Novinky
Od začátku co se začal prodávat nový Golf jsem si lámal hlavu nad tím, jak na ty ceny přišli. Teď jsem si prostudoval pár webových stránek prodejců VW a to je tedy docela silný kafe. Na nový Golf - model který se prodává 2 měsíce, jsou na skladové vozy slevy kolem 80.000,- Kč. Docela by mě zajímalo, jak se na to dívá zákazník, který dva měsíce nečekal a zaplatil za auto plnou ceníkovou cenu a teď jde kolem showroomu a vidí to samé auto o osmdesáttisíc levnější. A co si o tom máme myslet my, co počítáme a musíme šetřit, i když si chceme pořídit relativně dost drahé auto? Máme ještě počkat? Možná že články v tisku o tom, jak se vstupem do EU auta podraží, jsou jenom skrytá placená inzerce? Čert aby se v tom vyznal ale dát za auto skoro o 100.000,- Kč navíc mi připadá docela jako blbost.
nejjednodussi je roztridit auta podle velikosti, ale treba Volvo S/V40 stoji na podvozku Focuse a tak rozmery patri do nizsi stredni, ale S40 nedostanete s motorem 1.4, ktery je v nizsi stredni zakladem, stoji take v zakladu vyrazne vice penez a dostanete take vice muziky, takze je logicke ho zaradit do stredni, kde na konkurenci straci vyrazne jen v rozmerech.
Volvo mozna nebyl dobry priklad ona vsechna stoji rozmery na pomezi trid (i S60 a S80), ale vybavou nikoliv.
Treba novy Opel vectra caravan je opravdu velky (myslim ze stejny rozvor jako Signum o tridu vysse), ale v zakladnim provedeni je to stale stredni trida, protoze nenabizi tolik komfortu (v zakladu).
Tato uvaha vede zase k Oktavce, je to nizsi stredni trida jak vysita, cenu jak golf, i s motorem 1.4 jako Golf, zaklad je ocesany jako ostatni, podvozek jako Golf, jen je to trosku stehovak.
Ale to je napr. Modneo combi take, rozmerove na spici a Ford ho presto necpe do vyssi tridy.
U malych vozu myslim to trideni podle rozmeru docela funguje.
Nakonec jeste poznamka: nove modely jsou temer vzdy vetsi nez ty stare a tak se ty hranice posouvaji (hlavne v nizsi stredni)
Volvo mozna nebyl dobry priklad ona vsechna stoji rozmery na pomezi trid (i S60 a S80), ale vybavou nikoliv.
Treba novy Opel vectra caravan je opravdu velky (myslim ze stejny rozvor jako Signum o tridu vysse), ale v zakladnim provedeni je to stale stredni trida, protoze nenabizi tolik komfortu (v zakladu).
Tato uvaha vede zase k Oktavce, je to nizsi stredni trida jak vysita, cenu jak golf, i s motorem 1.4 jako Golf, zaklad je ocesany jako ostatni, podvozek jako Golf, jen je to trosku stehovak.
Ale to je napr. Modneo combi take, rozmerove na spici a Ford ho presto necpe do vyssi tridy.
U malych vozu myslim to trideni podle rozmeru docela funguje.
Nakonec jeste poznamka: nove modely jsou temer vzdy vetsi nez ty stare a tak se ty hranice posouvaji (hlavne v nizsi stredni)
Jenom k tomu Volvu. Pokud se nemylim, tak rada 40 ma spolecnou platformu s Mitsubishi Carisma. S tim Focusem je az 50-tka.
Dělení podle třít je snad i podle ceny ne?Asi těžko mužete srovnavat (ikdyž se to srovnava) Mercedes ze Superbem nebo Octavii za 425 000 s Mondeem, 6, Lagunou a spol které stojí 600 000 a víc v základu.Je to dost divný.To je jak kdyby se srovnaval Golf s Getzem.
No já myslím, že to rozdělování je jasný, stačí se n auto podívat a hned vím kam patří a nebo se v tom autě svézt, mrknout na palubku atd.
Ale, vidět octavii I i II ve střední třídě, tak to mě může vzít čert.Co tam ta herka dělá proboha???
Já vám, řeknu co, protože je to škodovka tak tam je nasra*á .
Ale, vidět octavii I i II ve střední třídě, tak to mě může vzít čert.Co tam ta herka dělá proboha???
Já vám, řeknu co, protože je to škodovka tak tam je nasra*á .
Jsou to fakt chudaci, kdyz to auto nejsou schopny radit do spravne tridy. Hanba Skode!
Nechápu tu logiku