Novinky
To je jako když se v ČR (ale i jinde) pořádá soutěž o "nejoblíbenější vůz v r. ----". Naprostá většina hlasujících ho totiž viděla tak maximálně stát někde na ulici či projíždět kolem (přitom věřím, že 2/3 hlasovaly pouze podle obrázku v časopise) a už na něj mají "jasný názor", tedy právě tenhle vůz je ten jejich "nejoblíbenější". Panebože, kde se tyhle voloviny berou?!
No jenže s tim nic neuděláte, pánové. Tak to prostě je. Ve Francii mají nejradši francouzská, v Německu německá, u nás "česká"...
No tak to pozor, sampere. Že jsem čech ještě neznamená, že budu tak tupý a preferovat škodovku anebo snad nějakou jinou *** z produkce helmut von fauvé. Já si na věci umín udělat svůj názor, nemusím čekat, až mi někdo z oddělení PR von fauvé předloží k jídlu ten svůj blivajz s očekáváním, že se z toho na místě podělám...
Ja osobne jsem nikdy skodovku nebo vw nikam nevolil, ale kdyz se podivam na nejaky novinarsky ankety (ne ctenarsky), tak at chces nebo ne, tak tvuj nazor je v mensine...
Vzdyt na to neni nic divnyho. Ve vsech zemich je to temer totez. Tak co se tady rozcilujete. Nahodou je z toho hezky videt, jak se ubira boj mezi nemeckou trojkou. Myslim, ze to docela odpovida...
Podla mna je to normalne, ze sa Nemcom najviac pacia ich auta. Maju to v genoch, su tak vychovavani, a co sa tyka samotnych aut, tak su na tom fantasticky. Keby som bol Nemec, tak tiez nedam na nemecke auto dopustit. To je ako keby sa na slovensku uskutocnila anketa o najkrajsie zeny na svete, urcite by malo kto uviedol ako idol krasy Nemky alebo Japonky. Ja by som tiez jednoznacne hlasoval za slovenske devy.
kdyz pujdete do nemeckych chatu tak uvidite , ze velka cast lidi je ke svojim autum prekvapive velmi kriticka (hlavne ddr) S porovnani k japonsku, kde jezdit zahranicni auto muze znamenat vyhazov s prace, nebo francii kde lide jezdi svoje pohodlne sroty jen aby byli francouske je nemecko k zahranicnim autum velmi otevrene.
Minule jsem videl automobilove fanousky z Dubaje (olejove miliardare) a ti vsichni zhodne rikali, ze auta vyrabi jen nemecko, desgin italie a japici vsechno kopiruji.
Minule jsem videl automobilove fanousky z Dubaje (olejove miliardare) a ti vsichni zhodne rikali, ze auta vyrabi jen nemecko, desgin italie a japici vsechno kopiruji.
sice se narozdíl od tebe nestýkám s dubajskými šejky, ale vždy, když jsem viděl na fotkách či v televizi ulice bohatých arabských států, tak vůbec v ničem nepřipomínaly Evropu.
a) vysoká obliba bílé barvy laku
b)japonské nejdražší limuzíny na každém kroku
c)vysoká obliba klasických sedanů
a) vysoká obliba bílé barvy laku
b)japonské nejdražší limuzíny na každém kroku
c)vysoká obliba klasických sedanů
Jsou proste lide, kteri potrebuji nazor vetsiny, ktery se neshoduje s tim jejich, prohlasovat za zmanipulovany (a tu vetsinu za ovce/hlupaky) ... At si to kazdy prebere.
O "patriotizme" na nespravnom mieste si moze clovek utvorit mienku aj ked si pozrie, ako hlasovali novinari jednotlivych krajin tento rok v celoeuropskej ankete auto roka. To co bez hanby predviedli nemci, si nedovolila ziadna ina krajina .. tot vsjo.