Novinky
0
Koho tým chcú osloviť? Medzi Golfom kombi a Turanom je minimálna medzera, sila no. Ale zozadu je to krajšie ako Golf...
0
Ani mne sa to moc nepaci ako auto, tiez si myslim ze ta medzera na trhu nebude nijak velka, a naviac nemam rad ked sa pod rovnakym menom predavaju rozdielne auta - Golf plus nema ani len stylisticke detaily zodne so zakladnym Golfom, nieto ze cast karoserie. Mozbyt ze to auto bude zo slavneho mena profitovat, otazne je co to urobi s tym menom. Ale co sa mi paci je, ze za par dni tu bola palba novinie RR sport, 3xTPCA, Golf Plus, v Japonsku nove retro Daihatsu Mira Gino, v USA koncepty pre Detroit od DCX, Mercury Meta One, dnes novy Ford e😜lorer SportTrac, ale hlavne nadherny kabrio ci roadster (zo skice tazko poznat) Saturn Sky. Proste ze dva tyzdne slusna nadielka.
0
Souhlasím, koncepci VW nerozumím, v podstatě si kanibalizují vlastní auta...
Nepripomína vám to trochu Seat Altea?
Ale vcelku dobrá práca, Golf sa mi akosi nepozdával, Touran bol už priveľký, tak môže byť.
Nuž čím nás ešte VW prekvapí?
Ale vcelku dobrá práca, Golf sa mi akosi nepozdával, Touran bol už priveľký, tak môže byť.
Nuž čím nás ešte VW prekvapí?
to neni, byl avizovan v nemeckem tisku uz tak minimalne rok zpet.
V německém tisku se objevuje spousta dlouhodobých předpovědí a právě proto, že jsou dlouhodobé, mají vysoké procento neúspěšnosti, i když se to Němcům stává méně často, než novinářům v jiných zemích. Myslím, že tohle nikdo nebral moc vážně.
Nemam pocit, ze by za posledne roky boli nem. media v niecom neuspesne odhliadnuc od zjavnych hovadin typu BMW radu 9 (anti Rolls), carving BMW, trojkolka VW. Ale Golf Plus nebol vecou toho co si vymysleli media. V niekolkych rozhovoroch o novom golfe avizovali sefovia VW vyrobu takeho auta. Naviac, ak nieco predpoveda AMS, nezavisle na tom AutoBild, a nezavisle Autozeitung, myslim, ze to treba brat sakra vazne.
Pěkné, mezera tam byla a teď to bude přímý konkurent pro scenic a např C-max, mimochodem scenic je megan a c-max je focus - takže název golf+ nevidím jako problém. Rozhodně se mi to líbí víc jako G5.
Ale Focus C-max sa evidentne dizajnom hlasi k zakladnemu modelu (takze ked privreme oci mozme to povazovat za karosarsku verziu). Scenic uz neni Megan Scenic, ale IBA Scenic. Prva gen MkI (pred faceliftom, kedy uz vypadol nazov Megane) mala tiez masku a svetla identicke so zakladom. Vacsi zmysel by malo keby si argumentoval napr. Almerou Tino, ale to je prave ten tragicky pripad o ktorom som pisal vyssie. Btw. medzera tam sice je, ale KONCEPCNE ide s Touranom o identicke auto (aj ked touran mozno nudzovo doobsadit).
ad A) když focus C-Max považuješ za karosářskou verzi tak Golf+ je to samé
ad B) scenic i po faceliftu držel náyev megan a to už světla a maska nebyla identická - o náyev megan přišel až z novým modelem scenic a grand scenic
ad C) KOncepčně je touran a golf+ úplně jiné auto jedno je pro 5 druhé až pro 7 cestujících jiná je koncepce karoseri jiný je podvozek
ad B) scenic i po faceliftu držel náyev megan a to už světla a maska nebyla identická - o náyev megan přišel až z novým modelem scenic a grand scenic
ad C) KOncepčně je touran a golf+ úplně jiné auto jedno je pro 5 druhé až pro 7 cestujících jiná je koncepce karoseri jiný je podvozek
A.) Nepovedal som ze nutne povazujem C-Max za karosarsku verziu (treba pozornejsie citat to v zatvorke), ale urcite je dizajnovo blizsie zakladu, nez Golf plus normalnemu golfu, alebo trebars Zafira Astre.
