřím. Nebudu prakticky věřit tomu, co mi někdo nabízí. Daleko raději si najdu nějakou slevu sám a tu si i sám uplatním. Na co by někdo měl uplatňovat slevu za mě? To se mi opravdu nelíbí! Ty weby o kterých jsem mluvil jsou třeba tyto - https😐/slevovykupon.net
Rada Vectra: A, B, C
Rada Omega: A,B
Rada Corse: A,B,C