Ekonomika
Saab by mi na silnicích chyběl, ale ne cestou státních podpor, soukromá firma se musí uživit sama...
snad žádná velká automobilka není 100% nezávislá od státu - berou různé dotace na nové fabriky, dotace na nové pracovní místa, daňové prázdniny a co já vím co všechno ;-\ V značné části automobilek mají státy i nějaký menší/větší podíl.
No a samozřejmě Saab ze silnic nezmizí, minimálně pár příštích let. Spíš se teď lidi o své Saaby začnou ještě líp starat aby jim vydrželi co nejdíl :yes:
No a samozřejmě Saab ze silnic nezmizí, minimálně pár příštích let. Spíš se teď lidi o své Saaby začnou ještě líp starat aby jim vydrželi co nejdíl :yes:
Je to neskutešné, co se se SAABem děje. Už mi to leze krkem. Asi to tam budu muset jet zavřít osobně, ať už je klid. :-! >😒]
už je to trapný, proč dělají z fandů blbce? někdo si tu pohrává a ví co bude a jen masíruje. je to druh propagace? boj o cenu za značku nebo co to je? každopádně ať už saab odpočívá v pokoji nebo ať už někdo oznámí že ho koupil. tohle je otřesný! :no:
Možno by ti ešte vzali objednávku na novú 9-5. Výroba vraj v decembri ešte bežala 😉