B.) sorry, ale Scenic I Mk II uz nemal v nazve Megane. Viem to lebo ho ma sused a parkuje mi pod oknami, naviac verzia RX4 sa predavala 100pro ako Scenic RX4, nie ako Megane Scenic RX4
C.) Touran nie je primarne pre 7 cestujucich ako Zafira (aj ked sa da rozsirit na tento pocet), zakladna verzia je pre 5 ks. Naviac podvozok: vramci koncernu ten isty pre Golf, Golf Plus, Toran len s inymi parametrami (napr. rozvor)
B.) sorry, ale Scenic I Mk II uz nemal v nazve Megane. Viem to lebo ho ma sused a parkuje mi pod oknami, naviac verzia RX4 sa predavala 100pro ako Scenic RX4, nie ako Megane Scenic RX4
C.) Touran nie je primarne pre 7 cestujucich ako Zafira (aj ked sa da rozsirit na tento pocet), zakladna verzia je pre 5 ks. Naviac podvozok: vramci koncernu ten isty pre Golf, Golf Plus, Toran len s inymi parametrami (napr. rozvor)
Scénic po faceliftu byl Megane. Podívej se k sousedovi na Scenica na boční zadní dveře a na černý plast v malém trojúhelníkovém okénku. Je tam nápis MÉGANE. Až nový Scénic je jen Scénic. A jinak fakt nevidím rozdíl mezi Focusem C max a Focusem menší než u Golfu Plus. Ale jak se u nás říká, kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Přeložit do slovenštiny to neumím...
Kto chce psa bit, palicu si vždy najde Ale ja psa bit nechcem. Ten Scenic si pozrem rozhodne, ale vychadzam z toho, ze na covery nemeckeho prospektu k Scenicu RX4 je to bez Megane. A ten rozdiel medzi c-maxom a Focusom? Cely cas mam na mysli zjednocujuce dizajnove prvky - a ci chces abo nie, maska, svetla, predny naraznik su identicke, aj tvar zadnych svetiel(resp takmer)!Vyska karoserie a tvar okien je uz ina - ale tam je samozrejmi rozdiel aj medzi 3dv a 5dv Focusom. Takze preto som nenapisla ze su identicke priamo, ale s privretymi OBOMA ocami. Medzi Golfom a Golfom Plus je prudky rozdiel v akomkolvek ohlade (ale opakujem ja s tym problem nemam, to je vec VW, a jeho zakaznikov - toliko komentujem). Capito?
A k tomu Scenicu: Hosi mrknite sem: [odkaz] Rozkliknite v PREVIOUS MODELS Scenic (99-03) a v popise sa docitate "the Scenic, which dropped the Megane name three years ago" Netvrdim ze niekde nie je nejaky pota-odkaz (neni to tam teraz vidiet), ale vzhladom k tomu katalogu aj tomu co si ja pamamtam a tu pisu, obchodne to uz bol iba Scenic. Ale fakt mrknem suseda.
Je to opravdu překvapení, německý tisk sice psal o Golfu plus již dlouhou dobu, ale stále jsem tomu nechtěl věřit. Zdálo se, že mezi základním modelem a Touranem zkrátka žádná mezera být nemůže. A teď takové krásné auto... Myslím si ale, že jeho zásluhou klasický Golf na prodejích hodně ztratí. Spíš tento projekt měli nechat ve Wolfsburgu zatím u ledu jako potenciálního nástupce současného Golfu. Vzhledem k minimálním designovým změnách každé nové generace by to zcela pokračovalo v golfovském trendu...
