Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Lamborghini chystá nový model pro čtyři

11 komentářů

Ak to bude vyzerat takto aj realne, tak asi tazko zautoci na menovane Astony.
To je pravda, vypadá to jako kombík
zvyknout se dá na všechno, ale zatím jednoznačně: FUJ
fuj bych nerikal, ale ma to desing jako ze 70.-80. let
Strávil jsem minulý rok několik tisíc km ve 3 autech od Lamborghini, jsou to nejkrásnější a nejnamakanější auta pod sluncem, ale myslím, si, že švec by se měl držet svého kopyta. Tohle 4 místné je hnusné.
bez urazky dizajnerom ale je to odpor !!!
dufajme ze je to len nejaka skica ktora kym sa dostane do vyroby prejde kompletnou rekonstrukciou !
no zajímavé, ale spíš jsem zvěf¨davej co provedou s tím diesel v gallardu a jestli se pustí do nástupce LM02
Shodou okolností vlastním Lamborghini Gallardo i Touareg V10 a myslím si, že obě auta jsou úplně dokonalá tím, co poskytují. Ale ten diesel se do Lamba nemůže vejít. Vím jak ty prostory a motory vypadají. Je to naprostý nesmysl a nevěřím, že to někdy bude. Jsem si jistý, že ne.
Shodou okolností mě parkuje na zahradě F-15 Eagle v plné zbroji a za plotem mám ranvej...

Ale s těma motorama mám strach. Audi jsou přece jenom stejný koncernový TDI- patolízalové jako Jindřich Kottek. Aby přece jen nezahli vejfuky směrem dolu.
Nehledě na to, že na tom Gallardu je největší fun právě ten hluk motoru a tlumiče výfuku. To z dieselu nikdy nebude. U Audi jsou diesely pochopitelné.
..každý raz urobí chybu ...