Novinky
0
Ak to bude vyzerat takto aj realne, tak asi tazko zautoci na menovane Astony.
0
To je pravda, vypadá to jako kombík
0
zvyknout se dá na všechno, ale zatím jednoznačně: FUJ
0
fuj bych nerikal, ale ma to desing jako ze 70.-80. let
Strávil jsem minulý rok několik tisíc km ve 3 autech od Lamborghini, jsou to nejkrásnější a nejnamakanější auta pod sluncem, ale myslím, si, že švec by se měl držet svého kopyta. Tohle 4 místné je hnusné.
bez urazky dizajnerom ale je to odpor !!!
dufajme ze je to len nejaka skica ktora kym sa dostane do vyroby prejde kompletnou rekonstrukciou !
dufajme ze je to len nejaka skica ktora kym sa dostane do vyroby prejde kompletnou rekonstrukciou !
no zajímavé, ale spíš jsem zvěf¨davej co provedou s tím diesel v gallardu a jestli se pustí do nástupce LM02
Shodou okolností vlastním Lamborghini Gallardo i Touareg V10 a myslím si, že obě auta jsou úplně dokonalá tím, co poskytují. Ale ten diesel se do Lamba nemůže vejít. Vím jak ty prostory a motory vypadají. Je to naprostý nesmysl a nevěřím, že to někdy bude. Jsem si jistý, že ne.
Shodou okolností mě parkuje na zahradě F-15 Eagle v plné zbroji a za plotem mám ranvej...
Ale s těma motorama mám strach. Audi jsou přece jenom stejný koncernový TDI- patolízalové jako Jindřich Kottek. Aby přece jen nezahli vejfuky směrem dolu.
Ale s těma motorama mám strach. Audi jsou přece jenom stejný koncernový TDI- patolízalové jako Jindřich Kottek. Aby přece jen nezahli vejfuky směrem dolu.