Ked to pojde takto dalej, tak za desat rokov tu mame dvojposchodove auta. Nechapem naco je komu 25 centimetrov nad hlavou, ked ten priestor zostava v 99% nevyuzity. Ale k veci. Celkom fajn odlahcenie situacie na trhu a spestrenie sortimentu. Nech si kto chce hovori o sirke medzier medzi jednotlivymi modelmi, podla mna cim viac modelov, tym lepsie pre zakaznika. Aspon to bude na cestach pestrejsie a zabavnejsie pri vybere auta. No nie ?
taky se mi nelibi extremne vysoka auta, nevim co tim kdo sleduje, ze ma nad hlavou mraky mista. Neni to pekne a ani to neni prakticke>vyzsi spoteba atd. Mimichodem, ja mam 195cm a ve felicii mam nad hlavou par cm a to me staci. Mozna je to pro lidi s kloboukama a cepicama, tem to bude asi vyhovovat
no sorry kamo ale ja mam 197 cm a ked som jazdil vo feline hlava sa mi suchala o strop a capicu si v aute davam dole aby som videl aspon nieco.
kamo, zalezi na sklonu sedadla, kdyz sednu do auta po otcovi, tak se divim ze muze sedet tak vzprimene.
Je to oblbovák na zákazníka. Človek má pocit väčšieho priestoru, kabína pôsobí piriestranejšie a tým vzniká dojem väčšieho auta... Tak preto.
Zkuste v autě se zvýšenou střechou strávit pár chvil, pak to pochopíte. Sezení s volným prostorem nad hlavou je daleko příjemnější, nehledě na to, že díky podstatně většímu sklu je ze zvýšeného auta většinou dobře vidět vzhůru, což není u současných klasicky stavěných aut zdaleka pravidlem. Vyšší posez zase dává víc prostoru pro opravdu účinnou ochranu před bočním nárazem a na výš umístěnou sedačku se světlejším dveřním otvorem se nesrovnatelně pohodlněji nastupuje. To jsou moje poznatky z dlouhodobé zkušenosti s Peugeotem 307 (kromě toho bočního nárazu, naštěstí). Chce to osobní zkušenost.
Ja mam 190cm a Felicie je pro ukrutne maly auto. A jak pises, ze je to o sklonu sedla tak ty ses asi jeden z tech co maji posez jako v F1 a pak na volant nedosahnou a ridi jen v jeho dolni polovine a po delsi ceste ve sklopenym sedadle je vetsi unava a tim i riziko nehody. Uhel operadla a sedaku ma byt 90 az 100 stupnu, ver mi mam zkusenosti... Je mi jasny ze se zastavas Felicie, protoze na lepsi nemas... Instruktor zavodni skoly...
Ide o to, že Ťa posadia vzpriamenejšie a teda aj vyššie a tým sa získa toľko žiadaný priestor na predných aj zadných sedadlách. Pri porovnávaní novej a staršej generácie takmer akéhokoľvek auta je badateľmý nárast do výšky. Zákazník chce kopu miesta, tak mu ho dajú. Asi najmarkantnejšie je to pri novej a staršej Honde Civic...
No keby som si mal vybrat medzi Golfom a tymto Pluskom, tak jasne volim plusko. Na to ze je Golf taky predarzeny, nalo by to stat iba o 23500,- CZ viac ako normalna verzia. Chyba mi vsak motor 1,6i, alebo 1,6 FSI je prilis drahy a 1,4i je asi malo na take velke auto.
TDI je volba.
ak smiem poradit ani neuvazujte nad VW mal som golfa 4 teraz mam passata a uz mesiac tourana.. tdi ani jedno z tych aut nebolo v poriadku.. touran som uz 2 krat reklamoval a passat sa stale *.. dost s vw predajnost klesa inporter tlaci na predajcov ceny pojdu dole ale na ukor kvality..
Nesouhlasim s tim co tu zaznelo, a to ze vozy jako je tento novy VW Golf plus jsou zbytecne, k nicemu, nebo snad bezesmyslu. Jakozto uzivatel a potencionalni zakaznik jsem jenom rad, ze se automobilovy vyrobci snazi zacelit kazdickou skulinku na trhu. Byl bych nerad, kdyby na trhu neexistovali vozy jako Renault Avantime, M-B CSL...