Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Švédsko stále vidí určitou šanci na záchranu Saabu

7 komentářů

palokalo
Uz tomu moc neverim ze saab prezije.. skoda 😢 tesil som sa ze moja stara 9-5 dostane noveho a krasneho nastupcu. Taky je zivot.
kuko
Švédská vláda celé leto vyhlasovala, že nebude nikoho dotovať a že nebude zachraňovať stratovú automobilku. Teraz zrazu niečo riešiť chce? Žeby sa blížili volby a chceli sme si robiť PR...

Možno by ti ešte vzali objednávku na novú 9-5. Výroba vraj v decembri ešte bežala 😉
Saab by mi na silnicích chyběl, ale ne cestou státních podpor, soukromá firma se musí uživit sama...
kuko
snad žádná velká automobilka není 100% nezávislá od státu - berou různé dotace na nové fabriky, dotace na nové pracovní místa, daňové prázdniny a co já vím co všechno ;-\ V značné části automobilek mají státy i nějaký menší/větší podíl.

No a samozřejmě Saab ze silnic nezmizí, minimálně pár příštích let. Spíš se teď lidi o své Saaby začnou ještě líp starat aby jim vydrželi co nejdíl :yes:
jossalito
Je to neskutešné, co se se SAABem děje. Už mi to leze krkem. Asi to tam budu muset jet zavřít osobně, ať už je klid. :-! >😒]
kuko
Amíci to zjevně hrají na víc stran. Jenom nechápu, k čemu jim značka samotná bude, když zavřou fabriky a rozprodají linky 😐

Asi bys to už skutečně měl vzít do svých rukou! A cestou zavři rovnou i Rencka ať má Áda klid 😄

Jo a vem mi prosím tě nějakej suvenír, dík 😉
manetino
už je to trapný, proč dělají z fandů blbce? někdo si tu pohrává a ví co bude a jen masíruje. je to druh propagace? boj o cenu za značku nebo co to je? každopádně ať už saab odpočívá v pokoji nebo ať už někdo oznámí že ho koupil. tohle je otřesný! :no: