Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

INTERMOT 2004: motorky a sexy holky

20 komentářů

Na předchozí straně tam máte motorky a sexa holky. Když na to kliknu objeví se mi tam jen 1 obrázek. Na tom je sice helzká a sexy holka, ale že by jich bylo více nebo v lepším rozlišení aby se to mohlo dát alespoň na plochu to ne!!! :no: Lež má krátké nohy a doběhl jsem ji. Cha cha cha cha cha >😁
Kdepa turecka mensina, kdepa nemky! Ja jsem tam byl a nejhezci holky na motorkach byly cesky . Nekecam ani slovo!! Myslim ze byly u motorek SACHS.
je to dobré
YAMAHA R1
no motor uz ma celkem slusnej zvuk takze bych o i skous ... no i to jede celkem normalne na pomery 6-tistovek ... ale ten design
Chybička se vloudila, opravíme to. Díky za upozornění
Příloha moc pěkná. Videa super. Pouze mě trošku zarazily popisky u videa a fotogalerie MV Augusty.. Jedná se o MV Agustu.

Jarda (www.motorkari.cz)
Nejen design. Celkově je to chabý - asi jako, kdyby Škodovka bez VW stále ještě faceliftovala Favorita a nebo Tatra vyráběla 613tku (700)... Je to jako stánky jiných výrobců před 20ti lety. Myslím, že Jawu můžeme klidně odepsat.... (mimochodem nějakej Blata prý bude vyrábět 6ti válce pro GP - tak nějak si představuju vstup na světové trhy)
Němky jo? Většina mi teda jako Němky nepřipadá - spíš jako zástupkyně turecké menšiny
A nyní už i na AUTO.CZ - s 500 fotografiemi a 11 VIDEÍ !!!! [odkaz]
taky uz na😒br /> [odkaz]
sorry nie anonym ale GSX-R boi...
neviete niekto nejaku stranku na online motokatalog???
thanx vopred
taku R6 rossi replicu si viem predstavit v garazi...(mojej)
no a o CBR 600RR a GSX-R uz nehovoriac
opraveno
Nevím jak Vy, ale já bych plochu uváděl v metrech čtverečních a né v krychlových
tiez si myslim. ten design je dost zly.
No ale tie masinky vyzeraju ako po crash teste
No a teraz k tym krasnym motoreckam ...
ta holka s tou namalovanou kombinézou je docela v poho ale jinak jde videt že jsou to Němky takže hrůza ale motorky jsou hustý hlavně ten DUKE od KTM
Fuj-to jsou, ale škaredé baby...
fandim Jawě, ale ten design je prostě humpoláckej ... přitom by podle mě stačilo zadat to nějakýmu maldýmu designérovi na vejšce hned by to bylo o něčem jiném ... škoda