Novinky
0
Nebylo by foto zepředu ? - jestli má švidrající oči nebo ne.
Takovyhle aut jen vic a taky aspon v malych seriich. Vzdyt uz jen videt takove auto v realu je super zazitek (a to nemusi byt ani takova strela se superobjemnym motorem).
Tak pánové, dnes toho moc nenapíšu. Mám lehce orosené oči. Je to tam. Je tam všechno. Majitélům Hundajůcoupé vzkaz - nekupujte provazy, dá se to přežít. Možná
Tak. Vzdy ked som sa pozeral na Aero 8, nieco mi tam chybalo. Teraz uz viem, ze to bola strecha. Co k tomu dodat? Len tri linky na povodne skice😒br />www.desktopmachine.com/framepic.php?id=3…
www.desktopmachine.com/framepic.php?id=3…
Hohooo, tohle je maso. Driv sem touzil jenom po Wiesmannovi, ted už má konkurenta v tomdle Morganu. Třikrát hurá!!!
teda pánové... zadek udělali nádherný krásnější než Aero 8 ale ten předek vypadá že ho trochu porovnali ale vždy když se dívám na Aero 8 (zepředu) tak mne začínají bolet oči - šilhá a to je hrozné. Jinak se mi líbí více klasický roadster
Nechápu jak někdo může jezdit v takový retroslátanině r.v.2005 a nepřipadat si jako komik...
Mno, jsem zvedav v cem byste chtel jezdit vy... Retroauta a retroroadstery jsou proste úzasnééééé, desing tricatych let v kombinaci s moderni technologii... krasa... Jiz mi chybi jen prouzkovy oblek, klobouk a hulcicka...
Když už bych byl výstřední milionář a potrpěl si na retrostyl, jezdil bych v originálu! Je spousta nádherných klasických aut z 50-60tých let.
Morgan ovšem ještě ujde - 1. má klasickou koncepci výroby, 2. snaží se o určité moderní pojetí.
Totální hrůza je ta česká laminátová replika - tuší Gordon se to jmenuje - to je extrahnus....
Morgan ovšem ještě ujde - 1. má klasickou koncepci výroby, 2. snaží se o určité moderní pojetí.
Totální hrůza je ta česká laminátová replika - tuší Gordon se to jmenuje - to je extrahnus....
...nebo ten Morgan má skutečně světla z Mini?? Jinak - příď i záď se mi zdají maličko přehnané, ale jinak - tvar i myšlenka jsou úžasné. A s tím osmiválem to bude pěkně nebezpečná zbraň
no tak ten interier je poriadne odsraty, samozrejme volant na pravej stane, ved preco nie, a to radio Blaupunkt tam vynika super, to uz tam nemohli dat nejaky poriadny audiosystem, volant z kvalitnej koze ako vidim, ved hlavne ze z 0 na 100 za 4,6, pardon za 4,5 sekundy. A este tam velmi pasuje to tlacidlo na stierace, brutalne ide k tej "futuristicke" palubnej doske. No proste delikatny automobil....