Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

6 komentářů

Krasa, snad se taky jednou dostanu k nejaky ty renovaci....jinak rudy proletar me dostal 😉
My jsme nad proletářem také zajásali: tohle foť, ne jen rollse, popichoval jsem kolegu 😄
Dobrý den jsem nevěděl že Sodomka dokonce spoluprasoval na dálníku pan Anderle byl taky velmy zvláštní osbnost a nadčasová škoda že se jeho vyze (d) nezačala v ČSSR vyrábět sériovje oba tyto muže bouhžel strestal sistem asi za víjmečnost mam posit že je to za každého režimu schopní se uklidí neb jsou nepohodlní neschopným.
pardon sise odbočuji ale je to s tím (d) zajímavé děkuji Dvořáček
prosím dá se někde sehnat postup oprav Horcha atd tedy foto ne postup prase ten asi nevzděluje nikdo jddvoracekroy@gmail.com
Zajímala by mně práce u veteránů,jsem vyučen truhlář a strojař prosím nemáte někdo seznam těchto firem?Děkuji s pozdravem J.Dvořáček jddvoracekroy@gmail.com omlouvámse vým že to sem nepatří,ale scháním dlouho práci a toto by byl zároven můj sen vym že z počatku jde spíše o broušení čištění atd ale výsledek stojí za to je to nádherný posit vdechnout noví život staré podstivé prácy děkuji