Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Opel Vectra 2005: zlepšení prodeje na obzoru?

10 komentářů

nejsem milovnik Opelu, ale pokud prilozene fotky zobrazuji facelift, pak o jeho ucinnosti pochybuji - nevidim ho totiz ///
(netvrdim, ze se zadny nekonal, ale (jeste jednou - pokud fotky ten facelift ilustruji) povazuji jej za tak nicotny, ze se na prodejich Opelu neprojevi) ///
snad uz nebude mit Vectra v zakladni vybave ten oranzovy blinkr
Opel se divi ze mam propad, pritom to auto je naprosto hnusny. Jediny na co se da trochu koukat je GTS, ale i to neni nic moc. Kombik je ukazka naprosty otresnosti - tak cemu se ten opel divi ....
Me se taky vo moc vic libi Bckova ... ale s tim divenim bych si dal pozor, v tehle republice ma uspesnost kdeco at je to sebevic divny tak tady jsou z toho lidi na prasky 😊 Napr nova octavka, opravdu naaaadherny auto, nebo ten renault s prorazenym zadkem (tusim megane?) to je taky skvost ...
Octavia a střední třída! To je fakt silný kafe i na mě.Délkou možná kufrem ano, ale vnitřním prostorem - ,ha,ha. 0 bodů chlapci.Tak se mi zdá, že se nám ta střední třída začíná někam vytrácet.Volvo náš vzor, s jedním erbegem, s bederním pásem pro 5 cestujícího a bez opěrky hlavy?Vectru jsem si zkoušel také, ale nepodařilo se mi z ní vylézt aniž bych si nedal do palice.Jinak dost dobré,hlavně nabídka motorů.Čau, lidičky a nežerte to tak!
...ta Vectra je fakt hnusná, facelift také nevidím , jestli si myslí, že to vyšvihne Vectru na přední místa ve třídě, tak to ani omylem...jadiná nová Astra se docela povedla (narozdíl od Golfu), uvidíme, co s tím ještě provede nový Focus...
ja mam info ze toto skutocne nie je facelift - ten bude az o rok - asi cakaju za novym passatom. facelift by mal vectru priblizit k novej astre.
Taky se mi to vubec nelibi. Prakticky nic od Opelu se mi nelibi. Neni to ma krevni skupina.

Myslim, ze nova prevodovka a jine tlumice prodeje nezlepsi.
Opli byli vždy krok vzadu motorově i designově, tak čemu se divíte. Nejhorší auto poslední doby: bílá Vectra combi 2.0 DTI.
Opel je o nicem. Nova Astra se snad trochu bude prodavat, ale predpokladam, ze jejich cenova politika masu zakazniku odezene jinam. Snad jen cekat, az se jim naplni sklady a vyjedou s nejakou kampani (kterou samozrejme naserou ty, ktery si mezitim to auto koupili). Nejvetsi tragedie jsou ovsem jejich dealeri - polovina pred bankrotem. Staci se podivat na Prahu... Kde jsou ty casy, kdy tady Opel za Barcaka byl bezkonkurencni dovozce cislo 1!