Novinky
0
tak jsem nedávno viděl na čt2 původní videoklip k písni "já na to mám" a oni tam hošánci nejezdí ve škodovce ale v bílým kabrioletu Mercedes-Benz
Ve vyctu uspechu Fabie chybi jeste "uspech" WRC
Neboj se, dockas se!
Bez ironie prosím,stejnou chybu umí udělat i Peugeot.Fabia pojede.
Nechci se poustet do plamene diskuze na tema klady a zapory skodovek. Kazdy vyrobce ma sve a dnes je to spise otazka vkusu koncoveho zakaznika. Bohuzel posledni dobou se na tomto ,jinak dobrem ,serveru neustale vyzdvihuji skodovky jako neco co je mile vzdalene konkurenci. Skoda v oblasti motorsportu uplne propadla. Je to vzhelem k tradici velka skoda, ale to fakt, ktery je potreba priznat!
Asi sledujeme každý něco jiného.Propadla jen loni, takže ne úplně.Leto zase propadne Peugeot. To je sport.
Nevim o zadnem uspechu WRC Skoda (Octavia, Fabia). Rad se necham poucit. Jestli o nejakem vis, tak mi to, prosim, napis.
Čoveče probuď se, škodovka propadá už pátý (nebo kolik to vlastně je) rok po sobě! A obávám se, že to nikdy nebude lepší. Kdy už konečně pochopíte, že koncern Volkswagen není schopen žádného sportovního úspěchu?
brácho, tak to zase kecáš. já koncern VW nenávidím, ale řekl bych že Audi a Bentley jsou pod koncernem. A výsledky z Le Mans 2000, 2001, 2002 a 2003 bohužel hovoří pro ně.