Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

INTERMOT 2004: motorky a sexy holky

Tomáš Votruba
Diskuze (20)
Právě včera skončil největší motocyklový veletrh na světě – INTERMOT. Nemusíte ovšem jezdit do Německa, abyste všechno zažili, server AUTO.CZ vám zážitek zprostředkuje virtuálně. Nabídne vám více než 500 fotografií včetně 11 videí !

Právě včera skončil největší motocyklový veletrh na světě – mnichovský INTERMOT. Tato obří výstava se koná od roku 1998 každé dva roky a v kalendáři se střídá s obdobnou akcí v italském Miláně. Jde teprve o čtvrtý ročník, tradice zde ovšem nehraje roli, německým pořadatelům totiž není v kvalitě akce co vytknout.

Nemusíte ovšem jezdit do Německa, abyste všechno zažili, server AUTO.CZ vám zážitek zprostředkuje virtuálně. Naše redakce se z Mnichova v pátek vrátila a připravila pro vás obsáhlou přílohu s přehledem všech novinek. V příloze je více než 500 fotografií včetně 11 videí, na kterých uvidíte nejen veškeré motocyklové novinky, ale také sličné hostesky, jež k motorkám neodmyslitelně patří. Letos bylo možné v devíti halách Nového výstaviště Mnichov na ploše o rozměru více než 100.000 m2 zhlédnout produkty a služby více než 1000 vystavovatelů.

Novinek bylo letos skutečně požehnaně. Aprilia uvedla nové cestovní enduro Pegaso 650, domácí BMW ukázalo sportovní model K1200S a také nahatou odvozeninu s přídomkem „R“, Honda inovovala svou supersportovní šestistovku CBR600RR a kromě jiného představila zábavné enduro na silničních pneumatikách (supermoto), což v dnešní době letí. Rušno bylo také u Kawasaki, kde se objevila nová Ninja ZX-6R, nové enduro KLE500 a spousta dalších pecek. U Suzuki představili nového Bandita 650 a také hypersportovní GSX-R 1000. Yamaha omladila svou R6ku a uvedla monstrózní bike MT-01.

Přílohu AUTO.CZ - INTERMOT 2004 najdete zde.

Tomáš Votruba
Diskuze (20)