Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda Octavia Combi + Combi 4x4: úplný ceník

14 komentářů

😄 😉 😐 ;-\ 😢 :😉 >😁 :no: :yes: >😒]
to je nesmysl, u Golfu i u noveho Passatu Haldex spina i vetsi vykony, nez 100 kW. Jde tedy spis o koncernovou strategii
U 4x4 2.0tdi ani neuvidíš protože haldex by se ukroutil jak by se zapínal . To víš to není SUBARU.
I VW má malolitrážní disel , pokud to nevíš jedná se o tříválec 1.4 TDI spotřeba něco kolem 4 až 4.5 l. Je sice pravda , že se dává do Fábie a do oktávky se sním moc nepočítá.Proč taky , kdo má na auto za víc jak půl mega , bude mu jedno že bude platit na poviném ručení o tři táci za rok víc..Ten malolitrážní disel má jen jednu nevýhodu , je hlučnější , ale co se týká spotřeby a výkonu je super...
Demence prispevku, jako je ten tvuj a Toma nad tebou me vzdycky zarazi - to jako kazdy, komu se neco nelibi, hned musi zavidet? Takze az tobe se nebude neco libit, tak to taky vlastne znamena, ze na to nemas?
Já si přisadím. Oni "prohnilí" konkurenti mají i diesely pod 1850 kubíků. Třeba Renault 1,5dCi 100K v Meganu Combi..., PSA má nový 1,6. Sice citrónci jen v Pikačů a Pažoutek ani nevím v čem, ale mají. Oplí má už dost dlouho 1,7. A co soudruzi z NDR, resp Folksu? Kde udělali hybu? Wolkswagen byla kdysi lidová, tudíž přístupná auta, ale teď...
U některých kombi lze zavazadla vysunout, není třeba zvedat přes hranu. To je taková piha na jinak sqělém autě.
Také nechápu, proč je v nabídce u 4x4 pouze slabší diesel? Snad se to časem napraví.
Jinak přeju Škodě hodně úspěchů!!!
no řekl bych že "e😜ert" je rád že má aspoň tu rezlou 105-ku a slintá závistí při pohledu na cokoli novějšího
Já myslím, že bys chtěl a moc bys chtěl, ale nemůžeš, viď??? Tak aspoň meleš kraviny...
Auto vyrobene knedlikama? Ne, dekuji, nechci.
Zatím žádná redakce nezjistila, zda bude u kombi možný odpočet DPH.
Má. Je tam Climatic a za dvouzónový Climatronic se připlácí 12.000,-Kč.
Má 4 x 4 Climatic ve standardu?
ceny jsou hodně konkurenceschopné
stále mě překvapuje rozdíl v ceně dieselů 1,9 a 2,0 - 60 tisíc je fakt moc
jinak kombi bude hitovka - soudím že úspěch bude mít větší než stávající kombi