Novinky
Má 4 x 4 Climatic ve standardu?
Auto vyrobene knedlikama? Ne, dekuji, nechci.
Já myslím, že bys chtěl a moc bys chtěl, ale nemůžeš, viď??? Tak aspoň meleš kraviny...
no řekl bych že "e😜ert" je rád že má aspoň tu rezlou 105-ku a slintá závistí při pohledu na cokoli novějšího
U některých kombi lze zavazadla vysunout, není třeba zvedat přes hranu. To je taková piha na jinak sqělém autě.
Také nechápu, proč je v nabídce u 4x4 pouze slabší diesel? Snad se to časem napraví.
Jinak přeju Škodě hodně úspěchů!!!
Také nechápu, proč je v nabídce u 4x4 pouze slabší diesel? Snad se to časem napraví.
Jinak přeju Škodě hodně úspěchů!!!
Já si přisadím. Oni "prohnilí" konkurenti mají i diesely pod 1850 kubíků. Třeba Renault 1,5dCi 100K v Meganu Combi..., PSA má nový 1,6. Sice citrónci jen v Pikačů a Pažoutek ani nevím v čem, ale mají. Oplí má už dost dlouho 1,7. A co soudruzi z NDR, resp Folksu? Kde udělali hybu? Wolkswagen byla kdysi lidová, tudíž přístupná auta, ale teď...
I VW má malolitrážní disel , pokud to nevíš jedná se o tříválec 1.4 TDI spotřeba něco kolem 4 až 4.5 l. Je sice pravda , že se dává do Fábie a do oktávky se sním moc nepočítá.Proč taky , kdo má na auto za víc jak půl mega , bude mu jedno že bude platit na poviném ručení o tři táci za rok víc..Ten malolitrážní disel má jen jednu nevýhodu , je hlučnější , ale co se týká spotřeby a výkonu je super...
stále mě překvapuje rozdíl v ceně dieselů 1,9 a 2,0 - 60 tisíc je fakt moc
jinak kombi bude hitovka - soudím že úspěch bude mít větší než stávající kombi